Gå til innhold

8800 ULTRA\GTX\GT\GTS Ytelse og OC egenskaper


simalarion

Anbefalte innlegg

Jeg tenker å gå over til vista når Crysis kommer. Men jeg er usikker på om jeg skal gå for 32 eller 64-bit. Jeg har snart 4GB og ønsker å få utnytta alt, derfor jeg tenker 64-bit. Men noen som vet hvordan det virker?

9515092[/snapback]

 

Kjører selv vista ultimate 64-bits etter at amdme "godkjente" det og ser ut til å virke flott! Deilig å få utnyttet alle de 4gb med RAM. Er masse hotfixes som fikser de gamle grafikk feilene og jeg har ikke funnet en eneste driver som ikke passer til 64-bits vista. Min mening Biskop: Go for it! Må jo innrømme wic maksa ut med dx10 effekter er litt av et syn :love:

Endret av AndersdD
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nye beta drivere har kommet idag til XP og Vista, 163.69

http://www.nzone.com/object/nzone_download...betadriver.html

 

Improved compatibility and performance for NVIDIA SLI™ technology on DirectX 9, DirectX 10, and OpenGL applications.

Improved compatibility for The Way It’s Meant To Be Played™ game titles: BioShock, Crysis, Enemy Territory: Quake Wars, Hellgate: London, and World in Conflict.

Added HD video post-processing for H.264, VC-1 and MPEG-2 HD content on the GeForce 8500 and 8600 series GPUs.

Numerous game and application compatibility fixes. Please read the release notes for more information on product support, features, driver fixes and known compatibility issues.

 

Jaja, kommer ofte beta drivere i det siste :hmm:

Lenke til kommentar
Vi er rett før kanten på den beste høst/jul sesongen for pc noensinne da, pluss at alt styret med dx10 kanskje kompliserer ting litt...

9516750[/snapback]

 

Akkuratt det med beste høst skjer vel vært år. Men kan si meg enig at med DX10 og grafikkmotorene som blir brukt i nærtliggende spill titler så blir det veldig spennende framover! :D

 

Grunnen til at det blir mye betaer er vel for å få best mulig ytelse ut av kortene nå som det kommer grafikk krevende spill. Og beste måte å få raskt testa driverene er å la de som spiller teste dem ;)

Lenke til kommentar

163.69 fungerer greit med de aller fleste spillene her også, unntaket er STALKER som forårsaker hyppige TDR-feil etter kort tid (selv uten overklokking), noe 163.44 ikke gjorde.

 

Og som jeg nevnte litt tidligere i denne tråden, trenger man RivaTuner 2.04 dersom man skal overklokke. Dette pga endringer i klokkemekanismen - man kan nå klokke Shader-delen av GPUen uavhengig av ROP-delen.

Lenke til kommentar

Virker som om det er en viss forskjell på 640MB og 320MB varianten. Noen som kan bekrefte dette?

 

Tok utgangspunkt i denne fra Tom's Hardware VGA Charts

 

EDIT:

Worl in Conflict har en egen benchmark test, og det er ikke oppløsningen i seg selv om dreper FPS, men detaljene. Fikk helt ok resultater på 1280*1024 med "very low" detalj settings. Kjører Vista som OS, vet ikke helt om dette har noe å si, men etter at jeg RAID'et diskene så ble det noe annet.

 

Spørsmålet er bare om 8800GTS gjør jobben sin kontra mitt 7900GTO

Endret av andylove
Lenke til kommentar

Ååååå!! jeg er så jævla forbanna akkurat nå!

Jeg skull montere ratte mitt på skrivebordet, og da må jeg først skruve av den hylla under, for å ha tastaturet på, og for å få av den hylla så må jeg skruve av noe mer. Dette har gått bra den ene gangen jeg har gjort det før, så jeg tok sjansen igjen.

 

Så når jeg hadde skrudd opp de fire skruvene som jeg måtte skruve løs, så ringer telefonen, så jeg løper å svarer, og da hører jeg et enormt brak på rommet mitt!

Og der ligg skrivebordet mitt velta over PC-en min, og ødela døra frempå kabinettet mitt, skjermen har også fått seg en trøkk, og skrivebordet er helt ødelagt! Snakk om uflaks! :cry:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...