Jump to content

DawnDusk

Medlemmer
 • Content Count

  277
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Hei! Jeg vurderer å starte på NTNU neste år, og har tenkt meg ut et par studier. Matematikk 1, 2, 3 osv.. er dog ganske standard for mange av fagene, og har sett litt på eksamensoppgavene, øvingsoppgaver, forelesninger etc. Det uungåelige spørsmålet dukker likevel opp - bør/må man være et naturlig mattegeni for å klare en siv.ing på NTNU? Jeg gikk ut med 5 i R2 og fysikk, men tilnærmet alt av eksamensoppgavene på NTNU hadde jeg ikke sjangs til å løse engang. Hvordan er egentlig mattenivået på NTNU? Videregående matte krevde ikke så veldig mye akkurat føler jeg. Men synes det er interessant å høre om alle som går på NTNU faktisk er kløppere i matte
 2. Hei! Jeg er blitt veldig motivert til å lære meg programmering, og jeg ønsker i den forbindelse å starte med Java. Hvis jeg velger å studere data og programmering, er det Java lærestedet vil bruke. Men jeg har ingen tidligere erfaring med programmering. Som person er jeg en som ønsker å sette meg godt inn i ting, forstå hvorfor ting er som det er og hvorfor det skjer. Derfor ønsker jeg, hvis vi ser det i et langsiktig perspektig, å sette meg godt inn i Java. Likevel, alt har en start. Noen som har tips til gode bøker? Som gir meg en god forståelse, men som også er laget for en uten tidligere erfaring. Ser at den sticky tråden øverst anbefaler "Core Java 2", men håper å få flere erfaringer - både rundt denne og andre bøker. Takk for hjelp! ;D
 3. Hei! Noen som har tips til et fotballag som egner seg for en spillestil som bygger på mye innlegg fra sidene og oppspill via flere pasninger? Hvilket lag spiller slik fotball best? Noen tips?
 4. Hei! Jeg reiser en del til utlandet og USA, og får dermed snakket og skrevet engelsk av og til. Men jeg ønsker gjerne å bruke det enda mer. Ser på CNN hver dag og leser engelske nettaviser, men ønsker gjerne å bruke språket mer selv. Noen som har tips til tjenester eller steder på nettet som gjør at man kan prate og skrive med andre på engelsk?
 5. Den selges i flere nettbutikker uten abo, så burde ikke være noe problem. Men er det noen som vil gjette på hvordan prisen vil utvikle seg utover juni? Vil den falle fort i pris, eller vil den koste 4500+ i lang tid?
 6. Men denne vil vel bli solgt uten abonnoment i Norge? I hvert fall muligheten til å kjøpe uten.
 7. Jeg vet ikke hva Vista kostet når det ble lansert, men kan vi altså forvente en pris på rundt 2000 kr (ikke OEM)?
 8. Hei! Er det noen som har en liten anelse på hva prisen vil ligge på for Windows 7? Home Premium er vel den versjonen som er aktuell for de fleste her?
 9. Og æ, ø og å trenger dere ikke når dere skal skrive meldinger?
 10. Hei! Startet med telemark i fjor, og det er det beste valget jeg har gjort så langt i livet, he he Utrolig artig, og jeg fikk faktisk teken på det fort følte jeg. Tok et telemarkkurs i Rocky Mountains, og instruktøren var veldig fornøyd med meg. Kjører derfor nå selv, og klarer meg godt i nysnøen. Men spørsmålet er: bør man følge opp f.eks. neste sesong med et nytt kurs - da for litt mer videregående? Bør man stadig utvikle seg ved å ta kurs, eller synes dere at man lærer mye bare ved å se på andre og kjøre mye selv? Lærte meg slalåm meget godt selv, og det sammen med mye langrenn tror jeg har gitt meg et godt grunnlag. Men er interessert i å høre hva dere har å si. Let the fun begin!
 11. Joda, men Pro Evolution Soccer virker alt så mye bedre. Men siden du tydeligvis har peiling på Fifa - hvordan er det egentlig man tar triks når man ser spilleren fra siden i televinkel? Når man er på arenaen og ser spilleren bakfra, da er det lett å ta overstegsfinte. Men i kamp får jeg det nesten aldri til. Hva er grunnen tror du? Må man utføre de annerledes siden man ser spilleren fra siden?
 12. Virkelig interessant! Tror dere forresten at slike SSD disker som vi ser på videoen er fremtiden innen lagring, eller er det ny teknologi som "truer" SSD?
 13. Hei! Jeg liker egentlig Pro Evolution Soccer 2009 best av fotballspill, men spiller mye Fifa 09 pga. norsk tippeliga. Men det er en ting i Fifa som gjør at jeg nesten gir opp alt - nemlig dommeren. La oss si at jeg tar en litt uheldig takling, men motspilleren kommer seg videre og fortsetter angrepet - og dommeren la spillet fortsette. Men så fort angrepet enten blir avverget eller bommer på mål, så kommer dommeren tilbake og gir alltid gult kort for taklingen. Dette er enormt irriterende. Greit nok at det kanskje skjer en eller annen gang, men når dommeren lar spillet gå videre, for så å komme tilbake 5min etterpå når ballen til slutt er ute av spill og gir kort, det er for dumt. Så, er det andre som har samme erfaring som jeg forteller om nå?
 14. Med tanke på at du har et såpass høyt budsjett, så vil du jo fint klare å betale for Apples overprisete Mac Pro. Men hvis du ønsker å spare litt, så er det bare å bygge deg en Hackintosh (installer Mac på PC). Dette er blitt enklere og enklere, og man kan til og med gjøre det ved å kjøpe Retail-Leopard CD, slik at man gjør det ærlig. Sistnevnte funker perfekt for meg, og jeg kjører Mac OS X Leopard 100% fungerende
×
×
 • Create New...