Gå til innhold

Hvem reparerer PCèr i Oslo, noen tips?


Anbefalte innlegg

For fire uker sia bygde noen kompiser av meg den nye pcen min. alt fungerte som det skulle. untatt cdrommen . så jeg har latt 5 folk se på pcen og om de kunne finne ut hva som var feilen med pcen, men de fant ikke feilen så de ba meg sende den inn på reprasjon. men hvor kan jeg eventuelt sende den inn for rep? å hvor lønner det seg? jeg bor i oslo.

 

 

Mvh Harald

Endret av jarmo
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
For fire uker sia bygde noen kompiser  av meg  den nye pcen min.  alt fungerte som det skulle. untatt cdrommen min.  så jeg har latt 5 folk se på pcen  min om de kunne finne ut hva som var feilen med pcen, men de fant ikke feilen så de ba meg sende den inn på reprasjon. men hvor kan jeg eventuelt sende den inn for rep?  å hvor lønner det seg?   jeg bor i oslo.

 

 

Mvh Harald

7417189[/snapback]

 

Kan være feil med selve CD-rommen, har du testet med en annen?

 

ps. Velkommen til forumet :)

Lenke til kommentar
de funka ikke. noen som vet om noen rep sjapper?

7417334[/snapback]

Mulig det bare er meg som er trøtt, men skjønner ikke svarene dine :p

De andre som du koblet til din maskin, funket de?

Fungerte din cd-rom i en annens pc?

 

Du sier navnet på cd-romen kommer opp på starten, det vil si at bios finner den.

Men du får den ikke opp i win, er det det som er problemet?

 

Hvis du kobler til bare en harddisk på kanal 1 og bare en cd-rom på kanal 2.

Endret av Makky
Lenke til kommentar

Det er nok jeg som er trøtt ;) Okai. pcen min har ikke OS enda pågrunn av at jeg ikke får cdrommene til å funke ordentlig. Det betyr at det eneste jeg har å gå etter er bios. for å komme inn i bios driver pcen å loader.. der står navnet på cd rommen. Når jeg endelig er inne i bios finner ikke pcen cd rommen lenger.

 

Når jeg skl innstalere OS stopper cdrommen opp etter 10-20 sek i blue screen. noen ganger kommer jeg inn i blue screen og noen ganger ikke. veldig frustrerende.. tilbake til bios. I bios der det skl stå at pcen har en cd rom, står det ingen ting. Jeg aner ikke hva som kan være feilen... jeg har prøvd med 3 forskjellige cd rom/dvd

Lenke til kommentar
Okei, gutten har spurt om steder hvor han kan sende inn pc'en INGEN har svart på dette.  Svaret er Både lefdahl og Elkjøp tarimot pc'er, men ikke lever den dit. Datakjeden tar imot pc'er, de er nok litt flinkere enn elkjøp.

7417621[/snapback]

 

Kan være litt lurt og utelukke en del saker og ting først, gutta bak disken skal ha betalt også... ;)

Lenke til kommentar

Jeg hadde samme problem med en maskin for en stund tilbake..

Og uansett hva jeg gjorde så fant man ikke cdrom i Bios.

Hadde et annet hk,byttet det og vips alt ok..

 

Ikke sikkert det er hk ,som er problemet her. Men fikset ihvertfall problemet for meg. Og siden du har prøvd flere spillere og bytta kabler så...

Endret av zhitler
Lenke til kommentar
Når jeg skl innstalere OS stopper cdrommen opp etter 10-20 sek i blue screen. noen ganger kommer jeg inn i blue screen og noen ganger ikke. veldig frustrerende.. tilbake til bios.  I bios der det skl stå at pcen har en cd rom, står det ingen ting. Jeg aner ikke hva som kan være feilen... jeg har prøvd med 3 forskjellige cd rom/dvd

7417517[/snapback]

 

Bare stusser litt på det du sier her. At maskinen får blåskjerm 20 sekunder uti windowes installen trenger jo ikke nødvendigvis være pga cd-rommen, den vil naturlig nok stoppe opp når maskinen får blåskjerm enten den fungerer eller ikke.

Det kan vel være andre hardwarefeil som forårsaker en slik blåskjerm. En kamerat sin maskin fikk konstant blåskjermer i windows install pga gale minneinstillinger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...