Gå til innhold

Flashe BOIS fra HD


RMBB

Anbefalte innlegg

Jeg har et MSI kort (KT6 delta) som jeg skulle ha oppdatert BIOSen til for og kunne bruke en Seagate 320GB SATA disk i tillegg til dem jeg har i fra før.

Har funnet oppdateringen men det står at jeg ikke skal bruke diskett. Det står i manualen at jeg skal legge inn updaten på c:

Problemet er da at når jeg starter opp DOS fra diskett så kan jeg ikke gå inn på c: Den finner ikke disken. Kan det være at en WIN98 disk ikke klarer og lese NTFS? Kan det være der problemet er?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har funnet disken nå, men den vil ikke oppdatere fordè... Det komme bare opp en flash utility meny med forskjellige kommandoer, men ingen av dem er BIOS flash. Jeg får valg mellom og restarte etter flash eller liste av støtta chipset. Men får ikke flasha... Noen som har en ide om hva jeg kan gjøre?

Lenke til kommentar

Fikk opp disken i windows nå... Men jeg finner den ikke i BIOS!? Derimot finner RAID kontrolleren den når jeg installerte driveren i windows... Når jeg prøvde og kun ha SATA disken tilkoblet og kjøre win installasjonsprogrammet finner den ikke disken... Noen ideer på hva jeg kan gjøre for og få lagt inn windows på den nye harddisken..? Vil bruke den gamle disken som bakup (lagre gamle bilder og filmer på den og ta den ut av pc)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Du må nok legge inn via driverene for kontrolleren vha F6 og floppy når windows install starter.

7285032[/snapback]

 

Yes :) Det funket. Takker...

Men nå har det dukket opp noe nytt... Hehe. Det tar ca 1 1/2 Minutt og vente på at s-ata kontrolleren skal bli ferdig... Den står på detekting devices veldig lenge... Noen som vet hva dette kan skyldes? Klarer ikke og finne ut hva som er feil.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...