Gå til innhold

Lage ext3 partisjon fra xp


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For F#####! Kubuntu klarer jo ikke å partisjonere ntfs-disken, og partition-magic demoen kan sef. ikke lage noen ext3-partisjon!

 

Den tidligere ubuntu installen kunne gjøre det, men denne (som installerer fra KDE) klarer det visst ikke!? Helvete, får prøve noe annet, eller prøve hardere på det samme..

Lenke til kommentar

Forskjellen mellom Kubuntu og ubuntu er minimal. Anbefaler deg å starte opp Kubuntu som du sikkert har ein installasjons-CD klar (dersom du skal installere), åpne ein av menyane øvst på skrivebordet og velge >Partition. Altså ikkje klikke "installere" som er eit av dei to ikona på skrivebordet. Årsaken er at du då får "fullversjonen" av Geparted, ein ok programvare som du finn gode manualer for å få laga ext3-partisjoner.

Lenke til kommentar
Forskjellen mellom Kubuntu og ubuntu er minimal.  Anbefaler deg å starte opp Kubuntu som du sikkert har ein installasjons-CD klar (dersom du skal installere), åpne ein av menyane øvst på skrivebordet og velge >Partition.  Altså ikkje klikke "installere" som er eit av dei to ikona på skrivebordet.  Årsaken er at du då får "fullversjonen" av Geparted, ein ok programvare som du finn gode manualer for å få laga ext3-partisjoner.

7426788[/snapback]

 

 

Takk for alle tips, også det siste ang. Partition Magic.

 

Det som funka til slutt var QTParted som følger med Kubuntu (GParted følger med Ubuntu).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...