Gå til innhold

Hva svekker din tro på menneske?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vi skiller ved en super nøyaktig IQ og EQ test, de dumme havner i Amerika, mens de smarte sendes til de andre kontinentene. Så drokknes alle ekstremister i havet. Da vill kansje verden bli et bedre sted..!?

 

Men fra spøk til muskedunder.

 

Det at det finnes ekstremister som har mere tro på penger og/eller relegion enn på mennesket. DET svekker min tro på mennesket.

Lenke til kommentar

Den videoen var syk, ble nesten dårlig av den. Men det blir og feil å nekte folk å tro.

Ingen har rett til å bestemme og prøve og eige andres meninger og tanker uansett...

Og hva med folk som har andre syke tankeganger?

Maktsyke folk, folk som blir styrt av penger( selv om penger styrer livet våres uansett men noen er ekstreme, krig , atom våpen OSV!

 

Mennesker er ikke så smarte som som vi vil ha det til, snarere tvert imot. Vi vett konsekvensene av det vi gjør, men likevell så greier vi å ignorere det i stor grad.

 

Mye så svekker min tro på menneskeheten... Men for all del, det finnes positive ting og.

 

 

EDIT; Det er feil å lure barn til å tro på din religion, det er hjernevasking! Til og med jesus døypte seg ikke før han ble voksen. :p

Egentlig det som provoserer mest, og det er slik det kommer til å fortsette.

Endret av The_Free_Man
Lenke til kommentar

Noen andre som kan sies å tilhøre menneskehetens vidundre, underlige personligheter eller rett og slett avvik fra evolusjonsteorien er disse såkalte selvmordsbomberne eller "insurgents". Hvis man ser på propagandafilmene så forstår man at utviklingen fra apene ikke akkurat har vært en bratt stigning på intelligenskurven: Vi begynner med å samle litt åndelig energi ved å mumle "allah akhbar" gjentatte ganger til det smeller. Enten fordi jævelen rett og slett er for tett i skallen til å forstå hvordan våpenet fungerer eller fordi det lager lyd, men det er ikke poenget. Resultatet er jo magi, eller bare litt lyd og lys.

 

Det blir gjort et nytt forsøk, samle litt åndelig energi, allah er akhbar og det er alle enige i, så smeller det i igjen. TREFF! Jallahallahallahallahallahallahallah! Skyter litt opp i lufta med geværet og hopper på kamelen og stikker. Seansen komplementeres med litt god gammeldags urdupop, eller hva man nå kaller de halvtonede ulydene.

Endret av Manuel
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...