Gå til innhold

Northern Conflict oppdatering #7


Anbefalte innlegg

Vi i Northern conflict har sluppet vår syvende oppdatering. :)

 

Hei alle sammen!!

 

Utviklingen av Northern Conflict går framover med stormskritt, og i denne STORE updaten vil vi vise dere mer modeller som kommer i moden. Alle bildene er klikk-bare for å få et større bilde.

 

Framdriften på KNM Frithjof Nansen går fort framover. Den norske fregatten er inne i spillet men er ikke 100% ferdig enda, Kun noen få ting gjenstår før de norske styrkene kan ta herredømme over de 7 hav.

nansen-t.jpg

 

Svenskenes motstykke til Nansen vil være korvetten HMS Visby. Den er mindre men er likevel et dødelig fartøy.

Visby-t.jpg

 

Sjøfartøyene er de største kjøretøyene i Northern Conflict. Her er en liten sammenligning:

sammenligning-t.jpg

 

Hovedtanksen i Northern Conflict er den tyske Leopard 2. Mens Norge bruker den litt eldre A4N versjonen, bruker Danskene den nyere A5. Sverige har Leopard 2S, som er regnet blant de beste tanksene i verden. Den norske tanksen har dere allerede sett, her er den Danske Leopard 2A5:

leo2a5-t.jpg

 

Terreng kjøretøy på belter har blitt brukt av både Sverige og Norge siden 1960 årene. De kan kjøre overalt i alt vær. Hagglunds BV206 har to vogner, fire belter og har en kapasitet på 16 passasjerer. Uheldigvis støtter ikke BF2 motoren at bak-vognen følger for-vognen. Derfor har vi bare inkludert den fremre vognen. Bedre med halve moroa en ingenting!

bv206N-t.jpgbv206S-t.jpg

 

Nå er det tid for vårt nye medlem, Wideboy, sitt første prosjekt. Det er MSG90, en skarpskytter rifle som er utviklet fra den velkjente angreps rifla G3. Norske skarpskyttere vil ha gleden av å bruke denne.

msg90-t.jpg

 

 

Et prosjekt tilhørende en annen av våre nye medlemmer følger: Onelegout har skinnet Diemaco C8 (kjent som M/96 i danmark). Dette våpenet vil bli tatt i bruk av Danske spesialstyrker i NC.

c8-t.jpg

 

 

NASAMS (Norwegian Advanced Surface to Air Missile System) ble operativ i det norske luftforsvaret (RNoAF) i 1998. Våpensystemet bruker AIM- 120 AMRAAM missiler og radar for målsøkning. NASAMS II som er regnet som et av de beste antiluftvåpen i verden, ble testet ferdig i 2006.

Nasamst.jpg

 

 

Siste modell i denne oppdateringen er en fritidsbåt, som vil være et viktig fremkomstmiddel på sjøkart. Husk å holde klampen i bånn, eller vil den jagende Stridsbåt 90 komme innenfor rekkevidde!

sivbåt-t.jpg

 

 

Vi holder også på med å forbedre noen sider av våre eldre modeller. For å nevne noen, så har F-16 texturen blitt betraktelig forbedret. De samme forbedringene vil også bli gjort på andre modeller som Bell 412 Arapaho og JAS Gripen. Gripen har også fått en FLIR Litenin IR pod og en bensintank. Arapaho har blitt tweaket for et riktig autentisk utseende.

 

Noen av dere har merket at kjøretøyslisten på siden vår ikke er oppdatert. Dette er fordi portal løsningen vår har noen database problemer. Vi arbeider med å fikse disse og så snart den er i gang igjen kommer en oppdatert liste over kjøretøy og våpen.

 

Vi trenger også stemmeskuespillere for NC, for mer info se på Battlefield.no

 

Hvis du føler du kan bidra til modden noe, ikke nøl med å ta kontakt på vår side http://nc.spillutvikling.net

 

Hilsen Northern Conflict teamet

 

Entonic

Northern Conflict Admin

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...