Gå til innhold

Artikkel om Sonys online tjeneste


Heales

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Var ikke akkurat gode nyheter alt det der nei. Hadde lest litt av dette fra før, men trodde ikke ting var så uferdig på online implementering og multiplayer.

 

Sony har en del å ta tak på online siden ser det ut som!

 

However, the only bright spot is the PlayStation Store, which is hoped to become the center for millions of micro-transactions.

Every thing appears to be geared around the moneymaking side of the service. Meanwhile, the actual user online experience will suffer.

It is as if Sony’s management failed to see the obvious fact that a poor multiplayer experience will not generate more sales in their online store.

 

 

Dette var jeg heller ikke klar over :

hey have to deal with the bloat of the OS, which eats up nearly 100 MB of memory (and one SPU), and provides very little functionality to the game.

 

Det var seriøst mye sammenlignet med 360 sin 32 MB.

Endret av savitri
Lenke til kommentar
Artikkelen er basert på gamle fakta og en del usannheter. F.eks så tar ikke ps3 sitt op over 100 mb, men det tar maksimalt 64 MB. Kilde kritikk folkens.

7287843[/snapback]

 

Da får du backe opp dine påstander med kilder når du poster, og uansett er disse 3 artiklene i det hele og store basert på fakta. At du ikke liker faktaene er en helt annen ting. Forskjellen på han som har skrevet artiklene og deg er at han har meget gode kontakter med utviklere. Du burde også fått med deg at han på en saklig måte presenterer de tingene han mener er positivt med Sonys tjeneste også.

 

Men så langt sitter i hvertfall jeg med et inntrykk av at det gamle ordtaket om at "There's nothing called a free lunch" fortsatt stemmer.

 

Jeg har lenge vært meget skeptisk til at Sony skal levere en onlinetjeneste som i praksis vil tilby det samme som Xbox Live og attpåtil fungere like godt med tanke på båndbredde, lag etc.

 

Det blir derfor spennende å se reaksjonene i USA de første månedene etter lansering. Fungerer dette meget godt i praksis skal Sony få skryt. Fungerer det ikke er det først og fremst de spillinteresserte som vil tape på det dessverre.

Lenke til kommentar
The development support in itself is already a serious issue, but it almost pales in comparison with the internal politics and friction that lies with the three major game divisions in Sony: Sony Japan (SCEI), Sony Europe (SCEE) and Sony America (SCEA). The creation of the worldwide games studios division was supposed to solve all the issues of internal divisiveness. Instead, it has done very little to stem the tide. No region seems to be clearly in charge of its own destiny. As a developer, you don’t produce a game for Sony, you produce it for one of the regions. If you release a game worldwide, then you must go through at least 3 separate QA processes. The worst problem is that each division has different strategies and different requirements, especially when it comes to online functionality.
Dette var urovekkjande.

At utviklarar finn seg i slikt. Hvis det der stemmer, er det jo heilt utruleg. Men det er ikkje første gongen eg les at Sony gir ut dårlege utviklar verktøy.

 

Mgs, desse tre artiklane er velformulert, og støtta opp under av fakta, og nokre gode spekulasjonar. At du kallar det pølsevev fordi du gledar deg til PS3, kjem litt til kort. Finn kilder på dine påstandar, så kan jo me andre òg gjer oss opp ei meining. :)

Lenke til kommentar
64 mb memory is always reserved for the browser, instant messenger and other xmb activitis.

Altså så bruker xmb faktisk mindre enn dette, men kan bruke opp til 64 mb. Mye av det han skriver stemmer, ikke noen tvil om det. Men jeg tror jeg har bevist at man ikke skal stole blindt på denne artikkelen.

 

Www.portableplanet.co.uk/2006/11/12/scei-reveals-more-playstation-3-info

Lenke til kommentar

Så den bruker minimum 64? Og eventuelt mer? "Always reserved"

 

Jeg hadde sett for meg en litt ned strippa versjon av xbox live siden det er gratis, men det ser jo ut som det er lagt så lite fokus på spillingen at det er til å grine av. At det meste kan patches er en ting, når/om det blir er en annen sak, og om det blir noe bedre for den del.

 

Kanskje det er jeg som har blitt bortsjemt med xbox live, men multiplayer uten headset, mulighet til å ta "join in progress" osv. Men jeg syns det er viktig å kunne det.

