Gå til innhold

Health Pot/First aid i duell?


Anbefalte innlegg

Duellerte en 1 lvl høyere lock igår, å fikk ned livet hans til 400hp uten at han tatt mer enn noen få hundre hp av meg. Men da klarte karen å få meg forelska i den teite tøsa hans for å så fyre opp en first aid å poppe en health pot slik at han sto med 100% liv igjenn. Etter dette ble det en noenlunde fair fight da WoTF var på cooldown å det endte med at jeg tapte. Spurte han da hvor han gjor det men fikk til svar: STOP WHINE! OFC its allowed!

 

Etter min mening er dette slett ikke noe man gjør i duell, da det favoriserer classer som kan sette motstanderen ut av spill lenge nok til å få fullt liv igjenn (og ellers uanz er ganske feigt)

 

Hva er deres mening om dette?

 

(og nei dette er ikke whine, jeg er ikke en av de classene som ikke har mulighet til dette)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
First aid er vel "lov", men Health pots blir for dumt i dueller/pvp

8258188[/snapback]

 

Nja om det er pvp så ser jeg ingen grunn til og ikke bruke pots da det er "liv eller død" men dueller er jo om hvem som er den beste ikke hvem som kan imobilisere den andre og få fullt liv igjen og ta han...

Lenke til kommentar
han brukte vell kanskje healtstone...det mener jeg er helt greit i pvp også i duels

8258342[/snapback]

 

Nei i diskusjonen som fortsatte sa han at det var POT. Enig i at first aid kan være låv i duel, hadde ikke brukt det selv men vil se på det som healing på en måte. Ligeså healthstone. Men pot blir noe helt annet. Føler det blir nesten likt med folk som tar pots som major agility, frost resistance/protection osv pot.. Er liksom ikke mye morro for en frost mage å duelle en som har buffet seg med slikt..

 

Selv bruker jeg bare poison i duell, for det er å se på som fks en mage sin intel buff. Alt annet holder jeg meg klar for å holde det fair selv om jeg har backpacken full i pots.

Lenke til kommentar

Jeg synes alt er lov i duells, hvis de vil bruke potts fordi de har alchemy for eksempel så får de gjøre det. Det er ikke noe mindre feigt fordi motstanderen har samme sjangse til å gjøre det. Folk dueller for forskjellige grunner, det er bare å godta det.

 

Vil du bruke first aid så må du gjøre det, det er en del av taccen din, samme gjelder pottsa du lager/kjøper, og traps på engineering, og cooldowns.

Lenke til kommentar

Kunne vel ikke bry meg mindre hva folk bruker av det dem har av midler i en duell egentlig. Er hverken "feigt" eller "ulovlig" syntes jeg. Jeg har nøyaktig samme muligheter til å bruke pots som motstanderen min. Om jeg bruker dem er en annen sak, syntes dem er litt mer verdifulle i en knipen PvE-situasjon.

 

FA har jeg heller ikke noe imot. Smeller på det hver gang jeg duellerer en pala som bobbler. :-)

Lenke til kommentar

Hvis du syns det er så sinnsykt dårlig gjort at folk bruker pots i dueller kan du vel bare få igjenom en "no pots" før dere begynner?

Slenger meg på den "anything goes", hvis noen vil bruke masse stash på å banke meg i en duell, greit nok :)

Selv sløser jeg ikke bort slikt på en simpel duel, i pvp derimot... :)

 

Fy fader, posta med feil account vettu, bruker dama sin PC... jaja

Endret av BeeKay
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...