Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Da var det slutt!...


Gjest Gjest_Gjest_*

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Gjest_*

Da kan jeg jeg kalle meg for dumpet. I går skjedde det....etter 2 fantastiske år fikk jeg høre setningen "jeg tror det er best sånn" og "det er ikkje rettferdig overfor deg".

 

Litt historikk.

 

Traff henne for over 3 år siden. Vi drev me samme idrett og så hverandre jevnlig. Reiste på turneringer osv. Det ble mer og mer alvor og vi begynnte å trene litt utenom den andre treningen. Så kom julen 2005, jeg gav henne en liten presang og fikk min første ordentlige klem. Var i himmelen. Jeg fikk gavekort på kino av henne, så det måtte bli kino på oss. Nyttårsaften kom det første kysset. Så gikk det et par uker og vi var blitt et par. :love:

 

Vi hadde det kjempe bra. Selv om jeg jobber 2 uker på og 3 uker av. Det var allti like godt å komme hjem da. Godt å ha no å glede seg til. Etter 1 år ca fyttet vi sammen. Begge to fyttet ut fra barndomshjemmet. Alt var bare idyll. Fikk oss tilogmed en katt.

 

I 2006 var hun russ. Jeg var litt redd for at det kom til å bli litt vanskelig. Men vi snakket om det og fant ut at det var ingenting å bekymre seg for.

Så fikk jeg en tlf når jeg var på jobb. Hun hadde vert på fest, blitt full og klint med en annen gutt. Fortalte meg at det ikke betydde noe og at det var kun fordi hun var veldig full. Ble selfølgelig vedig skuffet. Men jeg elsket (elsker) henne jo så tok ikke mange timer før jeg tilgav henne og alt ordnet seg.

 

Alt var bra helt til for 2 uker siden. Snakket med henne dagen før jeg skulle hjem fra jobb, og hun hadde vert ute dagen før. Så jeg spurte de vanlige spørsmålene, om det var gøy, når hun kom hjem osv. Hun ungikk å fortelle det. Når jeg kom hjem kom bomba. Hun hadde overnattet hos en kompis av meg. Det hadde selfølgelig ikke skjedd no. Men det kom fram at hun hadde såvet i samme seng som han. Litt rart syntes jeg når jeg vet at han her minst 2 senger til. :hrm: men

dum som jeg tydligvis er så godtok jeg det. Jeg snakket me kopisen min og han bedyret at han bare hadde gitt henne en plass å såve når hun ikke kom seg hjem om natta. Å alt var godt igjen.

 

Så gikk det en uke. Da fikk jeg ved en tilfeldighet greie på at de fortsatt snakket sammen. Og det var ikkje bare uskyldig småprat. "tenker på deg hele tiden" "du er så jæ.... deili"

 

Konfronterte henne seff me dette. Da flyttet hun hjem til foreldrene sine. Sa at hun måtte ha en lang pause. Så igår skjedde det. Game Over!.

 

Nå sitter jeg å pusen her alene. Jeg elsker henne selv om alt dette har skjedd. Sliter skikkelig her altså. Snakket litt sammen igår. Hun sa at hun ønsker at vi ikke skal være uvenner. Hater tanken på å miste både en kjæreste og en god kompis. Og på at jeg kommer til å se dem sammen. + at jeg jobber i samma firma som kompisen min. Ikke lett dette..... :no::(

 

skrev dette mest for å få det litt ut av systemet, men er det noen som har noen tanker omkring dette. Eller kanskje har vert ute for noe lignende selv er det bare å komme med det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Han "kameraten" din brøt den ENESTE regelen som en kompis kan bryte, nemlig: "Uansett hva som skjer, så skal du aldri "røre" dama til kompisen din eller noen av hans ekser"

7990258[/snapback]

Helt sant.. uansett hva som skjer skal man ALDRI røre venners kjæreste/ekser! det er totalt uakseptabelt!

 

Men det er ikke mindre respektløst av den nå ekskjæresten din!

7990495[/snapback]

Akkurat... de er tross alt to om det der.. Og hvis damen din først skulle være så teit, burde hun ha så pass respekt for deg at hun ikke finner seg noen i vennegjengen din!

Synd å si det men hun var nok ikke noe å samle på :(

Lenke til kommentar

vet nøyaktig hvordan du har det, har vært i lignende situasjon i det siste selv. Og vet hvor utrolig deilig det er å få ting ut, snakke med andre og høre at det som har skjedd er forferdelig og at det kjæresten din gjorde var feil.

 

Det er fulstendig respektløs av ho, som menneske, å rote med en annen mens ho er i et forhold, det er det værste ho kunne gjort. Hvis ho vil noe sånt så burde ho gjøre det slutt først, herregud som jeg hater det. :(

 

Men hun var tydeligvis ikke den helt rikigte og du vil i senere tid se tilbake og være glad for at det er over nå. Tenk, det er masse andre fisker i havet og sikkert flere som biter på kroken.

 

Og til kompisen din, dropp han som kompis, sånn gjør man rett å slett ikke...