 

Resistance har dog lagt opp endel ting internt og jeg vil anta online delen der blir kjempe bra, dog skal man ikke forvente at utviklere gidder det for hver spill (iallefall ikke multiplattform titlene) så dette syns jeg Sony bør fikse på.

Lenke til kommentar

Nei, den bruker mindre enn 64 mb. Men kan bruke så mye den vil av de 64 mb som er reservert. Sony vil nok legge til flere funksjoner etter hvert. Og muligheten for å prate med andre mens du spiller kommer nok vil jeg tro. Tror ikke dere? Sony har nok mye å lære for å få en online service som er like god som xbox live. Men det blir nok bedre og bedre.

Lenke til kommentar
64MB memory is always reserved for the browser, the instant messenger and other XMB OS activity even while in game.

 

64MB alltid reservert mens man spiller. Er slik det står på den siden iallefall, sort på hvitt. Er greit det at PS3 skal være PC, men det burde ikke gå ut over spillmaskin konseptet, syns nå jeg.

Lenke til kommentar

Ja nettopp.64 mb er reservert til enhver tid. Det betyr at 192 mb av system minnet og 256 mb av gpu minnet er tilgjengelig for utviklerene. Dette er ett valg de har gjort, samme som at microsoft bruker 32 mb, stemmer ikke det? Nå er vel ikke planen at ps3 skal være bare en spille maskin, så at det ikke passer konseptet ditt gjør vel ingenting. Men det hadde ikke gjort noe om det var 1 gb ram i ps3

Lenke til kommentar

Nei Mgs, er mer enn klar over at Playstation 3 skal være ett multimediasenter linux +++

 

Aner ikke hvordan microsoft har sitt OS system, men om noen gjør er det bare å smette inn en link.

 

Men, med mindre jeg misforstår det som står der, eller det er usant, så kommer man ikke inn på xmb, venneliste, browser osv mens man spiller, så hvorfor bruke RAM på det når ett spill kjøres?

Lenke til kommentar

nå var vi veldig saklig her. Om jeg er fanboy eller ikke er vel ikke tema her. Tema er artikkelen, og jeg har allerede peket ut en feil i den, det kan være fler.

 

Poenget mitt er ikke å fremstille ps3's online tjeneste som noen hellig gral, for det er det ikke. Sony's online tjeneste har fordeler og ulempet slik det er i dag. Men vi får bare håpe at det blir bedre.

Lenke til kommentar
The web browser can open up to 6 pages simultaneously. 64MB memory is always reserved for the browser, the instant messenger and other XMB OS activity even while in game.

 

Ok, skjønner at jeg virker kranglevoren her nå, og sensurgrisen har allerede hatt seg en tur på tunet, men hvis det er sitatet ovenfor her du sikter til, så skjønner jeg ikke hvordan du kommer fram til at den aldri bruker mer enn 64 mb minne. Det står bare at den alltid har 64 mb reservert, ikke om den bruker mer eller mindre. Hvis det er dette du baserer løgnen/feilen i den tidligere nevnte artikkelen på, så synes jeg du er litt rask med å forkaste den.

Lenke til kommentar
64 mb memory is always reserved for the browser, instant messenger and other xmb activitis.

Altså så bruker xmb faktisk mindre enn dette, men kan bruke opp til 64 mb. Mye av det han skriver stemmer, ikke noen tvil om det. Men jeg tror jeg har bevist at man ikke skal stole blindt på denne artikkelen.

 

Www.portableplanet.co.uk/2006/11/12/scei-reveals-more-playstation-3-info

7288362[/snapback]

Såklart ikkje, men det blir litt feil å stole blindt på noko anna artikkel òg.

 

 

Nei, den bruker mindre enn 64 mb. Men kan bruke så mye den vil av de 64 mb som er reservert.  Sony har nok mye å lære for å få en online service som er like god som xbox live. Men det blir nok bedre og bedre.

7288425[/snapback]

Eg er litt splitta på akuratt det der. Du har rett i at den til ei kvar tid har 64 MB reservert - måten det er formulert på, så verkar det nesten som om den kan bruka meir, eller mindre, ved behov.

 

 

Nå er vel ikke planen at ps3 skal være bare en spille maskin, så at det ikke passer konseptet ditt gjør vel ingenting.

7288496[/snapback]

 

Derav det informative navnet PLAYstation 3 altså...

7289194[/snapback]

Stussa litt på det der eg og. Mediastation sku dei kalla den ;)
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...