Gå til innhold

Amerikansk fotball - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis noen skulle lure på hvorfor jeg gang på gang mener at college football er tusen ganger bedre enn NFL, ta en titt hva som skjedde i matchen mellom Miami og Duke i går kveld. Noe av det sykeste jeg har sett. Helt utrolig!

 

 

EDIT: Nå skal det sies at dommerteamet og de i replay-boksen har blitt suspendert i etterkant, da det ble gjort endel feil, men underholdning er det uansett.

Endret av MartinF
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Mye spennende collegeball idag, ja. #1 Clemson kom tilbake og slår FSU, Oklahoma State med dagens upset mot #8 TCU, Florida er heldige mot Vanderbilt og clincher SEC East med 9-7 hjemme (lol!), Arkansas som du nevnte, Northern Illinois ødelegger sesongen til Toledo som nå står 7-1 og Temple slår tilbake etter tapet forrige uke med å putte 60 poeng på blokka mot SMU.

 

For min egen del endte dagen med èn seier og ett tap. UGA holder unna mot Kentucky hjemme, mens Kennesaw State taper årets siste hjemmekamp, noe som også var det første tapet på Fifth Third Bank denne sesongen.

 

Nå er det Bama - LSU. Go tigers! Har lite til overs for de innavla redneckene fra Tuscaloosa.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Mhyo9Of.png

 

Slik ser pollen ut nå for topp 4 i college playoffen denne sesongen. Clemson og Alabama virker å være greie, Sooners er med, selv med det tapet mot Texas, og undefeated Iowa går inn på fjerde. Jeg håper Michigan State slår Iowa i Big Ten-matchen, slik at de kommer inn som nummer fire.

 

En uke, pluss championship matcher gjenstår av sesongen.

Lenke til kommentar

Haha, folk på r/cfb er helt wtf... :p Ikke det beste 9-3 mannskapet.

Tar det her. Det er jo ikke bare i år. Vi er "alltid" et 9-3 lag. Jeg har fulgt Georgia nå i åtte år siden jeg flyttet hit første gangen. Siden den gang har vi gått 10-3, 8-5, 6-7, 10-4, 12-2, 8-5, 10-3 og 9-3 i år, med en bowl game igjen å spille. I tillegg har vi tapt to SEC Championship games mot LSU og Alabama, og vunnet noen bowl games. De siste to-tre sesongene har vært veldig mediocre. Mistet viktige spillere med skade, men vanvittig naivt på begge sider av ballen, og tapte alltid minst en kamp hvert år hvor man driter seg loddrett ut.

 

Georgia starter alltid høyt i pre-season polls, vinner et par kamper tidlig, før det går til helvete. Nok er nok, noe må gjøres.

Lenke til kommentar

Dere kommer til å miste mange recruits. Om 5-star QB recruit Jacob Eason decomitter er dere fucked med tanke på at dere for første gang har en spennende QB siden Stafford(?). Ranket som #1 pro style QB recruit. 

 

Blir dog spennende å se hvem som erstatter han.

 

 

For øvrig; fyfaen LSU boosterne er en gjeng med idioter. Fortjener ikke en trener som Les Miles. 

Endret av Corporal Jenkinson
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...