Gå til innhold

Gutter bruker brunkrem?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen gutter bruker unnskyldningen at "de også skal få lov til å pynte seg og se bra ut", men det ser jo rett og slett ikke pent ut. Fortstår generelt ikke poenget med å smøre seg selv inn med brune kremer etc., hverken om man er gutt eller jente. Solarium blir noe litt annet, men skjønner fremdeles ikke helt poenget. Er det blitt sånn at brunt er synonymt med pent, og hvitt er synonymt med mindre pent? oO

 

For min del er det ikke akkurat fargen som teller. Som andre har nevnt i denne tråden kan man se helt jævelig ut med brunkrem også. Og ser rett og slett unaturlig ut på de fleste gutter. Å være for solariumsbrun kan bli litt for mye av det gode det også. Jaja, det var iallefall mitt synspunkt:P

Lenke til kommentar

Om du vil bruke foundation eller concealer for å gi inntrykket av en penere jevnere hud så er jeg forsåvidt åpen for at gutter kan teste det ut. Er nok den veien vi er på vei uansett.

 

Men brunkrem, som i tre nyanser mørkere enn halsen, for å gi inntrykket av at man er brunere ville jeg mye heller tatt solarium eller selvbruningskrem. ST. TROPEZ WHIPPED BRONZE MOUSSE er en jeg virkelig er fornøyd med. Gir faktisk en brunfarge og gjør deg ikke gul. Eneste kjipe er at den tørker litt fort. Men det kan jo være et pluss det også.

Lenke til kommentar
har aldri brukt brunkrem eller solarium!

kom dere ut i sola!evt bruk sånne tabletter som gjr deg brun !(tror d var betakaroten)

Bruker man betakaroten så bør man også sole seg, ellers er det lite vits. Og ut i sola nå, hvor stygt er det ikke med t-shirt skille og shorts/bukse skille?!
Lenke til kommentar

Synes personlig naturlig hudfarge ser best ut, uansett kjønn. Er du hvit og det er midt på vinteren så ser det best ut om du er hvit. Synes jeg, hva andre synes er finest skal ikke jeg legge meg borti. Folk må gjerne få grille seg i solarium, proppe seg fulle av syntetiske hormoner, spraylakkere seg og smøre seg full av brunkrem for min del, men jeg synes ikke det ser fint ut.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Med henhold til § 4 i retningslinjene må vi ærbødigst be debattanter holde seg til trådens tema. På bakgrunn av dette forsvant ’34’ innlegg. Vi ønsker ikke å redigere innlegg da vi ikke vil forandre personers meninger dermed forsvant dessverre også gode innlegg, men som var svar på de allerede slettede.

 

Ytterligere overtredelse av § 4 vil bli møtt med reaksjoner i grove tilfeller.

 

Ønsker du å diskutere en bestemt sak som ikke er direkte relatert til tråden, oppretter du en egen tråd i korrekt kategori. Korte, unødvendige innlegg kun egnet til å øke brukerens antall poster regnes som spam, og kan straffes deretter. Er man usikker på intensjonen ved en tråd eller innlegg som sådan, skal man rapportere og ikke kommentere.

 

Dette innlegget skal ikke kommenteres. Eventuelle reaksjoner på moderering skal gjøres via "Personlig Melding".

 

:)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Skal ikke lyve - bruker en liten dråpe foundation for å skjule rødheter i eventuelle kviser, dog det ser ikke unaturlig ut grunnet mine Tyrkiske gener.

 

Er jeg litt bøg eller er det greit å ikke ville gå ut seende ut som et pizzatryne? :)

 

når du skal bruke foundation skal du bruke noe som passer til din hudfarge.

jeg bruker vel egentlig foundation som er lysere enn min hudfarge xD ikke så ekstremt mye lysere da. jeg får jo ikke skille.

men ikke bruk mørkebrun når du er helt kritthvit i ansiktet liksom.

Lenke til kommentar

Har man tid anbefales solarium. Hvis ikke så får man heller prøve seg frem og prøve diverse ting som eventuelt passer best på deg. Men ikke gå i den fellen og bruk for mye, fordi da ser det heller dårlig ut. Men en jevn nyanse med lag, som gjør at du har en litt brunere farge er lov, spesielt om vinteren spør du meg.

 

Betakaroten vet jeg ikke så mye om, men hvordan blir resultatet ved bruk av det? Nå kombineres kanskje det ved bruk av solarium og?

Lenke til kommentar

Poenget med utsagnet var at jeg synes det kan være passende hvis man doserer riktig og bruker riktige produkter. Men ellers så anbefalte jeg de andre tingene fordi jeg mener det er en riktigere måte. Mulig han ikke hadde noe agenda om å bruke det uansett, men just in case så ville jeg gi han min mening på hvordan få best mulig brunfarge uten å se helt unaturlig ut.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...