Gå til innhold

"FOUND.000" mappe etter kjøring av Scandisk?


Anbefalte innlegg

Windows-dataen kjørte Scandisk under en oppstart for noen dager siden, kom opp noe sånn automatiske greier. Det tok mange timer. Etterpå så var det en mappe med image-filer som var blitt omgjort til en fil på 32 kb :S I tillegg dukket det opp en mappe som heter "FOUND.000", og inni den var det 12 filer som het "FILE0000.CHK", "FILE0001.CHK", osv. Mappen er litt over 8 gb, noe som tilsvarer sånn ca størrelsen på imagene som "forsvant". Noen som vet hva som har skjedd her, og hva de .CHK-filene egentlig betyr? Image-filene er det forsåvidt ikke så farlig med, har fortsatt original-dvdene og kan lage nye imager.

 

Takk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her har du nok hatt et allers så lite "fil System" problem..

 

Der du har fått "lost clusters", å hver 32Kb fil, er en cluster, som er blitt "funnet" igjen, å dermed lagret i en av dem katalogene, som du snakker om, slik at du kan sjekke dem, for noe viktig info, før du eventuelt sletter dem, osv..

 

(Sånn groft sakt.. :blush: )

 

.:CyberMan:.

Lenke til kommentar

disse filene blir laget dersom det oppstår fragmenter på disken. Dvs. hvis du hold på å jobbe med uferdige eller midlertidige filer og maskinen ble plutselig slått av f.eks. så vil disse filene ikke "tilhøre" noe sted. De blir da fragmenter på harddisken uten tilhørighet, og scandisk finner dem for deg og leverer dem som slike filer, slik at du har en mulighet til å gjenopprette evt. kritiske data.

 

Som regel er det bare midlertidige data som trygt kan slettes, men i ditt tilfelle kan det nok være de imagene som har blitt fragmenter av en eller annen systemfeil.

 

Det går nok ann hente dem tilbake om man legger tid i det, men det letteste for deg er sikkert å bare rippe dem igjen.

 

-Stigma

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...