Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

bios sier "system fail, cpu test"


Anbefalte innlegg

Hei alle sammen.

Naar jeg starter pcn min saa sier bios "system fail, cpu test" gang paa gang. Det virker rart siden pcn fungerer helt fint. Denne bedskjeden gjentar seg hele tiden og stopper aldri. Hovedkortet jeg bruker er et Asus A7N8X-E Deluxe. Det kan virke som det er en slags hangup siden den blir repetert hele tiden. Jeg har hatt et lignende problem med bios sin stemme foer. Da saa den "cpu fan failed", noe som ikke stemte. Dette hva visst et problem flere hadde hatt. Jeg har sjekket en del andre forum men ingen nevner dette problemet. Er det noen som vet hvordan jeg kan bli kvitt denne stemmen? Jeg kommer til aa gaa gal hvis jeg horer den dama noe mer. :no:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg får eksakt samme feilmelding hver gang jeg starter stasjonærmaskinen med ASUS-hovedkort. Men der har jeg loddet litt på hovedkortet selv... Så det er kanskje selvforskyldt ;)

 

Grunnen var at prosessorkjølerfestet skviste utover loddetinn på baksiden av kortet slik at det oppstod en kortslutning. Men var lett å fikse.. Feilmeldingen forsvant imidlertid ikke selv om hovedkortet funker (på tredje året). Plagsom er den også.. Jeg kjøpte et ekstra lydkort slik at jeg slipper å bruke det innebygde.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...