Gå til innhold

Stortest av videokamera - Forbrukerportalen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For å ha sagt det først... jeg stoler ikke på enkelttester, men denne er ganske oppsiktsvekkende.

 

Panasonic vinner tre av fire kategorier. I den fjerde kategorien (harddisk) har de ikke noe alternativ. Ellers hadde de kanskje vunnet der også. På samme side, forbrukerportalen, fikk Panasonic de tre øverste plasseringene også i siste stortest av videokamera. Er det et tegn på at forbrukerportalen er Panasonic-vennlige? Jeg tror ikke det... Panasonic er eneste kamera i denne klassen med 3CCD, og de klarer den jobben meget bra.

 

I første kategori, DV, så vinner GS500 (GS300 på andre plass) og får en del mer poeng enn Sony sitt HDV-kamera (som kommer på tredje plass), til tross for at GS500 og GS300 ikke er HD. De får bedre score på blant annet bildekvalitet (!), og i den betraktningen er ikke pris tatt i betraktning. Merk at GS300 er 4500 kroner billigere enn Sonys HDV kamera, og får allikevel bedre score på bildekvalitet! Er prisen tatt i betraktning i sluttresultatet, så er det faktisk ikke så stor forskjell i veiledende pris på GS500 og Sony'en, til at det har gjort hele utslaget.

 

Samsung er den store taperen i denne testen, slik de var i forrige test. Skal vi tro testen, så har de problemer med å komme på høyde med de andre merkene. De har hatt et kraftig oppsving på kompakt stillkamera den siste tiden, vi kan jo håpe vi ser noe lignende på videokamerasiden snart også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...