Gå til innhold

Barcelona - Noen erfaringer eller tips?


k.rab

Anbefalte innlegg

Hei hei folkens!

 

Jeg og en kammerat tar turen ned til barca på torsdag og skal være der til søndag. Vi skal bo super sentralt midt i Ramblaen, men trenger tips.

 

Så er det noen som vet om noen utesteder som er verdt å nevne? Det er alltids lov til å komme med kulturelle forslag også, men blir nok ikke alt for mye av det tror jeg :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Så er det noen som vet om noen utesteder som er verdt å nevne? Det er alltids lov til å komme med kulturelle forslag også, men blir nok ikke alt for mye av det tror jeg :p

7739936[/snapback]

 

Når det gjelder utesteder: Hvis du bruker Lonely Planet må du vere forberedt på at det er MASSE der som ikke gjelder lenger, puber som høres helt fantastisk kule ut, så kommer du dit og så er det en nedlagt sjappe med barrikader foran vinduene...

Lenke til kommentar

Når det gjelder utesteder så er vi vel mest interessert er vi vel mest interesserte i store partys med mye liv (og røre :p). Er ikke typene som setter oss på en rockekafè og chiller, ikke noe vondt om det, men det kan vi gjøre 362 dager ellers i året. For å si det sånn har vi snakket om å dra på sensation til sommeren, så er heller mer i den sjangeren! Ikke at slike ting er lett å finne over alt, men ønsker å se litt liv i det minste!

 

Sånn kulturelt sier mange vi må se la sagrada de familia og nou camp. Ellers har man jo et par kjente kunstnere fra byen. Vi får se hva det blir til =)

Lenke til kommentar

Har ikkepeiling på slike utesteder, så her litt copy n paste, håper du finner noe du liker :)

 

Diskoteker, barer, nattklubber

Boadas, Tallers 1, tlf 93 318 95 92. Europas fremste coctailbar ligger like ved Rambla. Grunnlagt av Miguel Boadas, som kom hit fra Havanna i 1933. Den lille, svært sminkede damen ved kassen er datteren hans.

 

Les Gens que J'aime, València 286, tlf 93 215 68 79. Som en hemmelig fransk salong en trapp ned, bare for innvidde. Her møtes mange for en drink før middag.

 

Can Paixano, Reina Critina 7 (ved Pla de Palau), tlf 93 310 08 39. Et utrolig sjarmerende, men klaustrofobisk trangt champagneria. Gamle spanske damer albuer seg fram blant togloffere, for her koster boblevannet bare 20 kroner flasken og hei hvor lett den glir ned. OBS, stenger allerede klokken 22.30.

 

Al Límon Negro, Escudellers Blancs 3, tlf 93 318 97 70. I Barri Gòtic er det et utall av barer, her er en av de hyggeligste, med en flørtende betjening og greie gjester. Stengt hver mandag.

 

Dot, Nout de Sant Francesc 7, tlf 93 302 70 26. Alltid riktig. Liten bar med et enda mindre dansegulv et steinkast fra Plaça Reial. Åpent hver kveld, dra dit ved midnatt.

 

Karma, Plaça Reial 10, tlf 93 302 56 80. Klassikeren midt på Plaça Reial, hvor alle før eller senere havner. Kan av og til være litt broget, men det er fin fart på dansegulvet og høy stemning i baren. Alle mulige og umulige type gjester - i alle aldre. Åpent til 5 om morgenen, men stengt hver mandag.

 

Otto Ztutz, Lincoln 15, tlf 93 238 07 22. Meganattklubb i tre etasjer og med åtte barer. VIP-avdelingen høyest oppe er best. En institusjon i det katalanske utelivet, men akkurat som i andre nattklubber kommer ingen før ved tretiden.

 

Er vel de to nederste som er mest aktuelle tenker jeg..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...