Gå til innhold

Adventure/Roleplaying


Anbefalte innlegg

Jeg trenger noen tips.

 

Det er en stund siden jeg har spilt noe særlig, men nå hadde jeg tenkt til å skaffe meg ett nytt spill.

 

Før (i riktig gamle dager) likte jeg alle de gamle Sierra-advendure spillene. (Police/kings quest osv..). Jeg spilte også gjennom Blade Runner for en stund siden og synes det var ganske bra. (Men kanskje litt for enkelt?). Har spilt Grim Fandango litt. Det er også ganske bra.

 

Er det noen som har noen tips på nye spill innen samme kategori?

 

Takk takk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kan bare anbefale Monkey Island spillene. Det nyeste, Escape from Monkey Island (Monkey Island 4), er virkelig kjempebra. Kanskje ikke like "spennende" som de du nevnte, men det er iallfall utrolig artig og underholdende. Problemløsning på et høyt nivå.

 

Ellers ser jeg at de selger Curse of Monkey Island (Monkey Island 3) diverse steder til 250 kr. En bra pris for et svært bra spill. Litt mindre hightech enn 4'ern kanskje, men minst like artig.

Lenke til kommentar

Gode spill lages ikke lengre... Jaffal ikke innenfor sjangeren... Men QuestForGlory-serien fra Sierra var veldig bra... Ultima-serien fra LordBritish/Origin/Sierra var også meget pen... UltimaVII og UltimaVIII var vel høydepunkt der? *Har ikke spilt særlig mange av de*

SpaceQuest-serien fra Sierra var også bra... Monkey Island-serien, Loom, Sam&MaxHitsTheRoad og TheDig var meget bra spill fra LucasArts...

Lenke til kommentar

Mange gode adventure/rollespill er blitt nevnt her. Jeg savner de gode gamle dagene. *sukk* Husker jeg var helt hekta på Space Quest 1 på EGA-skjerm og 286'en min, 640K minne, 20 MB harddisk....

 

Du kan prøve Final Fantasy 7 og 8. Personlig synes jeg 7'en er mye bedre enn 8'en. dessverre ser det ut som Squaresoft har sluttet å lage Final Fantasy for PC. *arg!*

Lenke til kommentar

Ja, jeg hadde tenkt til å nevne disse jeg og, men så så jeg at alle bare snakket om adventure spill her..

BG, BG TotSC, BGII, BGII ToB, IWD, IWD HoW, PST er alle utrolige spill som ikke går ann å overgå innen singleplayer delen. Black Isle er kongen innen RPG's.

 

Arcanum er også en super tittel som fikk litt for dårlige anmeldelser. Jeg syntes det fortjente en 9 og det eneste minuset skulle vært grafikk. Det er jo sinnsykt bra!

 

Andre adventure spill som ikke er nevnt her er jo Zork spillene, Zork Nemisis og Zork Grand Inqusitor, som er veldig bra adventure spill.. Man må bare ha litt hjerneceller til overs, for de er helt for jævlige å runde uten å tenke på walkthrough engang..

Lenke til kommentar

Jammen..

 

Her nevnes det spill på spill som er super sjefe spill, men selveste kongen på haugen er jo ikke nevnt engang. Lucasart har nemlig lagd et spill med navn Full Throttle. Det handler om en superharry MC-gjeng leder. Et skremmende kult spill, dessverre ganske enkelt i forhold til dagens hjerne-vrengere. Kommentarene i det spillet er bare helt konge. "I don't walk." =)

 

Ellers så er broken sword ganske kult (en og to). Hand of Fate (tror jeg det hette) var også ganske bra. Jeg likte også Indiana Jones spillene.

 

Ko_deZ

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...