Gå til innhold

Tråden om HTC s710


Anbefalte innlegg

Hei, jeg har forsøkt flere bluethooth headset til s710 men ingen virker godt nok.

 

Den valige feilen er at de jeg snakker med hører dårlig men jeg hører veldig godt.

 

Kan noen som har denne tel og samtidig er fornøyde med bluetooth haedset popste hvilken type headset de har?

 

Takker

 

 

PS har levert tel til reparasjon for dette, men da jeg fikk den tilbake var status uendret, fungerer dårlig med bluetooth

 

 

LoA

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
I det hele og store er det et stort mysterium for meg at det fortsatt er liv i denne tråden. HTC S710 er den dårligste mobilen jeg har eid. Punktum. Om jeg vil ha sirup, så kjøper jeg det på REMA og smører det på brødskiven. Sirup er ikke noe jeg vil ha i mobilen. I tillegg er WM6 tungvint og stappet med bugs, og S710 er satt sammen av de billigste komponentene man får tak i. Det er synd å si det, men jeg brukte 4000 på søppel. Jeg har tidligere postet positivt i denne tråden, men det var før jeg prøvde iPhone. Har man behov for exchange, så kjøp noe annet enn S710 ...

Amen. Her har jeg skummet gjennom hele tråden, og dette er definitivt det første virkelige fornuftige innlegget. Telefonen er UAKSEPTABEL treig. Responstid skal være på hundredels sekunder, til nøds tidels sekunder. Her snakker vi ofte tre sekunder for å rotere, eller for å gå til home screen fra en eller annen applikasjon. Herregud, hadde jeg betalt for denne telefonen selv, så hadde den åkt rett tilbake til butikken. Jeg foretrekker også å kjøpe sirup på matbutikken.

 

Folk klager på at prosessoren er for treig. Dette er bare tull, det er programvaren som er for treig. Det er ikke problem å lage operativsystem og programvare som vil være responsiv på en 200Mhz ARM prosessor. Men Microsoft oppfører seg som vanlig som de er betalt av hardwareprodusenter, og kjemper mot seg selv i å lage ny software som alltid krever neste generasjons hardware (noen som har hørt om Vista?).

 

Det skremmer meg at folk (også i denne tråden) godtar slikt. Da er det ikke rart Microsoft fortsatt kan gi ut makkverk, hvilket incentiv har de for å lage kjapp kode når forbrukerne godtar alt glatt og ukritisk? (det vil selvsagt koste store summer for Microsoft å kode bedre)

 

Og jeg skjønner ikke at HTC lar programvareleverandører installere sånn bloat som gjør at kundene tror prosessoren er "treig" og at minnet er for lite.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...
  • 4 uker senere...

Min s710 gir bare lyd fra høyttalerne sine. Dvs den vil spiller av lyd gjennom høyttalerne uansett om jeg har koblet til headset eller ikke :dontgetit: Jeg har akkurat kjøpt en USBmin-->jack 3,5" kabel, og dette funket i et par dager, før telefonen begynte å nekte å spille lyd gjennom den. er det kabelen eller telefonen det er noe galt med?

 

Har prøvd å slå av og på flere ganger, men det virker ikke som om telefonen merker at jeg setter i kabelen :thumbdown:

 

Noen som har erfaringer med problemet, evt løsningsforslag?

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 4 måneder senere...
Non steder man får tak i themes og shit til denne tlf'n? Og non måte å få den raskere? Er jo gørrtreg..

Telefonen er skandaløst treg ja. Tre-fire sekunder å søke i kontaktlista for hvert tegn jeg trykker, og jeg kan aldri taste fort, fordi jeg etter hvert trykk må sjekke at telefonen fikk tastetrykket med seg.

 

Det går visstnok an å overklokke telefonen, du finner mer info via google.

Lenke til kommentar
  • 8 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...