Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Passord forandres ved pålogging på ruter.


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg har et litt merkelig problem og jeg er sikker på at dette problemet har en veldig enkel og grei løsning.

 

Problem

 

Problemet mitt er at når jeg skal logge meg på ruteren ved å bruke opera/explorer, så kan det virke som om passordet forandres i det jeg trykker på "Login"-knappen. Altså, jeg skriver inn brukernavnet, som jeg selv har definert og skriver så inn passordet (som jeg også har laget selv). I det jeg trykker på "Login", så fordobles plutselig passordets lengde og jeg kommer ikke inn.

 

Hva har jeg gjort så langt?

 

Jeg har prøvd å logge meg inn ved å bruke både explorer og opera. Videre har jeg deaktivert "autofullfør"-funksjonen i begge nettleserne. Dette gjorde meg ikke noe lykkeligere.

Jeg kommer inn på ruteren ved å bruke telnet i kommandovinduet. Jeg taster da inn akkurat det samme brukernavn og passord som jeg gjør når jeg forsøker å logge meg inn på ruteren ved hjelp av nettleseren. Dette gjør meg forvirret, men det bekrefter i hvert fall at jeg taster inn riktig brukernavn og passord.

 

Hvilket utstyr har jeg?

 

Jeg har et Zyxel Prestige 660HWT rutermodem levert av Telenor. For de spesielt interesserte kan det også nevnes at maskinen min er en Dell Inspiron 9300.

 

Håper noen kan hjelp meg med dette problemet!

 

Rune

 

Edit: Her er en illustrasjon for hvordan det ser ut før og etter jeg har trykket "Login"

 

Før:

 

forinnlogging.jpg

 

Etter:

 

etterinnlogging.jpg

Endret av AskBurle
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sett på disse at de kommer uten passord som standar. Så jeg skriver inn brukernavn og ingenting på passord. Når jeg trykker "send" kommer det mange "stjerner" på passord.

 

Sett mange forskjellige rutere som gjør dette. Skriver inn et kort passord, og i det man trykker send blir det lengere. Men kommer inn likevell.

 

Muligens en måte å hindre folk i å kunne telle hvor mange tegn det er i passordet?

Lenke til kommentar

Stemmer det, da jeg fikk ruteren skulle man bare la passordfeltet være blankt og det ville fylles opp med ****** når en klikket seg videre.

 

Det store mysteriet er nå at jeg ikke kommer meg inn ved å taste inn det passordet som har valgt, ved å bruke nettleser, men det fungerer når jeg bruker telnet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...