Gå til innhold

Egen mening om den som er best av Xbox 360 og PS3


morten111340

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vi hadde ein tråd med hissig debatt oss imellom for ei stund siden. den var basert på eit utsagn fra utvikler som kom litt skeivt ut. Og dermed blei det baluba, tråden blei til slutt stengt etter ein uttalsese som oppklarte galskapen kopm for dag. Du kan kansje finne tråden ved å søke, noen kilder har eg ikkje for hånd og eg gidder heller ikkje søke detter noe i og med at eg sitter på jobb.

Lenke til kommentar

Jeg har sitti og lest igjennom det meste her nå.

 

Min mening:

Xbox 360. Mye av grunnen er fordi jeg aldri har vært noen fan av PS i det hele tatt. Finner ikke noe spennende å hente der, rett og slett.

 

Begrunnelse:

Hvor skal jeg starte? For det første av alt, så har jeg min tro på at ps3 kommer til å bli en "flopp"(Kanskje ikke i like stor grad som f.eks minidisc, men dog). Rett og slett fordi prisen er way to high. 5000+ er en ekstrem sum for en konsoll. Mulighetene er rett og slett ikke mange nok.

 

Så får jeg sikkert noen luringsvar som: "PS2 kosta jo 4500 når den kom på markedet" <-- Ja, det stemmer men da var det så og si ingen merkbare konkurrenter, og de styrte jo markedet.

 

Og akkurat nå innså jeg at dette ikke hadde noe med tråden å gjøre.

 

Uansett så tror jeg at xbox kommer til å være storebroren over en lengre periode, rett og slett fordi den har vært ute et år lengre, folk har lært seg å bli bedre kjent med den, og live er genialt. I tillegg så setter jeg heller pengene mine hos et selskap som har som hovedbransje å levere dataprodukter, istedenfor sony,

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981234789

jo da, men hvorfor ikke lage den påen annen måte som er billigere?

MS har jo klart det med 360 og den er like bra som PS3.

 

cell var nok et dårlig penge valg...

sony har valgt selv og tape penger på den.

Lenke til kommentar

Det som faktisk kunne være interessant er om noen som faktisk har prøvd begge systemene kunne komme med en sammenligning.

 

En sammenligning grafikkmessig har jo blitt gjort opp og ned i mente de fleste steder, og flere nøytrale (og mer eller mindre seriøse) spillnettsteder har vel konkludert med at 360 ligger et lite hakk foran (på de sidene jeg leser i hvertfall). Men vi får vel gi PS3 litt mer tid...det er i hvertfall det som blir sagt...

 

Også kunne jeg tenkt meg litt mer info rundt Playstation Network som vel tilsvarer Xbox Live og en sammenligning mellom disse to tjenesten. For jeg kan liksom ikke tro at Playstation Network er så dårlig som jeg har hørt den er. Jeg kan nevne følgende:

 

1: Voice er ikke er standard i alle spill, men at dette må utvikles av spillutviklerene. Dette fører til at to personer som ikke spiller det samme spillet ikke kan prate sammen.

 

2: For å sende meldinger så kan man ikke gjøre det mens man spiller. Man må avslutte spillet for å gjøre dette.

 

3: Og sist, men ikke minst: det er ikke mulig å invitere venner eller andre inn i MP-spill.

 

Noen som kan bekrefte/avbekrefte de tre punktene ovenfor?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981234789

absolutt alt... det sier seg selv, du skal kjøpe melk... man har Q melk og Tine melk, begge to er melk... Q melka koster 100kr Tine koster 50kr,

begge to leverer det samme...... melk

 

men Tine smaker bedre...

Endret av Slettet+981234789
Lenke til kommentar
absolutt alt... det sier seg selv,  du skal kjøpe melk... man har Q melk og Tine melk, begge to er melk... Q melka koster 100kr Tine koster 50kr,

begge to leverer det samme...... melk

 

men Tine smaker bedre...

7543473[/snapback]

Du har et lite poeng der NIrd; mener ikke å ta noe side... HD DVD/Blue-Ray, lettvinthet/gjennomførelse, rumble/"wii-funksjon", friends og poeng/gratis netttjeneste, osv. Hva som EGENTLIG kan kun hver enkelt svare på. Mye er det sammme, bare oppbygd noe annerledes med forskjellige ingredienser og ønsker. 360 er "folkets maskin", PS3 noe mer for entusiastene; det kan høres ut som at jeg vinkler saken på en slik måte at jeg mener 360 vil selge bedre, men ofte skjer det at folk faller for det som "skinner" litt mer.

Er dette heeelt på jordet så si gjerne ifra. Genial sammenlignelse foresten, Tine/Q - 360/PS3 :thumbup:

 

Uenig, Q melk smaker mye bedre. :hrm:

7543581[/snapback]

Og her har vi noen som liker Q (og kanskje PS3) best. Det viser jo at alle er forskjellige og faller dermed også for forskjellige ting. Begge konsollene er/ser ut til å bli veldig bra, hver av dem på sin helt egne og spesielle måte :)

Endret av Motoko
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...