Gå til innhold

Bleach Manga [Spoileradvarsel!]


Anbefalte innlegg

Men Senkei? Har vi fått noe særlig informasjon om det egentlig? Shikai og bankai er greit, men bortsett fra henvisningen - så kan jeg ikke huske at Senkei eller noen tredje release er blitt nevnt :confused:

 

Senkei er et ANGREP! En teknikk der Byakuya dekker motstanderen i en kubel av senbonzakura før han kutter dem til døde. Det han brukte mot 7ende Espada.

 

...Serien bleach hadde vært helt fin hvis vi fjernet Ichigo og lappet et par plothull sammen. Ichigo er bare den fyren som skriker "does not belong here cause he denies laws of fysikk/universe". Noen burde kverke ham....FORT FØR DET ER FOr-vent...vi er forbi det stadiet at vi kunne drepe ham før det er forsent. Men, sagt på en annen måte "FORT FØR VI IKKE HAR SJANSE TIL Å FÅ EN HAPPY ENDING!"

 

For slik jeg ser det så kan det ikke være en happy ending med Ichigo der.

Endret av B-E-T-A
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Senkei er en variant av Byakuya's bankai slik som Gokei. Millionene av individuelle blader presses de sammen i tusenvis av sverd som samler seg i en halvkule rundt Byakuya og motstanderen, og Byakuya tillkaller dem ett for ett for å knuse motsanderen. Les ut fra den forrige linken min eller se animéen i samme tidsrom, Byakuya vs Ichigo.

 

Info: http://bleach.wikia.com/wiki/Byakuya_Kuchiki#Zanpakut.C5.8D

Endret av S-r-ex
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Og så går Yammy til Segunda Etapa mens Kenpachi drar av seg øyelappen og Byakuya går Senkei. Etter Kubo's lange kjør med powerups, vil ikke dette overraske meg.....

Yammy gikk hvertfall opp i styrke, selv hvor lame det var. Egentlig et kjedelig kapittel. Ikke noe som skjer, utenom at vi får vite at Aizen har lyst å bli en gud? Var ikke de guder til å begynne med?

Lenke til kommentar

Not much happened... Touzen = Vizard, som ble lagt opp i forrige kap. ellers bare en liten fight hvor Hisagi og Komamura ble halveid =P

Jeg vil at Ichigo skal ankomme scenen jeg nå og forhåpentligvis eie alle :D

ps: Touzen ligner på Hakumen fra Blazblue (PS3 spill) når han fikk den maska :!:

Endret av Kenichi-san
Lenke til kommentar

Dersom Vizarder kan få resurrección betyr det kanskje at den syke hollow-formen til Ichigo når han sloss mot Ulqiorra kanskje var Ichigo sin resurrección.

 

Dersom det faktisk var det betyr det at Kumamura ikke burde ha sjans nå hvis vi tenker på hvor mye sterkere Ichigo ble av power-up'en.

Endret av perman07
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...