Gå til innhold

Laget side i Dreamweaver - laste opp uten feil?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har laget meg en side i Dreamweaver 8 fra en template lastet ned fra www.oswd.org. I templaten jeg lastet ned, fulgte med to filer: index.html og style.css.

 

Jeg har aldri brukt Dreamweaver før, så jeg prøvde å åpne begge to. Style.css resulterte i mye tekst, index.html i en flott side. Derfor har jeg tatt utgangspunkt i å redigere index.html filen. Jeg bestemte meg først for å teste om dette funket som hjemmeside, og lastet derfor de to filene opp (uten å ha gjort noe med dem) til serveren min, og det funket perfekt! Siden så fin ut.

 

Men nå har jeg skrevet en velkomstmelding i index.html, og prøvde å laste den opp. Her gikk alt galt. Den flotte siden i Dreamweaver, med design og greier, var forvandlet til et "kaos" av hvit bakgrunn og skrift på steder der den ikke skulle være. For å teste ekstra, hentet jeg kildekoden i html filen, kopierte den inn i Notepad, og lagret som index.html. Den nye html filen lagret i Notepad så veldig fin ut når jeg åpnet den fra Mine dokumenter, men med en gang den kom opp på nettet, ble den ødelagt.

 

Hva er det jeg gjør feil? Når jeg har redigert index.html filen i Dreamweaver velger jeg "Save as", og lagrer den som en html fil. Jeg har også prøvd å laste opp style.css sammen med html filen, men dette gjorde ingen forskjell (tror ikke style.css har blitt oppdatert på endringene jeg har gjort - skal den det?).

 

Håper noen kan hjelpe meg nå i starten, hadde vært veldig hyggelig! Bruker home.online.no/~(brukernavn) som hjemmeside.

 

Jeg har fra før laget enkle html sider, skrevet fra grunnen av i Notepad, og dette har fungert greit. Tror derfor at brukerfeilen ligger i Dreamweaver.

Endret av freq_flyer
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...