Gå til innhold

Død pc etter montering av vannkjøling


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sannsynligvis har ditt HK en CPU fan detection, noe som innebærer at HK sjekker om CPU viften din går når du starter maskinen.

 

Nå når du har vannkjøling har du kanskje ikke noen vifte koblet til "CPUFAN" på hovedkortet, og hodekortet tror at CPU viften din ikke fungerer og slår automatisk av PC slik at CPU'en din ikke skal bli svidd.

 

Prøv å koble en kabinettvifte eller din gamle CPU vifte til kontakten, start opp på vanlig måte, gå inn i BIOS og disable option for "fan detection" eller lign. Du finner ganske sikkert mer om funksjonene i din manual for ditt HK

 

 

 

[ Denne Melding var redigert av: khosethl på 2002-11-12 23:06 ]

Lenke til kommentar

hehe, skjedde med meg også da jeg hadde byttet til vannkjøling! Maskina mi ville ikke starte i det hele tatt den da, bare lyste grønt og rødt... Ikke morro. Fant feilen etter 40timers arbeid frem og tilbake.

 

Var noe svært rart jeg aldri har hørt folk har hatt problem med før... HK mitt, som er et Abit BD7-II, vil ikke starte når jeg fester HK skruene for hardt til kabinettet... har 0 peiling på hva som er feil, men må ha de 2 skruene "øverst" på HK, helt løst for at maskina skal starte. Gjett om det tok lang tid for meg å finne ut det... :/

 

_________________

P4-2,26@AbitBD7-II

DangerDen3-1@ChromeIceExtrme

226W TEC@MeanWell PSU

TwinMos DDR2700@2-5-2-2

Asus GeForce4 Ti4200@300/560

Hjelp noen Ti4200 prob.

 

[ Denne Melding var redigert av: Jolle99 på 2002-11-14 10:50 ]

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-11-12 23:19, skrev Hallvardur:

Maskinen ble startet opp med bare en harddisk som eneste strøm forbruk, og etter et par forsøk koblet jeg cpu viften på hovedkortet, uten at det hjalp nevneverdig... Er heller ingen ting som er varmt. Noen som har noe andre gode forslag?




Som oftest finnes det mer en 1 tilkobling for vifter på HK. Prøv med alle, virker som det er det som er problemet.

Lenke til kommentar

Jess da! Pcen hadde bare fått en seriøs hikke! Startet den opp med den nye prosessoren...Alt funker...Så tar jeg ut den og starter med den gamle prosessoren...Alt funker DA OGSÅ! Utrolig spør du meg! Jaja... Takk for all god hjelp til dette problemet! Jeg kommer nok med flere i fremtiden :smile:

 

Hallvard

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...