Gå til innhold

Mister bildet når jeg innstalerer driver.


Kristian_TT

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

slet med det der lenge da jeg kobla til min også... men til meg var det for at jeg brukte dvi inngangen på tven som ikke hadde støtte for pc (altså pcen legger ikke merke til at det er noe annet enn standard skjerm) da kom ikke støttende oppløsning eller noe...

 

har du prøvd begge utgangene?

Lenke til kommentar

Som standard kan det være skjermkortet kjører 640x480 ut på VGA (dvs., fra DVI->adapter->VGA ut til TV/monitor). F.eks. får jeg bilde når jeg booter/starter maskinen på projektoren (med VGA inngang), men ikke nødvendigvis bilde når jeg er i Windows. Driverene vet i starten ikke hvilken oppløsning projektoren skal ha = blankt/blått bilde, men etter å ha satt den på 1280x720 husker den dette de neste gangene projektoren blir koblet til.

 

Løsningen kan være å koble til en annen skjerm (to skjermer - dualhead). Vel inne i Windows sjekker du hvilken oppløsninger som TVet takler (du beholder en skjerm i "backup" som primærskjerm i tilfelle TVet viser blankt bilde så du fortsatt kan arbeide). Mens du er inne bør du også gå inn i skjermkortets kontrollpanel og sjekke om skjermens navn kommer opp.

 

Mens du er igang, hvilket TV er det du har? Kan være verdt å sjekke på spesifikasjonene hvilken oppløsning den tar på VGA inngangen. Er det LCD kan det f.eks. være 1366x768. Er det plasma kan det være 852x480. Vi antar at den klarer 640x480 hvis du får bilde fra starten når du skrur på maskin.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...