Gå til innhold

hva er det morsomste noen har sagt i en skoletime?


Nixax

Anbefalte innlegg

Denne er epic:

 

Vi holdt på med renesansen og perioden rundt dette, og da hadde alle elevene i klassen fått hvert sin person fra renesansetiden å holde foredrag om. En jente skulle ha om Martin Luther... Dagen etter kommer hun og har et foredrag om Martin Luther King :D

 

Hehe, så denne et stykke bakover i tråden. Var ei jente på skolen som skulle holde foredrag om Martin Luther King Jr ("I have a dream"-fyren, that is) og glemte konsekvent Jr, ergo ble det plutselig faren hans som fikk en helt annen rolle enn han skulle hatt. Det kan også nevnes at oppgaven gikk over ca. 6 uker og at foredraget var utelukkende en biografi. 2vgs allmen/ssp, btw.

Martin Luther King kalles vanligvis bare Martin Luther King. Det er faren man må legge til sr. på, for han er minst kjent.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vi har en jente som er helt EKSTREMT blond i klassen vår (men hun er egentlig brunette da, hmm...). Vi var på skoletur til en gammel stavkirke, og guiden sier at før når det var spedalske måtte de stå utenfor og høre på prekenen gjennom et lite gitter for å ikke smitt de friske. Da presterer hun å si, helt alvorlig "er det spedalske der nå?". Og senere, samme dag, sier guiden at det bodde nonner her. Så spør hun: "Er det nonner her nå?".

Og i dag, så skulle vi male noen masker, og så er det noen som spør om vi har lyseblå, og da sier læreren at du bare kan blande med hvit. Og så spør hun "lysegrønn da?"

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

*Bump*

 

Var noen som stengte en i klassen inne i et skap, og da han endelig hadde kommet seg ut var timen nesten ferdig. Læreren spør "Hvor i all verden har du vært hen?" og han presterer å svare "Nei, dus kjønner, jeg kom nettopp ut av skapet jeg."

  • Liker 1
Lenke til kommentar

I KRL timen i 10klasse var det en fyr med rundt 5 i snitt som spurte læreren. Hva er onani?

Det virka som om læreren ikke helt ville si hva det var. Så hu sa veldig rolig og forsiktig: Vet du virkelig ikke hva det er.. Neei?.. Etter hu da fortalte han det, så snakket han ikke mer den timen :D

Lenke til kommentar

Lærer: Solveig, kan du lese?

Solveig: Nei.. Dårlig i halsen.

Jeg: Det sier alle!

Lærer: Kan du lese da?

Jeg: Nei.. Dårlig i halsen.

 

Hele klassen tom læreren lo xD.

 

En annen jeg kjenner hadde en veldig bra en for noen år tilbake:

 

Lærer: Hva skjedde når det var helt stille under krigen?

Han: Da var det middag!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

har mange, men vet ikke om jeg gidder alle. kan ta noen. da jeg gikk på vg1 var det en som ble et mobbeoffer. slik er det nokk i alle klasser. han virka veldig tard osv, husker ikke hvordan vi kom fram til det men han ble kalt "picky slicky" for han sa at kvinner har så bra utstøyr. ekkel kar. jaja. og en gang var det snakk om en plass en annen i klassen kom fra. han kom fra en øy. og så sporte "picky slicky" da, : flyt øyan? da måtte alle le. og han som er fra øya, han er ikke den som lar vær å si det han vil si. lærern var der. men han lo og sa mase drit til han om at han var dom og ting, husker ikke helt, men det var vannvittig. så fort vi fant på noe nytt å mobbe han for så ble han mobbet for det resten av skoleåret :!:

Lenke til kommentar

det er ikke sagt i en skole time men bare må komme med.

 

var noen som fortalte meg om en kvinne og en mann som var i england. hun heter randi og han vet jeg ikke.

 

men hun skulle presentere seg for noen i england. så sa han "hello my name is Randy" (regner med at alle vet hva randy betyr der?, hvis ikke så betyr det at man er kåt) :p

 

og så var de å spiste hos noen og så rapet han mannen, så sa han " in Norway we always juse too rape after dinner"

 

grovt!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...