Gå til innhold

Den massive skotråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg liker heller ikke helt det med sålen som fortsetter opp bak hælen, men..

 

Men over til det første spørsmålet jeg stilte. Synes dere Herring Cardiff (eller suede monks generelt) blir litt for formelt? Hvor stort bruksområde har en slik sko?

Endret av Loomer
Lenke til kommentar

Jeg fikk mine Herring Cardiffs i posten i dag. De sitter godt, men de slår meg som litt for formelle for vår- og sommerbruk. Tar jeg feil her?

 

Vurderer å supplere utvalget sommersko med et par uformelle, komfortable og forholdsvis billige loafers. Har blant annet sett på disse.

 

Hva synes dere?

 

Loafers med gummisåle? Synes det ikke var noe fint. Kjøpte selv Chelsea boots med gummisåle pga det norske været, men ser ikke behovet for gummisåle så lenge du ikke skal bruke de på vinteren.

Lenke til kommentar

Hvordan er torino å gå med i forhold til andre loafers med hel såle?

 

Personlig synes jeg de er veldig gode å gå i, dog litt store i hælen. Vil anbefale deg å gå ned en størrelse ved kjøp. De ser også helt konge ut, gleder meg allerede til det blir litt flere plussgrader. :love:

Lenke til kommentar

Er det noe som har erfaring med å utvide/strekke ut sko? Hvilken metode brukte dere i såfall?

 

Fikk et par sko fra Herring som var bittelitt for små, spesielt på høyrefoten. De får ikke inn flere av de før om 8 uker, så alternativet er evt. å vente/bytte i annen modell, men om det går an å strekke de litt, så kan det kanskje være et alternativ.

Lenke til kommentar

 

Hva ville du fram til her..?

Er for øvrig ikke vanskelig å finne grå, enkle sneakers til samme pris eller billigere uten en stygg logo på siden, så sliter med å se hvorfor noen vil kjøpe de.

Endret av lokeland
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...