Jump to content

Jc-g

Medlemmer
 • Content Count

  635
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jc-g

 1. Vår teknologihverdag blir nok litt kjedeligere i årene fremover. Jeg klarer ikke å se for meg noen som har så tydelige visjoner, og er så kompromissløs som Steve Jobs. Han fikk hele selskapet til å flytte fjell, når han først hadde bestemt seg for noe. Han var virkelig vår tids Edison, og en epoke er nå over. Det er trist, med tanke på at han lett kunne ha levd i 30 år til. Steve, hope i'll see you in iCloud!
 2. Noen av dere som har sendingene fra mellom 02.01.2006 og 11.05.2006. De finnes ikke i den offisielle torrenten som ligger ute på NRK sine nettsider.
 3. Hei! Noen som vet om et bra program til iPhone? Jeg testet SixPack App, men den var ikke helt det jeg tenkte på. Jeg vil sammenlikne resultatene mine fra gang til gang, og helst kunne lagre treningsprogrammer.
 4. Er det noen som har erfaring med kombinasjonen Asus P5N-E SLI og GeIL DDR2 PC6400 Ultra 2 GB. Begge produktene er relativt populære, og jeg antar derfor at det er noen som kan komme med innspill her. Ser også at prisen på Geil-rammen har falt drastisk i det siste..
 5. Min ipod (4. gen) vil ikke synkroniseres i vista. jeg har prøvd alt, og selv etter oppdateringen, fungerer det ikke. Andre med samme problem?
 6. Jeg har installert Vista Ultimate, og det viser seg nå at det er et problem med Media Player. Det viser seg å være umulig å overvåke mapper, slik at de 2.800 sangene jeg har blir lagt inn. Hver gang jeg adder en mappe, scanner den i 2 sekunder, og sier at den har lagt til 0 filer. Jeg har slettet biblioteksfilene, for å prøve å gjennoppbygge disse, men det har ikke hjulpet. Samme problemet har jeg forøverig i Media Center. Noen tips?
 7. ok, beklager hvis dette spørsmålet har blitt stilt 40 ganger før, men jeg hadde bare ikke tid til å gå igjennom 46 sider... Det virker som det er mange av dere som tester Vista, og jeg lurer på hvordan dere har fått tak i det. Så vidt jeg vet er det bare bransjefolk og abonnenter på noen lukkede tjenerster som har tilgang til Vista. Finnes det noe annet sted man kan få tak i en kopi, uten at man må cracke programmet? En annen ting jeg lurer på er kompatibiliteten med andre programmer som f.eks. iTunes, Firefox osv. Bruker dette mye, så det hadde vært greit hvis det funket.
 8. jeg får ikke aktivert Office 2007. Den sier at det er noe galt med internett-tilkoblingen min. andre som har problemer med dette?
 9. For en genial tråd. Dette er jo rett opp min gate. Jeg kjøpte projektor i fjor sommer og har et 106" stort Adeo lerret. Greyvision tror jeg det het. Her er resten av anlegget mitt. Projektor: Panasonic PT-AE 700 TV: Loewe Aconda Konsoller: Xbox 360 Xbox 360 Debug Xbox Xbox Debug Forsterker: Harman Kardon Avr 7000 Høytalere: PSB Image 5T Front, senter og bak DVD-spiller: Denon 1920 15 meter komponentkabel, 10 meter HDMI kabel, 80 meter høyttaler kabler. Anlegget funker som bare det, og det er utrlig fett å kjøre vorspiel med Geometry Wars. Bilder kommer!
 10. Enig.. 1080p er så langt unna å være allemannseie, at det ikke er gøy engang. Projektorer med denne oppløsningen koster i dag langt over 100.000,- og flatskjermer med denne oppløsningen er vel praktisk talt umulig å oppdrive. Å tro at det blir vanlig med Blu-Ray filmer i denne oppløsningen er ønsketenkning. Ikke dermed sagt at det aldri kommer, men det kommer til å ta en god stund. Jeg synes allikevel ikke det er galt av Sony å tilby denne teknologien. Misforstå meg rett her. Poenget er at så og si ingen spill vil støtte det, og da er det en verdiløs funksjon for min del. Filmer ser jeg på en ekstern spiller, som normalt vil være mye bedre enn noen spillkonsoll..
 11. Er det meg du sikter til? Isåfall står det i de offiselle spesifikasjonene til PS3 at den støtter følgende video output: 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p. http://en.wikipedia.org/wiki/PS3#Hardware_specifications Men det betyr ikke at spill trenger og komme i 1080p fordi selvsagt. 1080p er trossalt 1920 x 1080, og det sier seg selv at en jevn fps kan være vanskelig og oppnå i den oppløsningen, selv med så kraftig hardware. 5592314[/snapback] Når konsollen aldri kan kjøre en stabil framerate i den oppløsningen, så ser i alle fall ikke jeg hva som er vitsen med den oppløsningen. Det ble sagt fra produsentene at de ikke vil levere spill i 1080p, nettopp på grunn av dette. Det fremstår altså mer som en funksjon Sony kan skryte av, men som egentlig er verdiløs for sluttbrukeren.
 12. http://games.kikizo.com/news/200602/065_p5.asp Synes dette var interessant, og bekrefter alle mine mistanker om at Sony alltid overhyper sine produkter for å drepe konkurransen. Sjekk f.eks. det de sa om at Xbox 360 ikke var ekte HD kompatibel. Så viser det seg at de ikke har noe mer å komme med selv.. skuffende Sony. De gjorde det med dreamcast, Xbox, og de gjør det nå igjen. Sony
 13. Har du kilde på det utklippet? Som sagt tidligere her, så er jo 100-200$ fremdeles mye for kun en komponent i en spillkonsoll