 

 

Gl hf (Y)

Lenke til kommentar

Bestevenninnen min drev å flørta med eksen min og sånn.. Også kommer han med den mest idiotiske unnskyldningen for å slå opp med meg, " jeg føler liksom at jeg trenger tid for meg selv" og mye sånn. Et par dager etterpå ser jeg de holde hverandre i byen. For å si det slik, tok meg ganske lang tid før jeg orka å prate med henne mer.

Lenke til kommentar

drit i han kompisen din! dama di er en dust også! henne går ikke å kliner med en annen bare for henne er full. Så ligger henne i samma seng når det var 2 senger! Fuckings!

 

Han kompisen din, han gå å knulle dama de! Kom deg videre i livet! Det har hendt det samma med meg! Jeg sa at, jeg skal komme meg videre i livet! Men du kommer aldri i livet sa jeg til dama mi! Men nå er jeg lykkelig med min kone ( jeg har gifta meg :) )

Lenke til kommentar

Akkurat som å lese om meg selv for noen år tilbake det der.. (Litt OT, men lykken med det helle er at jeg endte opp med å treffe ei anna "taus", som nå er min nydelig bedre halvdel og en sønn på 3år og dager unna at neste arving ser dagens lys)

Men fan er det ikke typisk, og som de sier over her flere. EN REGEL er det så forbanna vanskelig..

Men kompisen kan du stikke en tur over til og si han ikke lenger er kompis, samtidig så ikke tenk på henne mere heller, ho er ikke noe ofre en tanke på!

Heads up man, føler med deg.

Endret av KenBjork
Lenke til kommentar

En jeg studerte med fortalte en gang hvordan han traff sin tilkommende: han hadde en kompis, de to og endel andre skulle ha vorspiel og kompisen skulle ha med søsteren sin og et par veninner av henne. Før hun dukket opp hadde kompisen sagt noe ala "du ligger langt unna søsteren min" og det hadde han i klassen sagt ja til. Da han traff henne gik han bort fra alt han hadde lovet kompisen sin "fordi hun var så deilig2. det endte med at de nå er gift. han i klassen lurte på hvorfor hans forhenværende kompis hadde brudt kontakten med han og ikke vill ekomme i bryllupet. idiot sier nå jeg...

Lenke til kommentar

Hvis det er noen trøst er det fler av som deg der ute.

 

Sammen med samme daværende samboer i over 4 år. En fredagskveld samla vi vennegjengen som vi pleier. Vi var en 5-6 stykker. Kun personer som jeg har kjent siden jeg begynnte i førskolen, med andre ord de siste 15 åra.

 

Det som skjedde kort fortalt var at min beste kompis og samboer var litt for "vennlige" og dermed ble 4 år dratt rett ned i dass. Og forholdet til kompisen fikk seg jo mildt sagt en trøkk.

 

Det jeg fant ut av dette var:

 

Hvis noe sånnt som dette skjer er det rett og slett i ment for å vare. Man har det mye bedre uten denne personen.

Det som er ekstra ille i en sånn sak er jo at venner og da kompiser er jo egentlig det viktigste.

"Damer kommer og går, kompiser består"

I mitt tilfelle har jeg ingen kontakt med tidligere samboer, men har et ok forhold til "kompisen" min. Det tar tid, men vil gå over.

 

Skal ikke fortelle deg hva din fasit er, men min erfaring er at det er alltid bedre ting i vente, enn det du hadde;)

Lenke til kommentar

Altså, hvorfor ikke røre ekskjærester? Om dem har slått opp, og det er gått noen måneder og begge er "over" det? Bare jeg som ikke skjønner dette helt?

 

Broren min opplevde det vel nettopp slik. Eksen hans begynte å få litt kontakt med en tidligere bestekompis, broren min tok det ille opp, men han selv driver jo på med en annen jente.. =o

Lenke til kommentar
Altså, hvorfor ikke røre ekskjærester? Om dem har slått opp, og det er gått noen måneder og begge er "over" det? Bare jeg som ikke skjønner dette helt?

 

Broren min opplevde det vel nettopp slik. Eksen hans begynte å få litt kontakt med en tidligere bestekompis, broren min tok det ille opp, men han selv driver jo på med en annen jente.. =o

7991704[/snapback]

 

alle ekser har å leve i sølibat. sånn er det bare.

 

;)

Lenke til kommentar

Glem begge to.

 

Kameraten din har "driti på draget".

Jeg vil regne med at dere har felles kamerater, hadde dette skjedd i min kamerat gjeng så hadde den "tufsen" av en "kamerat" mistet hele kamerat gjengen.

Han har jo prøvd seg på din dame, hvordan er de andre kameratene forsikret imot at han ikke kommer til å prøve seg på demmes kjerester også?

 

Snakk ut med de felles kameratene dine om han, og drit han ut rett og slett.

 

Han kommer nok da til å bli "fryst" ut, og han vil komme til å angre.. Etter en stund så vil du kanskje få en unnskyldning og han og "dama" har brutt opp og han er da kanskje velkommen inn i vennegjengen igjen.

 

EDIT:

Det med kompis regelen.

 

Skal man bryte den. Så snakk med sin kompis om det først. Sier han NEI så respekter dette og la henne være.

Sier han JA og han har kommet over hu så er det jo greit.

Endret av o(O)phus
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...