Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sexieste delen av kroppen? (Bare for gutter)


Anbefalte innlegg

  • 3 måneder senere...
Videoannonse
Annonse

Hmmm.. Er dette når man ser de på gaten eller har fått de til sengs? Jeg velger å tro det førstnevnte, men for å ikke føye meg inn i rekken svarer jeg på det som om det var sistnevnte. Kommer kanskje til å få en del reaksjoner på dette da, siden klara-klok og diverse sexologer aldri ville sagt at dette er en viktig kroppsdel.

 

Nei, det er ikke puppene. Så lenge puppene er noenlunde proporsjonal med resten av kroppen bryr jeg meg faen, om hun så skal være flatbrysta eller være Miss Bazooka.

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Jeg har prøvd begge deler.
Nei, det er ikke lårene. Nei, det er ikke magen. Nei, det er ikke ansiktet.

Jeg snakker nå om en helt gjennomsnittlig jente som ikke er syltynn, og som ikke er direkte overvektig heller. Ei jente som passer greit til min egen kropp. Det som betyr mest for meg i senga er uten tvil fitta. Ingenting slår det, uansett. Enhver gutt kan si hva faen de vil, men hvis det er lårene som tenner dem, og ikke fitta, så er det noe seriøst gale med dem. Det finnes mange forskjellige typer fitte; barbert, hårete, forskjellig størrelse på kjønnslepper og lignende. Ingen fitte er lik. Og man ser med en gang om fitta er godt vedlikehold eller trenger en seriøs overhaling (akkuratt dét har jeg dog ikke opplevd. Eller jo, men kun på div. uheldige pornosider). Fitta betyr alfa & omega for meg akkuratt i sengen, hvis jeg må plukke ut en spesifikk kroppsdel, og da ser jeg vekk fra dama naken i sin helhet, som egentlig er det som tenner meg.

 

Beklager å måtte ødelegge for dere jenter som "skammer dere" over kroppen deres, og kanskje håper at "jaja, den stygge fitta mi betyr kaaanskje ikke så mye likevel da" selv om de aller aller fleste skammer seg uten grunn. Jeg har aldri blitt skuffa, og det skal mye til for å skuffe en gutt hvis dere har normal kroppslig hygiene.

 

Dere kan jo tenke dere selv... Går dere inn på kondomeriet kan dere jo kjøpe "lommefitte". Det er jo det vi tenner på. Dere andre kan godt bestille dere noen lår og jukke til det, men jeg innrømmer glatt at det som tenner meg er det man gjør i selve akten, kvinnen i sin helhet, og hvis jeg må plukke ut en del av henne så, ja.. har vel sagt det nok nå;)

 

Men hvis jeg går rundt på gata så "scanner" jeg meg nedover. Enkelt og greit. Jeg begynner med fjeset, og ser hvordan hun ser ut ned mot beina. Da danner jeg meg et inntrykk. Jeg er ikke blandt de gutta som ser oftest på bilder av diverse modeller, og har knapt en eneste plakat, så dette med "fin mage" "fine lår" og sånn har jeg ikke drilla inn enda. Alt må stå i stil til den kroppen de har blitt gitt.

Lenke til kommentar

Regner med jenter som liker jenter får uttale seg her og. xD

1) Ansikt

2)Kroppforhold bryst-hofter

3)Rumpe

4)Lår

 

Og hvordan jeg foretrekker disse er vel litt vanskelig å forklare, men det må være noe som kler jenta. Altså ikke en liten søt emojente med skikkelig negresserumpe. Det funker ikke. Ting må være proposjonalt og passe til personen som har det. Litt å ta i er absolutt ikke meg i mot. :wee:

Lenke til kommentar

Ansiktet og håret er viktig. Kanskje det viktigste av alt. At ansiktet har en utstråling, pene øyne og et deilig smil med et pent hår slått opp med strikk, he-he, gjerne blond.

 

Så kommer fasongen fra puppene og ned til hofteregionen, gjerne smalt i midten og på magen, gjerne litt brede hofter, men ikke sinnsykt brede. Og så kommer rompa, lår osv..

 

Puppene kan gjerne henge litt, et nydelig ansikt veier opp for det. Og som Eplefe sa, noe å ta i er ikke motbydelig. Det som IKKE er pent, er jenter som består av 90% bein og resten kjøtt. Det MÅ være noe kjøtt, ikke trim vekk musklene, smale lår (tynne som spiker) er ikke pent i det hele tatt. Kom deg i knebøystativet og få trent opp sexy lår. Takk. Hahahaha.

Lenke til kommentar
Gjest Guest

Ansikt - Kroppen i sin helhet - Rumpa - Pupper er bare et slags ekstra.

Kroppen trenger ikke være modelltynn eller 5 kg tyngre. Kroppen skal være normal, det er lov å trene litt situps, prøve å holde seg forholdsvis tynn. MEN: Ikke modelltynne jenter, som sagt.

Så, når det kommer til neste fase er hendene, øynene og alt som følger med en menneskekropp :)

Holdt på å glømme å si personlighet, men det tar jeg som en selvfølge :)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...