 14. Dette sier CNN Money om PS3: http://money.cnn.com/2006/01/11/commentary.../column_gaming/ Så til dere som lo av sammenlikningen; det er flere enn meg som mener at dette blir dyrt! Men merk: Jeg har aldri sagt at Blu-Ray spilleren i PS3 vil koste $1.800.. men dette er en bra indikasjon på hva teknologien koster.
 15. Haha.. Prebo, du er en person som tar ting her inne litt for personlig tror jeg.. Jeg har ikke gjort et stort nummer at at Sony har kuttet et par funksjoner, men faktum er at det er det eneste som har kommet fra dem, rent offisielt siden konsollen ble bekreftet på E3. Det var det jeg poengterte. Point taken? Men du skal jo ikke se bort i fra at hardwaren blir justert flere ganger. Det er jo også helt normalt når noe er under utvikling, og spesielt når Sony har problemer med å få endene til å møtes.
 16. Poenget var vel å tydeliggjøre at det faktisk ikke har kommet noen offisielle hardware relaterte nyheter om PS3 fra sony, bortsett fra nedgraderingen av hardwaren. Det betyr ikke at specsene har rast nedover (da tillegger du innlegget påstander som ikke står der). Så lenge Sony ikke har kommet med noen offisielle uttalelser om hardwaren til PS3, bortsett fra denne nedgraderingen, så er det vel et faktum at det er det eneste de også har kommet med. Enig?
 17. Ok, det er ei nedgradering. Men eg synest ikkje det er so mykje å skrike om dersom dette er det beste dømet ein kan komme opp med. Du sa at å nedgradere maskinvara på PS3 var "stort sett det einaste Sony har gjort sidan E3". For meg høyrast det ut som om du vil framstille det som om spesifikasjonane på PS3 har rast nedover. Noko som er å ta hardt i dersom det beste du kan komme opp med er fjerning av ein ekstrafunksjon dei fleste av oss ikkje hadde bruk for uansett. Kay 5419632[/snapback] Kan du komme opp med noen andre hardware relaterte nyheter i forhold til PS3, som har kommet fra Sony de siste månedene?
 18. Jeg kan informere deg om at det er MYE oppstyr, men da mer i økonomisk relaterte fora, og ikke som dette; et spillforum. Det er vel kanskje ikke så mange her som leser økonomiske tidsskrifter, og følgelig blir også diskusjonen lett preget av uvitenhet. De fleste her ante vel ikke at Sony var ute i hardt vær, rent bortsett fra rootkit-skandalen. Noen ganger kan det lønne seg å utvide horisonten litt, og skru av spillkonsollen for et lite øyeblikk
 19. 471.399=72 Det vil si de taper 72 dollar per solgte enhet. Nå har jeg ikke regna med kostnadene det kosta å utvikle de så vi må nok kanskje legge til litt til. Men du kan ikke legge alle forskningskostnadene under ps3's budsjett. 5419429[/snapback] For det første: Jeg ser ikke på PS3 sitt budsjett eller regnskap isolert, jeg ser på Sony sitt regnskap. Det at de utvikler Blu-Ray går kanskje ikke så mye utover PS3-avdelingens budsjett internt i Sony, men hvem bryr seg vel om det? Så lenge Sony går med underskudd totalt sett, så er det jo det som betyr noe. PS-avdelingen til Sony kan tjene så mye penger den bare vil, men dersom Sony totalt sett går med underskudd, så vil ikke firmaet stille noe sterkere for det. For det andre (og som jeg har sagt flere ganger tidligere), så blir det helt helt feil å bare se på de løpende produksjonskostnadene for PS3. Man må også ta med utviklingskostnadene. Først da får du et bilde av hvor mye PS3 koster å utvikle. Ja, selvfølgelig kan teknologien som er utviklet brukes i andre produkter (ala Blu-Ray), men det er ikke annet enn economies of scope/horisontal integrasjon, og reduserer på ingen måte kostnadene ved utviklingen av PS3 totalt sett. Det er bare en måte å få mer igjen for utviklingskostnadene i etterkant.
 20. Hva er det de har nedgradert siden E3? 5414200[/snapback] Harddisken blant annet. 5417290[/snapback] Som KongRudi skriv, har det vel aldri stått noko i dei offisielle spesifikasjonane om at sjølve HD-en skal vere inkludert, so den held ikkje. Du skriv "blant annet". Kva anna meiner du har blitt nedgradert? Kay 5419043[/snapback] En annen ting som ble droppet var router funksjonaliteten. Ikke det at det er så ekstremt sentralt, men som sagt: Sony har nedgradert hardwaren! http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=10033 http://hardware.gamespot.com/Story-ST-15015-2270-4-4-x
 21. Hva er det de har nedgradert siden E3? 5414200[/snapback] Harddisken blant annet.
 22. Problemet er vel at stort sett det eneste Sony har gjort siden E3, er å nedgradere specsene på PS3.
 23. Grensekostnad er lik grenseinntekt. I alle fall i teorien
 24. 5411522[/snapback] Akkurat det er vanskelig å si, for jeg har ingen konkrete kilder. Men jeg husker at jeg var på en Elkjøp butikk rundt 1998 for å kjøpe noe greier, og da mener jeg at jeg så et DVD-drev til rundt 2500,- Mener å huske at det var prisen, for den var vesentlig rimeligere enn spillerene på den tiden, som lå på 8-10.000,- + Og husk, i 1998 hadde DVD teknologien eksistert i 2 år! Du ser altså at teknologien er dyr, selvom det bare er et drev vi snakker om. Og 2500,- ++ for et slikt drev i en konsoll er mye penger.
×
×
 • Create New...