Gå til innhold

hvilken konsoll skal jeg kjøpe?


F.torres

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

man for mere følelse å være med i spillet i wii, xbox 360 får halo 3 , jeg digger halo serien, spille glede og ps3 har god grafikk.

hva liker du??

(nå har jeg bare prøvd 360 men etter det jeg har lest s¨å er det jeg sier for det meste sant.)

 

jeg ville ha valgt å spare litt til og så kjøpe både xbox360 og wii :D

Endret av thaLapp
Lenke til kommentar

Har du spillt noen av spillene til Xbox(1), PS2 og Gamecube? Likte du dem?

 

Kanskje du skal begynne med å se på de du var mest fornøyd med i forrige generasjon.

 

f.eks:

Likte du Zelda til N64 og Gamecube liker du mest sansynlig Zelda Twilight Princess til Wii også.

Likte du Halo 1 og 2 kan du jo snuse litt mer på Xbox 360.

 

Holder du på slik finner du nok spill fra flere konsoller du kunne tenkt deg, kanskje tilogmed det du har mest lyst på .

Lenke til kommentar

PlayStation 3 dropper vi altså?

Den koster dobbelt av hva du har i tillegg til at spillene koster 700-800 kroner. Dessuten har den et veldig lite variert spillbibliotek. Det fleste som er tøft kommer til 360, så det er nesten ingen vits i å skaffe PlayStation 3. Dermed har du kun to alternativ igjen.

 

Xbox 360 kan du få billigere enn Wii. Ekspert solgte Core pakken for 1499 kroner. Så stikker du på eBay og kjøper en HDD til 400 kroner, og kjøper et brukt headset. Det er mange som har uåpna headsets etter at de fikk et med i Xbox Vision, også har de vel et fra før. Headsets får du vel for en hundrelapp. Dermed blir Premium prisen din 2000 kroner. Så har du 1000 igjen til spill. Dermed blir 360 faktisk billigere enn Wii.

 

Men nå er jo spørsmålet om du vil ha 360. Du sier du liker alt utenom strategi? Ja, da kan 360 være en god maskin. Det finnes et ganske tøft strategispill, også har vi Halo Wars på vei, men du kan like gjerne ignorere dem. Utenom det mener jeg at 360 har det mest varierende spillbiblioteket, og jeg tviler på at det vil bli slått av Wii og PS3. PlayStation 3 spill er utrolig dyre å produsere dermed vil de fleste utviklerene heller lage spill for 360. Wii satser på å tiltrekke mainstreamen, det vil si at flesteparten av spillene blir sånne som utnytter kontrollen på en slik måte at det blir kjempegøy for Ola Nordman. Hardcore gameren får nok ikke så altfor mye, utenom Zelda, No More Heroes også videre. Dermed tror jeg at 360 har det beste biblioteket, og det vil nok beholde det. 360-ene skal også bli lett ødelagte, men jeg har ikke hatt et eneste problem siden jeg fikk den for rundt 1 uke siden, men det er jo lite tid det. Uansett, så bråker den heller ikke mye om du har lyden på normalt. Om du har tenkt å spille uten lyd, eller så du såvidt hører lyden bør du kanskje hoppe over.

 

Xbox Live er også supert, så om du liker å spille på nett bør du nok gå for 360. Så min konklusjonen innen 360 er at det er den mest åpne konsollen, og best for Ola Gamer.

 

Er du derimot mer glad i kontrollen til Wii og fortsettelser av eldre Nintendo titler som Metroid Prime og Zelda går du for Wii. Hører Hideo Kojima skal jobbe på Wii etter at han blir ferdig med MGS4 som han visstnok jobber veldig motvillig med.

 

Jeg selv skal ha begge, men det er nok opp til deg selv å bestemme.

 

EDIT:

 

Jeg har forresten en litt småtøff retningslinje for gamere som ikke klarer å velge:

 

Hadde du Xbox forrige generasjonen går du for PlayStation 3. Kjempehardcore med et tynt spillbibliotek og masse hidden gems. I tillegg til kjempenerdcore egenskaper som at du blant annet kan instalere LINUX på den, og messe litt rundt med maskinen.

 

Hadde du PlayStation 2 går du for Xbox 360.

Mest variasjon i spillene, og jeg tror det er denne konsollen som vinner krigen.

 

Hadde du GameCube går du for Wii.

Kjempemasse retro-moro, interessante titler som Zelda, Metroid Prime, Super Smash også videre i tillegg til at den er åpen for hele familien.

 

Hadde du ingen konsoll går du for Wii.

Den mest brukervennlige konsollen denne generasjonen.

 

Var du en PC-Gamer går du for Xbox 360.

MicroSoft som lager begge, i tillegg til et rikelig utvalg av RTS og FPS.

Endret av Nyaneve
Lenke til kommentar

ja like sansynelig at den kommer på ps3 som at Zelda kommer på ps3

 

Det kommer helt annd på hvilke spill du liker og om det er veldig opphengt i grafikkdelen. Begge konsolene har bra spill og flere som kommer. Jeg selv valgt å kjøpe wii siden jeg har en PC til online fps spill etc. Men hadde jeg ikke hatt pc hadde valget mitt vært 360.

Endret av GtReBra
Lenke til kommentar
det er jo kansje halo 3 kommer på ps3 da.

7664625[/snapback]

Not gonna happen.

