Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jenter og initativ


Gjest **Gjest**

Anbefalte innlegg

Gjest **Gjest**

Hvorfor tar jenter aldri initativ til å "gå videre". F. eks du har blitt kjent med ei jente, praten går lett, begge gir inntrykk av å like hverandre. De gangene jeg har opplevd dette har jeg alltid måtte ta initativet til å ta det neste steget. De gangene jeg ikke har tatt initativ har det ikke skjedd noe.. Nesten alltid har jentene svart positivt til å ta det neste steget, etter at jeg har spurt. Spørsmålet: Hvorfor tar jenter aldri initativ, er det slik at jentene alltid forventer at gutten skal ta initativet? Hva er deres erfaringer/tanker rundt dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det finnes heldigvis et par jenter som er flinke til å ta initativ da. Ellers hadde jeg aldri fått meg noe :p

 

Men det finnes jo triks for å ta initiativet uten å egentlig gjøre det.

 

The Kiss Test

 

I used to have no idea if a woman was ready to be kissed.

 

I could be sitting there talking to her, thinking to myself “Wow, her lips really look nice...” but I didn't know what to do next. This would often leave me kissless, and many times kissless for good, as I didn't get another chance.

 

Here's what I do now:

If I've been talking to a girl, and I want to know if she's ready to be kissed, I'll reach over and touch her hair while we're talking and make a comment about it. I'll say "Your hair looks so soft" and just touch the tips of it.

 

If she smiles and likes this, I'll reach back over and start stroking it again, but this time I also glance down at her lips and back up to her eyes a couple of times. If she lets me keep touching her hair, I know that she's ready to be kissed.

 

By using “The Kiss Test” I've been kind and complimentary, but by being very SUBTLE about it, I haven't given her anything she can object to. I now have a way of knowing if she's ready to be kissed that NEVER gets me rejected—and I know within 5 minutes what it used to take me hours or days to figure out...

Grei måte å lure seg rundt emnet, men jeg må si han går litt vel langt. Fordi hun vet jævlig godt hva han tenker på, så det er nesten det samme som å si "Kan jeg kysse deg". Bare på en mye bedre måte ettersom kvinnfolk liker det mye bedre når man bruker kroppsspråk.

 

En kompis av meg har også en god måte til å få kvinnfolk til å ta initativ. Når han er på et utested med høy musikk og snakker med ei jente så må de jo snakke høyt og nærme hverandre. I stedet for å snu hodet med øre mot henne og bevege seg nærme for å høre bedre hva hun sier, så beveger han seg bare nærmere mens han holder blikket og hodet rett mot henne. Veldig ofte tar jenta initativ da ettersom munnene til begge er få cm fra hverandre :) Hvis hun ikke er interessert, så har du jo ikke prøvd deg på noe, du ville bare høre hva hun sa :tease:

Lenke til kommentar

Scarface har lest Double Your Dating ser jeg... ;)

 

Jeg vil si at "the kiss test" ikke heeelt signaliserer hva du har lyst på, men heller at det er en test for å se om hun har nok tillit til deg til å la deg slippe inn i intimsfæren sin (ikke tenk koffert nå da :p).

Hodet er faktisk en av de mer intime sonene vi har, og hvis hun ikke stoler på deg så vil det å berøre henne der utløse ubehag og få henne til å trekke seg unna. Men uansett hva grunnlaget måtte være; det funker. Tro meg ;)

 

Når det gjelder jenter og initiativ så har kvakksalverpsykolog Raven en teori om at hun vil ta initiativ hvis du har klart å skape nok tiltrekning. Siden de er villige når du tar initiativ så er tiltrekningen til stede, men der det kreves ei bøtte for å få henne på kroken så kreves det to eller tre for å få henne til å ta initiativ på egen hånd.

 

You with me? :p

Lenke til kommentar
Gutter liker at jenter tar initiativ, jenter liker at gutter tar initiativ.

7515668[/snapback]

Det er altid en "risiko" forbundet med å ta initiativ. De mer beskjedne eller ikke så ekstremt vågale vil vel derfor gjerne at den andre tar initiativet.

 

Fordeler ved å ta initativet selv: Du prøver deg på en jente du har lyst på. Du ender ikke opp med ei bare fordi hun tok initiativet, og var grei nok.

 

Ulemper: Du kan bli avvist.

Lenke til kommentar
St-Cruz:

Det sliter ikke jeg med for å si det sånn ;)

7513509[/snapback]

 

Fint for deg :)

 

Fordeler ved å ta initativet selv: Du prøver deg på en jente du har lyst på. Du ender ikke opp med ei bare fordi hun tok initiativet, og var grei nok.

 

Ulemper: Du kan bli avvist.

 

Meget riktig :thumbup:

Endret av St-Cruz
Lenke til kommentar

Jeg liker igrunnen at gutten tar initiativ. Men skjer det ingenting tar jeg saken i egne hender. Enten ved at jeg selv spørr/gjør/fikser igang noe, eller ved at jeg lurer han til å ta initiativ selv likevel. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det siste, men enkelte jenter(meg selv inkludert)liker å fikse litt i kulissene. Årne det til slik at man treffes på samme sted og litt sånt...

 

Men som sagt: er han treig og blind tar jeg sats og hopper uti det. Når det er sagt finnes det desverre syyyykt mange treige og blinde gutter som i ettertid sier "å...jeg forstod ikke at du likte meg jeg." Shit, må man legge ut reklame på tv2 for at enkelte skal forstå eller?

Endret av Sessan
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...