Gå til innhold

Gode grunner for å skaffe seg mac?


Anbefalte innlegg

Jeg liker ikke iTunes. Er det ikke mulig å få tak i winamp til mac?

7465138[/snapback]

iTunes på Mac vs Windows er en helt annen følelse. Jeg ville anbefalt deg å gi iTunes en sjanse til når du får Mac'en. Jeg likte heller ikke iTunes spesielt godt på Windows, men når jeg fikk "mac-følelsen" ble iTunes bare veldig naturlig og bra...

 

er ikke Mac mindre?

7465298[/snapback]

Hva mener du med "mindre"?

 

Det er ikkje mange nye spel som er laga for OSX.

7465540[/snapback]

Dette er en myte som burde vært avlivet for lenge siden...

 

Det finnes faktisk en god del, se her for eksempel: http://www.apple.com/games/

Endret av TopDog
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+432
- OS'et har vært utrolig stabilt til nå, eneste som har vært litt ustabilt er hovedsaklig Firefox, som kræsjer litt for ofte, men i FF2 kan man heldigvis gjennopprette økt da, så da får man tilbake alle sidene man var inne på.

7465755[/snapback]

Men så er ikke Firefox en del av OSX heller da. Skal du bruke Noe Mozilla greier i OSX så bruk Camino :)

Lenke til kommentar

Crossover videreutvikles også hele tiden, så om ikke lenge kan du kjøre akuratt de samme programmene på macen som på Windows :)

 

Jeg har en snart åtte år gammel Powermac G4, en Mac Mini og en Macbook. Ingen av maskinene har _aldri_ hatt noen feil, og de eneste gangene jeg har installert oset på nytt er når det har komt et nytt eller harddisk skifte. Føler at macene er noen skikkelige travhester som gir på for alt de er verd :p

Lenke til kommentar
Jeg liker ikke iTunes. Er det ikke mulig å få tak i winamp til mac?

7465138[/snapback]

 

en grunn i seg selv som gjør at man burde velge mac. hvis du laster ned musikk via LimeWire, så kommer den automatisk inn i iTunes, og flytte sutomatisk til den mappa du vil ha musikke, og originalen, i sharing mappa blir sletta.

Lenke til kommentar

Bygget meg en PC til ca. 14k eksl. skjerm i fjor. På denne installerte jeg Windows XP. I høst kjøpte jeg en MacBook Pro med 2ghz Intel Core-prosessor til 17k. Jeg har aldri kastet bort så mye penger i mitt liv. Nei, jeg tenker ikke på Macen, men Windows-PCen. Jeg bruker den aldri lenger. Dvs kun til World of Warcraft, men jeg kunne fint overlatt WoW til Mac.

 

Alternativ 1: Hadde jeg kunnet spole tiden tilbake, hadde jeg aldri kjøpt PCen. I stedet investert i en 20" eller 24" iMac med 256MB skjermkort. Det kjører World of Warcraft glatt. Dette hadde kostet fra ca. 13k og opp. I tillegg kunne jeg kjøpt en MacBook til ca. 10k. Den fungerer til alt, bortsett fra en del spill - men da har jeg jo iMac. Samlet pris 23k-28k.

 

Alternativ 2: Mac mini til 5k + Apple 20" WS-skjerm til 7k. Fungerer utmerket til alt annet enn spilling. Ganske fin og enkel å ta med seg. Sitt på kontoret og skriv i Word, last ned musikk. Putt den under armen og ta den med til stuen og se på film på TV-en. Samlet pris: 12-14k. Da hadde det blitt ca. 10 000 til overs: Sløser det bort på en MacBook =)

 

 

Edit: iTunes. Ingen over, ingen ved siden. iTunes for Mac er det beste musikkprogrammet there is. Spesielt om man har flere datamaskiner i nettverket. Kan høre på all musikken i nettverket fra hvor som helst. Lovlig. Genialt.

 

Edit2: I tilfelle Djevlen tar en tur innom tråden: Djevlen. Sånn, da vant jeg.

Endret av Meldarion
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+432
Heh. iTunes på PC var i alle fall katastrofalt. Jeg fikk det med iPoden min, og jeg fjerna det helt etter to dager, men hvis det skal være så bra på mac, så skal jeg gi det en sjanse.

7561554[/snapback]

Hvorfor syns du det var katastrofalt? Syns det funker fint jeg.

Lenke til kommentar

Jeg har lånt med meg en iBook i julen, for å leke meg litt ;) Når jeg da koblet til externdisken min fra min windowsbaserte laptop, så fungerte ikke det i det hele tatt. Fikk bare beskjed om at jeg måtte formatere den. Aktuelt? Neppe.

 

Hva er mulighetene mine? Kan jeg legge inn linux på den? Han som eier den bruker den aldri så det var det samme for han..

 

 

Slik jeg har forstått det så er det en iBook G3.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...