Jump to content

Nissen

Medlemmer
 • Content Count

  766
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 :)

About Nissen

 • Birthday 01/26/1987

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg forhåndsbestilte spillet for mange måneder siden. Prøvde 1 Custom Game på ca 30 minutter, før jeg konkluderte med at dette var alt for dårlig. Fulgte denne guiden for å refunde: https://www.gosunoob.com/guides/how-to-refund-warcraft-3-reforged/ og fikk igjen pengene i løpet av ca 1 time.
 2. Spennende. Kunne det vært aktuelt med en ny anmeldelse av hele spillet, nå som det har blitt så mye mer? Usikker på om 5 / 10 er like representativt lenger...
 3. Enig. Jeg kapper heller av meg armene og beina med ei sløv baufil enn å kjøpe et tastatur uten numpad.
 4. Får helt gode trådløse ladere i alle fasonger til en 50 lapp på wish.com. Hvorfor sløse penger på disse?!
 5. Jeg har brukt manuelle tannbørster hele mitt 30 år lange liv, og har aldri hatt hull eller andre problemer med tennene. Ser derfor ingen grunn til å gå over til elektrisk, og kommer til å kjøre manuelt til jeg dauer. Fun fact; det er svært få som klarer å mime at de pusser tennene med en usynlig manuell tannkost m. skaft på 4 cm i diameter.
 6. Tydelig at Sony ikke har lest det åpne brevet fra Gizmag angående hvor dårlig Playstation Move angivelig fungerer med headsettet (de testet systemet i mars); "Dear Sony, You have a storied history in gaming, and are the current-gen console leader. Some of the smartest minds in the industry are working for you and we've fallen in love with so many of your exclusive franchises through the years. Please do something much better for PSVR in the optical tracking and motion controller departments before October. Buy HTC Vives for your hardware team, and try to get your hands on an Oculus Touch developer kit. You need to use them to fully appreciate how unusable your current motion control setup is. It stinks, it's horrible, it needs to go. Recycling obsolete tech for an emerging new field is a shortcut that's beneath you. We tell you this not out of smug self-righteousness, but because we love your company and the great things you can do. You owe it to your reputation, the gamers who have invested in your ecosystem and VR early adopters. Get this right, Sony, and it will pay off. All the best, Gizmag" (http://www.gizmag.com/playstation-vr-review-hands-on-gdc/42321/) Det lukter litt flopp av Playstation VR....
 7. Like etter en kollega tok sommerferie, sådde vi Karse i tastaturet hans. Det ble en bra busk av det før han kom tilbake... Et annet triks; f.eks lage og gjemme en .bat fil med kommando: shutdown /s /t 3600 /c "You are denied access for more than 1 hour." Legg så inn link til denne filen f.eks. i en ny registernøkkel under: "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run" (evt bare under "Startup" mappen på startmenyen). Maskinen vil da slå seg av etter 1 time, hver gang en bruker logger inn på Windows, med kommentaren gitt i gåseøynene.
 8. Får håpe dette blir bedre enn Leap Motion da, som viste seg etterhvert å være rimelig oppskrytt...
 9. Vi er 2 kompiser som har ferie 8-14 august og er gira på å reise vekk på noe. Problemet er vi vet ikke hva. Vi har ca 10000kr til disposisjon hver, er i midten av 20 åra og glade i fest og liv. Noen som har noen tips? Er det noen festivaler i utlandet i denne perioden elns?
 10. Jeg har en ArrayList med flere egendefinerte objekter. Denne arraylisten har jeg lyst å sende over til en server via Socket. Jeg har koplet til serveren, hentet ut input- outputstream, og sendt enkle byte arrays frem og tilbake vha disse, så kommunikasjonen er der. Men det jeg nå ønsker er altså å sende denne lista med objekter fra egendefinert klasser. Jeg har forsøkt å bruke ObjectOuputStream.writeObject(), men får problemer på serversiden med ObjectInputStream.readObject(), som sier at "java.io.StreamCorruptedException: Invalid stream magic number" Serversiden er tenkt å bare være en midlertidig lagringsstasjon, slik at listen med objekter jeg leser inn vha readObject blir castet som Object. Hva i alle dager kan være problemet?
 11. Ja, gir dette noen fordeler? Tenker at f.eks. en tømrer kan jo bygge sitt eget hus. En elektriker kan kople sin egen strøm. En rørlegger kan legge sine egne rør. Osv. Kan en med fagbrevet i automasjon legge sin egen strøm, eller gjøre noe annet fornuftig på privaten?
 12. De anbefalte meg å ta en trainee stilling i den bedriften jeg søkte. Siden jeg ikke har noe særlig med arbeidserfaring skulle jeg tro dette kunne være gunstig? Konklusjonen er at jeg bør få bedre startlønn under trainee perioden, eller så bør jeg bare fortsette å søke på jobber andre steder?
 13. Jeg er helt nyutdannet ingeniør innenfor Automatiseringsteknikk. Har gått på skole stort sett hele livet, og har derfor lite arbeidserfaring. Jeg er oppvokst på gard, så har jobbet mye på denne opp gjennom årene, i tillegg til at jeg har hatt 1 sommerjobb som utvikler assistent hos en teknologibedrift. Skolekarakterene mine er i toppsjiktet. Jeg har nå fått et tilbud om en trainee stilling, hvor arbeidsoppgavene blir varierte. Det blir vanlige 8 timers dager, med mulighet for omtrent så mye overtid jeg ønsker. Etter 2 år vil min jobb også resultere i fagbrev som automatiker. Det jeg stusset på var lønnen. Den er som følger: Timelønn utgjør fra 2010-11-22 kr 155 Timelønn utgjør fra 2011-07-01 kr 180 Timelønn utgjør fra 2012-01-01 kr 205 Timelønn utgjør fra 2012-07-01 kr 247 Er ikke dette ganske lav lønn å begynne på for en ingeniør? Eller er det et helt greit tilbud? Hva syntes dere? Bør jeg diskutere dette med arbeidsgiver? Er usikker på hva jeg kan forvente..
 14. Veldig behagelig og chill å høre på. Men føler det finnes så mange lignende sanger der ute. Greit å ha som bakgrunnsmusikk dagen derpå, men ikke akkurat en feststarter! 7/10 http://www.youtube.com/watch?v=1EVE9YrHxt8
 15. Enquad + Har en q i navnet, og det er ganske unikt + En quad høres ut som noe en kineser kan si. "Made klar om en quad" - Maten er klar om et kvarter. + Aldri sett andre med dette navnet. - Om folk skal skrive navnet etter øret oppstår nok fort forvekslinger som Enkvadd, Enkuadd, Enncuad, etc. Kar: 3/10
×
×
 • Create New...