Gå til innhold

TES: drit ting, og det du hater i spille


Anbefalte innlegg

god dagen dere, lurer på hva syns dere er fælt i spille som det jeg hater vampirer :hrm: ... gjør om min beste til det. de skal få lov å smake min warhammer :mad: etter jeg får bort vampiren i meg.... jeg er vel litt noob i spille er bare lvl 7 :tease:

 

kansje jeg skal slutte med å raide steder vampirer er :p jeg syns Oblivion er drit fett :thumbup: men jeg blir litt redd av det også er ikke så glad å gå i mørke huller er litt redd av meg :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
1. Levelscaling

2. Bugs

3. Levelscaling

4. Levelscaling

5. Krever mye PC

6. Levelscaling

7. Udynamiske ansiktsuttrykk (Radiant AI my ass)

8. Blir ensformig etter hvert (levelscaling)

9. Udynamiske ansiktsuttrykk

10. Levelscaling

7902657[/snapback]

 

What he said...

 

Spillet er flott bortsett fra det tåpelige levelscalinga. Noe av det dårligeste jeg noengang har sett i ett rpg. Spillt igjennom main quest en gang å det var nok. Masse jeg sikkert kunne gjort, men jeg gidder bare ikke. Blir på en måte driiit kjedelig å rusle rundt å titte på den fine grafikken etterhvert.

Lenke til kommentar

Har noen nevnt levlinga? :p

 

Altså, at verden rundt deg blir sterkere når du gjør plager meg ikke. Jeg ser uansett ut til å dra fra sånn over tid. Fetere utstyr osv(kan noen si 100% kamelon?)... Det som plager meg er at det krever så mye jobb å levle opp på en fornuftig måte. Hvis du ikke passer på får du +2 og 3 hele veien. :(

 

Har spilt ca 2-300 timer nå og er ennå ikke ferdig med *noen* questlines (snart ferdig med main quest da) så dette spillet har mer enn nok underholdning for meg.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-U4NJ3Omm
Oblivion gates er det værste jeg vet i dette spillet. Syns de er så ekstremt kjedelige!

7904043[/snapback]

 

 

For mange quest nede i huler  :thumbdown:

7905972[/snapback]

Kunne nesten ikke sagt meg mer enig! Alt for mye av spillet handler om å gå ned i ei hule!

 

Main questet er jo dritkjedelig når man skal få tak i "aid for Bruma". Hadde skikkelig gleda meg til det slaget, og tenkte at det ble verdt det å gå inn i alle gatene, men for pokker! tre menn som sloss mot en deadra, også må jeg inn i enda en port!

Lenke til kommentar

Enig i noe av det som her er nevnt,det som irriterer meg til stadighet er at våpen støtt og stadig fallergjennom gulv eller gjennom bakken når en fiende dør.Dere som kun har spilt main questet og ikke Dark Brotherhood + andre quest sier dere kjeder dere har tydeligvis kjøpt feil spill.Blir nesten som å lese 3 sider i en bok og si den er dårlig.PS jeg synest dessuten barne tv er utrolig kjedelig

Lenke til kommentar
1. Levelscaling

2. Bugs

3. Levelscaling

4. Levelscaling

5. Krever mye PC

6. Levelscaling

7. Udynamiske ansiktsuttrykk (Radiant AI my ass)

8. Blir ensformig etter hvert (levelscaling)

9. Udynamiske ansiktsuttrykk

10. Levelscaling

7902657[/snapback]

 

Samme her. Vil også legge til:

 

11. For lite landskapsvariasjon (kunne vært mer ørken, fjell, dal, tett jungel, osv).

12. For dårlig atmosfære og 'feel'.

13. For få menneskelige skuespillere (virker som om det er to i hele spillet).

14. For få våpen og objekter generelt (Morrowind hadde jo nesten for mange).

15. Generiske huler, skoger og landskap.

16. Generelt sett alt for generisk, noe som fører til horribel repetisjon.

17. Tam hoved-story som blir så repetitiv (oblivion-gates, anyone?) at man egentlig bare har lyst til å gå ut og drepe noen.

18. Råtne mini-expansions som gir deg 0,01% mer gameplay mot en alt for høy pris. De kunne mye heller kommet som gratisoppdateringer.

Endret av Hr. Jenssen
Lenke til kommentar

Det eneste som virkelig skuffet meg i lengden var Oblivion-gates. Etter de par første gates'ene, som var morsomme og nye, så ble de ensformige. Litt variasjon i form av Oblivion-planes med fort og bygninger, alá ruinene av Kvatch, samt et par hvor man løper rundt på fjelltopper som er litt Grand Canyon'ish hadde funket for meg. Det viker litt fra lore, men det hadde jeg tålt.

 

Ellers så var det gui'en som plagde meg i starten, sammen med det faktum at en hel rustning kun består av 5 (6) deler (helm, greaves, chestpiece, boots og gauntlets. 6 med skjold). Jeg vil ha tilbake separerte skuldre og hansker.

 

Resten av irritasjonsmomentene har blitt løst av mods.

Lenke til kommentar

Ja, inventar-systemet var umenneskelig klumpete og frustrerende. Tok liksom flere tiår før man fikk scrollet seg nedover til den magirullen man ville ha. Det der var opplagt laget for konsoll, men jeg skjønner ikke hvorfor de ikke giddet å lage et mer "RPGete" inventar for PC. Kunne umulig tatt mer enn en time eller to å lage det.

 

Dog greit at man har det lille hotkey-systemet som er enkelt å bruke.

Lenke til kommentar

AIen er ikke intelligent nok. Jeg er ganske imponert over hva de har fått til med AIen men det er fortsatt et par områder som bare skriker etter forbedring.

 

Hvorfor kan feks ikke to NPCer som sloss slutte før en blir drept?

 

Alle oppdrag hvor du har allierte er det nesten umulig å hindre de toskene i å begå selvmord. Har akkurat prøvd tredje gang på "battle of bruma" nå, uansett hva jeg finner på blir Burd, Jauffre og Baurus drept(har 10 soldater fra allies for bruma så de burde ha nok hjelpere). De har tilogmed lommene fulle av health potions, er det så vanskelig å kode inn "når helsa er lav, trekk deg tilbake og helbred deg selv"... Ender vel med at jeg driter i det, de er jo ikke viktige for resten av main quest.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...