Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Nettverkskort plutselig "borte" ? [LØST]


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg sitter på en bærbar maskin, Asus F3Ja, og har et "lite" problem! I går skrudde jeg på maskinen som vanlig, men plutselig så finner ikke maskinen nettverkskortet mitt?! Kommer ikke på nett, og kortet finnes ikke i "device manager". (sitter på trådløst nå..)

 

Jeg aner ikke hva som har skjedd, og hvordan jeg skal løse dette problemet! Dette er utrolig frustrerende!

 

Er det noen luringer der ute som kan hjelpe??

Endret av dup
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hey jeg har også hatt samme problem... men bare att det sto på listen men den ville ikke koble seg til nette, brukte tådløst til jeg fikk tatt en backup av systemet og, tok alt til frabrikk instilninger, og jeg kunne bruke pcen igjen... en venn av meg hadde samme problem men det var på ByLan... så han kjøpte seg et nyt nettverks kort instalerte driveren ig alt fungerte igjen.

 

Jeg ville tatt en backup av alle filer og reinstalert Windows Xp eller fått hjelp av butikken eller krevd en ny pc, ville først prøvd og klage til butikken

Lenke til kommentar

Ja det er et innebygd nettverkskort. Og jeg har vært i BIOS og kikket allerede, men der fant jeg faktisk ikke noe lan kort? Syntes egentlig dette var litt merkelig.

 

Har tenkt på reinstallere også, men er ikke veldig fristet. Maksinen er jo ganske ny og jeg har endelig fått den slik jeg vil ha den :) Dessuten er det litt "feigt" å reinstallere før jeg har prøvd alt annet. ;)

 

Når jeg tenker meg om, så skrudde jeg av maskinen på en ikke-sikker måte. Den hadde nemlig låst seg i "dvale", så jeg holdt knappen inne til en hadde skrudd seg av. Tror dette faktisk var det siste jeg gjorde før jeg skrudde den på igjen og at kortet er "missing". Kan dette være grunnen?

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...