Jump to content

jvc1986

Medlemmer
 • Content Count

  1434
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 :)
 1. Du har glemt at all lagring er skybasert, så de må lagre 1 kopi av alle programmer folk "lagrer" utover den første uka, blir jo snakk om endel ekstra iløpet av årene det, mtp at de i teorien skal ligge der helt frem til ingen lenger har det programmet lagret i Mine Opptak...
 2. Kan vel ikke være umulig å sende inn et lite team med topptrente snikskyttere og bare knerte Kim & co..
 3. Noen som kjenner til en VPN tilbyder som gir god hastighet? Sitter på 500mbit linje, har prøvd PIA og Astrill, beste jeg har funnet er Astrill Sverige, opptil 17-20MBs. Noen som vet om noen raskere?
 4. Går vel like raskt eller raskere å bare bruke kortet? Hadde det holdt å bruke NFC på mobilen inntil terminalen kunne jeg sett poenget, men dette var jo mer tungvindt enn å bare sette i kortet og taste koden..
 5. Har jo brukt mumble i pc spill, og ikke noe iveien med å bruke det, men ser liksom ikke helt hva som er så mye bedre enn ingame voice. Man kan kun snakke med de man er i session med, men hvorfor skulle man ha interesse av å snakke med noen andre enn de som man gjør oppdrag eller roamer med? Virker bare forstyrrende for meg at folk prater når det ikke angår det jeg gjør, men det er kanskje bare meg :-)
 6. Hvorfor ikke bruke PS3 mic? Jeg bruker den med andre kompiser og den funker topp for oss iallefall
 7. Jeg blir så forbannet på innvandrere som får alt betalt av staten, mens vi andre må jobbe og slite for å overleve. Jeg har konkret kjennskap til en case hvor innvandrerfamilie får full støtte fra nav, de dekker husleie på 10k, strøm og i tillegg får dem utbetalt penger til mat, klær og andre nødvendigheter. I tillegg har de 4-5 unger de får barnebidrag for. Går noe i stykker får de nytt fra Nav (nødvendige hvitevarer) De har vært lenge i landet, men aldri jobbet annet enn svart, opptil 30k i mnd svart... Hva skjer med kontrollsystemer, oppfølging, og tilsyn? Mens vi som jobber og betaler skatt såvidt får rett på sykepenger når det skjer noe, så får de alt servert på sølvfat. Og det er de som KAN jobbe, men som velger å IKKE gjøre det, eller jobbe SVART som irriterer meg, de trenger faen ikke noe støtte! /rant slutt
 8. Vi skal ut på husjakt etterhvert, har idag en leilighet hvor et salg vil gi ca 400 000,- i overskudd, i tillegg til ca 100 000,- oppsparte midler, vi tenker å kjøpe et hus til ca 1,8mill. Det jeg er noe usikker på er hvordan banken stiller seg til å da låne f.eks 2 mill slik at vi har 200 000 til oppussing, med 15% egenkapital vil selve lånet da bli 1,7mill. Vil det være noe problem tror dere?
 9. Ifølge nav så beregnes det fra fjorårets inntekt, eller 3 siste år Jeg jobber med akkurat samme, kjører budbil innleid til et lokalt firma. Kan nevne litt hva jeg syntes om jobben. Det er vanskelig å legge konkrete planer for dagene, man vet aldri når man er ferdig på jobb, eller hvor man skal neste dag. Man burde ikke være syk, ingen jobb ingen inntjening, likevel skal leasing og andre løpende utgifter betales. Ingen sykepenger eller annen sikkerhet, så sant man ikke velger å kjøpe dette fra NAV (ekstra forsikring), idiotisk, vi betaler mer skatt enn normale arbeidstakere, men får ingenting igjen for det! Høyt skatt, mellom 36%-40% eller mer, jeg har i snitt 30 000,- mnd før skatt, noe som er 7000,- mer enn i min forrige jobb, men etter skatt bare 3000,- mer :/ Ensomt å være alene hele dagen, trodde aldri det skulle være noe problem, men etter mange år i butikk med folk rundt meg, så savner jeg det faktisk!
 10. Ok, takk skal du, bestille en slik El-kontroll kanskje da, også evt legge det ved salgsdokumentene?
 11. Har et aldri så lite problem.. Har seg slik at jeg har en leilighet som jeg skal selge etterhvert, etter å ha bodd her nå i et par år. I den forbindelse har jeg fått med meg at jeg egentlig burde ha fått med en samsvarserklæring på det elektriske arbeidet som er utført (det meste er byttet relativt tett opptil at jeg kjøpte), etter å ha kontaktet forrige eier innrømmer han at han hadde brukt en bekjent, som ikke var ferdig utdannet elektriker, og derfor ingen papirer.. Delvis skjult anlegg, han kunne fremskaffe bilder av røropplegg etc som ble tatt før veggene ble satt opp, om det kunne hjelpe... Er det slik at jeg MÅ fremskaffe dette ved et evt salg, eller kan man klare seg uten? Hvordan er det å få et firma til å komme å gå over anlegget, vil de da være villige til å gi ut en slik erklæring? Noen som har peil på hva noe slikt evt. kan koste? Er snakk om 5 kurser i en 3 roms leilighet. Jeg gikk selv kun GK elektro, hvor vi jo forsåvidt lærte å sette opp slikt, og såvidt jeg kan se når jeg har åpnet et par bokser så virker ting greit, ok lengde på avmantling og ting er skrudd godt til, ser det er brukt slike Wago klemmer i det skjulte anlegget, virker som 2,5mm2 på 16A i skjult anlegg, det forsetter så i 2,5mm2 åpent anlegg i neste rom. Virker til at alt er Elko, iallefall som jeg kan se. Downlights på kjøkkenet, etter et pærebytte fikk jeg også med meg at det er slike plastbokser oppi der. Aldri merket noe problem med anlegget selv.
 12. Bor i Larvik, 19k, 3400 i felleskostnader og 4300 i lån, så 12300 igjen. 4 mannsbolig, 3 roms 63 kvm
 13. Jeg merker iallefall at så fort jeg slår på AC så forsvinner alt dugg på innsiden på få sekunder, mens hvis jeg lar den være avslått må det varmluft til for at den skal vekk. Bilen det gjelder er fra 1987, vet ikke helt hvor stor grad av regulering det gjøres på AC anlegget der.
 14. Jeg har hørt nevnt et par ganger nå at det er mulighet for at man kan ha bilforsikring på f.eks mamma, og likevel bygge opp noe bonus selv. Noen som har noe kjennskap til dette, evt. hvilket selskap som tilbyr det? Spør mest av nysgjerrighet, har bygd opp bonus siden jeg var 18 selv, men kunne kanskje vært av interesse for andre i familien.
×
×
 • Create New...