Gå til innhold

Fortjener Splinter Cell alle disse sinnsyke krittikene?


Nexxi

Anbefalte innlegg

Gamespot kan brenne etter min mening,

 

Anmelderen av Splinter Cell er tullerusk, visste dere at f.eks Genma Onimusha og Jet Set Radio Future fikk bedre score enn Splinter Cell der ? :lol: Begge fikk 8.7, og det mest oppsiktsvekkende er at Metal Gear Solid 2 Substance fikk 8.7!!! Etter å ha lest reviewen også hadde jeg minst forventet en 9 derfra, men siden han ikke får Rambo og maskingevær fra start rykker det ned...

 

Etter det der har jeg mistet absolutt all troverdighet til Xbox seksjonen deres, og spesielt Greg Kasavin. Ryktet på nettet går jo så langt i mange forum at det er en konspirasjon og hvor langt de har Sony opp i baken. Hah!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Selvfølgelig kan han sjekke det ut om han vil, så kanskje jeg skal finne på noe annet. Hmmmm. Hvor er handlingen satt i nest siste mission. Eller hva med dette: Hvorfor reiser sam til India? Hmmmm vanskelige spørsmål det. :wink:

 

Poenget mitt er vel at det virker som om han ikke har testet spillet.. Han har vel tidligere kun uttalt seg negativt om Xbox, så da virker det litt rart at han faktisk har kjøpt en, og fremdeles kjøper spill til den. Hvis jeg hadde negativ til en spillkonsoll, så hadde jeg solgt den, evt. aldri kjøpt den. Men det er kanskje bare meg (økonom) som ønsker å gjøre penger ut av alt.

 

Tilbake til Splinter Cell. Min mening om spillet. Grafikk messig, så er det etekstremt vellaget spill, men ikke det beste. Det har de beste lys & skygge effektene jeg har sett noen gang i et spill, men både teksturer og kantutjevning er bedre i andre spill (Halo). Men rent gameplay messig så er det en perle. Det er sjelden jeg blir så oppslukt av et spill. Jeg spillte Splinter Cell i tre puljer, hver på ca. 12 timer. :grin: Så avhengighetsskapende er det. Digitalt dop kaller jeg det. Splinter Cell er egentlig bedre enn MGS på alle punkter. Bakgrunnshistorien er mer troverdig, samtidig som hele konseptet er realistisk. Våpnene, etc. Ang. de termiske brillene, som han bruker, så kan fienden lett oppdage dem, spesielt hvis du spiller på høyeste vanskelighetsgrad. Men det tror jeg ikke det er så mange som har gjort her. Med en gang fienden blir mistenksom, og ser seg rundt, så oppdager han katteøynene i mørket.

 

Lyden er en annen ting som dere ikke har nevnt her. Kanskje det mest atmosferiske lydsporet i et spill, noensinne. Dere som ikke har skikkelig hjemmekino, har ikke rett til å uttale dere om dette. Får å si det sånn; du har ikke opplevd halvparten av Splinter Cell, før du har testet det på et 5.1 annlegg.

 

Når det gjelder clipping problemer, så skjer det en sjelden gang. Det er en bagatell og går aldri utover gameplayet, så det blir for dumt egentlig å kalle det et problem. Når det gjelder den generelle vanskelighetsgraden, så kan den selvsagt diskuteres. Hvis du ikke er av den perfeksjonistiske sorten, så blir du kanskje lett irritert når du spiller dette spillet. Men for å si det sånn; spillet hadde vært TOTALT latterlig hvis det var for lett. For å matche realismen i både bilde og lyd, så må gameplayet være utfordrende. Selve konspetet underbygger også dette. Du er ikke en massemorder, men en super hemmelig spesialagent.

 

Det er TOTALT feil å si at en spillutvikler må finne opp kruttet på nytt, hver gang, for at et spill skal være banebrytende. Hvis du mener det Quaker, så synes jeg det er rart at du ikke har nevnt dette før. Når det er sagt, så har Splinter Cell så mange nyvinninger at det knapt kan kritiseres for nettopp dette. Bare elementet med å bruke skyggene, som et direkte element i gameplayet, har ikke blitt gjort før. Du kunne hjemme deg i skyggene i bl.a Thief også, men du kunne aldri se skyggene til fienden på veggen, og ut i fra det forstå hvor de befant seg i rommet. Det er ingen revolusjon, men heller en naturlig utvikling pga. kraftigere hardware.

 

Som sagt så er Splinter Cell banebrytende på mange områder (skygger og lys, måten å løse oppdrag på, lyd, etc.), men det er heller ingen spill revolusjon. Det trenger ikke å være det, for at et spill skal være ekstremt bra. Bare se på bilspill f.eks. eller FPS. Det går ganske lang tid mellom revolusjonene.

 

Jeg er spent på ditt svar ang. GTA VC

 

_________________

Stupid people should not reproduce.

 

[ Denne Melding var redigert av: jc-g på 2002-12-03 20:07 ]

Lenke til kommentar

Ja som han sier, så mente jeg GTA3 ikke VC, jeg syntes faktisk ikke VC var all that heller, fordi jeg hadde brukt utalige timer på GTA3, så jeg bare spilte det noen timer for og teste de nye tinga i spillet.

 

Jeg har jo seff spilt spillet jeg har det jo, og har brukt noen timer på det ja. Men er ikke lengre en oilriggen, har ikke spilt på et par dager for det har dukka opp 5 andre spill her.. Du snakker om kvinnlig medhjelper i SC? Jeg har ikke fysisk sett noen på sjermen som har vært der til hjelp da.. men jeg har pratet med ei jente, iforbindelse med det første mission som guidet deg i de derre brennende romma, så ja jeg eier sikkert flere orginale Xbox spill en deg, så jeg har ikke noe imot konsollen. Men jeg har noe imot det lille antall spill på konsoll som etter min mening gir SUPER kvalitet, jeg vet om du spill som jeg liker GODT.

 

Så ja det er den konsollen jeg prioriterer sist om det er det du skal fram til, men det er basert på fakta etter og brukt mange mange timer på alle 3 konsollene.

 

Å om jeg mener det, om den kjære konsollen din, så aksepter det, enn og anklage meg for fanboy eller lignende, værtfall det du hinter til. Jeg kjøpte Xbox den datoen den kom jeg vennen. Men jeg, som tydligvis ikke du gjør driter i selve konsollen. Men kvaliteten på spillene den har. Playstation2 er jo en sikker vinner siden den har vært lenge på markede, men Gamecube er den konsollen som gir MEG, og MINE venner mest glede. Og Xboxen slår jeg på når spill som Halo kom og Splinter CEll. ok?

Peace. *Klem*

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...