 

Det kan teoretiskt skje, men det vil ikke. Bungie er jo som kjent ikke MicroSoft, dermed kan Nintendo eller Sony kjøpe opp Bungie, men det vil ikke skje fordi Nintendo og Sony ganske sjeldent kjøper til seg firmaer. Det er vel Microsoft som er mest kjent for sånt (Rare, anyone?). Men nå vil jo ikke dette skje. Microsoft vil uansett si nei/gi mer for firmaet, dessuten har ikke Sony akkurat råd til det med sine 365 millioner i minus eller hva det nå enn var.

 

Også er jeg litt usikker på om Microsoft eier rettighetene til Halo eller bare Bungie. For isåfall, om Bungie ble solgt, vil de fremdeles beholde Halo. Slik som når Rare ble kjøpt opp. Nintendo beholdt StarFox.

 

Jaja, men det kommer ikke til å skje. End of Story.

 

men da ps3 kommer senker prisene på wii/x-box-360?

 

kansje jeg kjøper en konsoll og kjøper en til da ps3 kommer hvis prisene synker?

 

bråker wii mye?

 

Prisen går ikke ned. Norge er de billigste på 360 i verden, dessuten kan du få 360 for 2000 kroner idag om du tenker litt smart.

 

Og Wii? Den er nettopp ute. Prisen blir ikke tatt ned av den grunn.

 

Og nei, Wii lager nesten ikke lyd i det hele tatt.

Endret av Nyaneve
Lenke til kommentar
hvordan får jeg x-box 360 får 2000 får jeg premiun ny ? eller må jefg kjøpe brukt? hvilken konsoll burte jeg gå får FØRST?

7664717[/snapback]

 

Du kjøper Core pakken for 1499. Så går du på eBay og kjøper HDD på 20 GB for 400 kroner, så stikker du på et spillforum med "Kjøp & Salg" - del (f. eks. SpilleGal) og kjøper et headset av noen for en hundrings. Dermed har du alt inneholdet fra Premium for 2000 kroner.

 

Og jeg synes du bør gå for Kjeksboks. Spillbiblioteket til Wii har ikke utviklet seg ennå, så det er mye deiligere å ta en konsoll med litt større valgfrihet.

Lenke til kommentar

Lol. hvor får dere det fra at ps3 spillene koster 700-800 det er jo helt latterlig. De kommer til å koste det samme som 360 spill. De gjør det i usa og de kommer til å gjøre det her.

 

 

Liker du Rpg'er er trolig ps3 maskinen for deg, jeg har veldig liten tro på at playstation vil miste mye rpg'er til konkurrenter. Mister de dem, vil de i såfall trolig ende opp på wii ettersom denne er meget godt motatt i japan hittil.

 

 

Wii er en mer allround maskin. Men er du grafikk avhengig så er ikke denne valget.

En annen ting er at Wii etter min mening er overpriset akkurat pga. hype.

Grunnen til at wii ikke koster 2000kr på elkjøp er rett og slett at for mange ville ha den.

De solgte den for 1995. Nå selger de den for 2800. Når det kommer nok maskiner så går prisen ned igjen.

 

 

Ps3 starter dyrt også. 5500 på pre-order nå. Jeg har personlig mer tro på at prisen vil ligge på rundt 5000.. kanskje mindre. Den koster tross alt under 4000kr i usa. Den har også nå blitt mer tilgjengelig nå da sony endelig har nådd sine produksjonsmål. Er du interessert i å få med et nextgen filmformat er denne ikke så dyr likevel.

 

 

 

Av spill hittil så har hverken ps3 eller wii mye å stille opp med. Resistance er ps3 sitt flaggskip, Zelda er wii sitt. Xbox 360 har gears of war.

 

 

Det er mye bra spill på vei til både wii og ps3 i februar/mars.

 

 

Xbox 360 ser det ut til at kommer i ny versjon med hdmi port og litt andre små oppdateringer. Kan kanskje være lurt å vente til CES messa i usa (som starter mandag), med å se ann hva de annonserer om du er interessert i denne.

 

 

Hvis man er usikker er kanskje bedre å vente til alle kort er på bordet og se det ann.

Det er som regel spillene det går på. Er det da ingen eller få 360 spill som virker interessante da, så kan det i hvertfall være lurt å se hva de andre kommer med før du kjøper den. Er det derimot en flust så bør det jo være et safe kjøp.

Lenke til kommentar

Gå for en Wii uansett. Man kan vri og vende på det hvordan man vil, si ditten og datten og alt mulig annet, men saken er enkelt og greit at Wii er mye mer moro og har mye mer potensiale for moro, enn hva slags spill du liker, enn hvilken konsoll du hadde forrige generasjon. Wii er enkelt og greit en bedre maskin med mer potensiale enn de andre.

 

Før jeg kjøpte meg Wii ville svaret mitt vært mye mer moderat, men nå har jeg min egen Wii og har fått prøvd ut noen intense spillesessioner, og jeg kan si med hånden på hjertet at verken Xbox360 eller Ps3 er interressante lenger, utenom som en "andrekonsoll" som kan støve ned ved siden av din Wii.

Lenke til kommentar
jeg liker det meste unntatt strategi! jeg tenker jeg dropper ps3 den er dyr! og spilla koster 800 !

7664535[/snapback]

 

 

PS3 er kanskje dyr hvis du ikke har noe interesse for Blu Ray. Men spilla koster like mye som X360, så det at spilla koster 800kr er bare bullshit. :)

7664838[/snapback]

 

 

okey trur ikke jeg går får den! er uansett litt tid til den kommer

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...