Gå til innhold

MediaMonkey v4-tråden: 4.0 med videoavspilling/-synkronisering: Norsk på vei!


iMono

Anbefalte innlegg

Blade-bunny: Takker :)

 

1. Er det bare å opprette en spilleliste, så trykke "synkroniser" eller noe lignende? Får ejg vite "space left" etc fra mediamonkey?

 

2. Tagging: Hva er bra med tagging?

 

3. Blade-bunny: din post litt høyere opp, står det at du må slette noen filer. Lastet ned Last Fm igjen i går, og instalerte den. Den kom opp i MM, og rettet på innstillinger (usrname, pw etc). Virker det da nå? Jeg husker ikke hvor jeg sjekker last music etc... Den musikken ejg hørte på sist osv.

 

EDIT:

I Allkjeks sin post, nevnte han O-Fag som podcast, gikk inn på siden. Må jeg laste ned alle manuelt? la dem til i tunes, men får bare opp et av alle sammen.

 

1. Det du kan gjøre er bare å markere alle sangene/albumene du vil ha (f.eks trykke på en sang, holde nede shift og trykke på en sang lengre ned på listen så blir alle sangene mellom valgt), høyreklikke på dem og velge "Send til..." deretter iPod (står gjerne "<navn>'s iPod - USB Mass Storage Device (Synkroniser)". Kan jo så klart også legge alle sangene du vi ha innpå i en spilleliste for så å gjøre det samme med den. Begge metodene vil også fungere ved å dra de over til ikonet som ser ut som en iPod i sidemenyen (bilde). Derfra kan du også slette filer fra iPoden.

 

2. Tagging er bra for å holde orden på filene dine både i MediaMonkey og Windows Utforsker (hvis du bruker CTRL+R vel og merke). Mye penere å se på også er det når alle filene har korrekt informasjon.

 

3. Du må sjekke på din last.fm profil (www.last.fm/user/<brukernavn>)

Endret av blade-bunny
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
[Edit2] Ok. Den scrobbler, men er det meningen at den ikke skal sende informasjon om hva du hører på til last.fm-applikasjonen?

 

Det stemmer, du trenger ikke den eksterne last.fm-applikasjonen. (Noe som er en fordel, i mine øyne)

 

I mine også. Tror jeg går tilbake til den og venter på offisiel "støtte" for MediaMonkey.

Lenke til kommentar

Lite problem med podcast nå :S :S

 

En av de podcast filene, legger seg i D:/musikk/ukjent, noe som er litt rart syns jeg :S

 

Får ikke lagt til podcast/endret filbanen til der det bør ligge;

 

Flytter podcast filen fra ukjent, til podcast. endrer navnet til det samma som de andre har.

Endrer så filbanene (copy/paste) til der det er nå.

 

Får da opp denne meld... :

 

xofrja.jpg119tnd2.jpg

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Rart. Oppdaga akkurat no at songane eg har spelt i MM ikkje har blitt "scrobbla", av ein eller anna grunn. Fungerte finfint i går kveld. :hmm: Andre som har opplevd dette?

 

Brukar forøvrig denne "last.fm-metoden".

 

Edit:

Gløym det, trur berre det var tregt oppdatert eller noko. Fungerar no. :)

Endret av Slettet+9871234
Lenke til kommentar

Da er 3.1 testfasen begynt og MediaMonkey-teamet har valgt å ta et par interessante retninger. For det første skal interne builder bli mulig å laste ned for brukere (som Opera) slik at man kan sjekke om problemet er fikset.

 

I tillegg kan man via et bug-sporingssystem kalt Mantis lese om utviklerne har fikset det problemet du har. Link til Mantis-databasen.

 

Ellers er Last.fm endelig integrert i MediaMonkey for de som bruker denne funksjonen flittig. Det vil også komme noen viktige endringer i albumgrafikkvisning.

 

MediaMonkey v3.1: Intern build med integrert Last.fm støtte!

lastned4jo.pngLast ned (Debug)

Endret av iMono
Lenke til kommentar

Det er en ting som irriterer meg veldig med ripping av CD-er i MediaMonkey..

 

Hvis man setter inn og skal rippe en noe midre kjent CD, så er det av og til slik at den ikke blir funnet..

 

Da må jeg lukke det vinduet som kommer automatisk opp, velge CD-en i utforskertreet, og så velge "Tag album by (husker ikke)", så må jeg søke, og så finner den etter hvert, og så må jeg velge Rip CD igjen.. Hvorfor denne omveien?! Hvorfor ut og søke?! Dette burde man kunne klare fra samme vindu som popper opp.. Synes jeg i hvert fall! :)

 

En annen sak.. Har så vidt begynt å rippe CD-er med Exact Audio Copy, og det programmet er MYE flinkere til å finne riktig tag til CD-er, enn hva MediaMonkey, er!? Er det mulig å fikse på dette her? Gjøre slik så MM bruker samme database, eller hva den bruker, som EAC!?

 

Takker! :)

Lenke til kommentar

Så rart.. for, med samme plate (siden jeg ripper i 192 med MM, og flac med EAC), så finner den så godt som alltid infoen i EAC, men relativt ofte ikke i MM.. :ermm:

 

Det går, men da må jeg ta den "tunge omveien" som jeg beskrev.. den burde ha vært implementert i den første Rip-CD menyen som kommer opp (altså valgene man har/får i "Tag album from net(?)"

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...