Gå til innhold

Fortsatt trygt å bruke Sygate Personal Firewall?


Anbefalte innlegg

Bruker Sygate Personal Firewall, men lurer på om det enda er trygt å bruke da det er en stund siden Sygate ble kjøpt av Symantec og utviklingen av brannmuren ble stoppet. Liker denne brannmuren veldig godt, men er det fortsatt trygt å bruke den? Fins det eventuelt noen gode gratis alternativer (prøvde ZoneAlarm, men likte det ikke).

 

Takk!

Endret av phex
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Til vanlig bruk så er den helt ok. Bruker den selv. Men har du masse hemmelig ting på pcen så anbefaler jeg en annen brannmur.

7232068[/snapback]

Det vil si at den ikke er så god som en oppdatert brannmur? Flere som fortsatt bruker Sygate Personal Firewall?

Lenke til kommentar

Jeg ville anbefalt deg til å bytte ut brannmuren da den ikke lenger blir oppdatert. Du kan selvsagt prøve Norton sin Internet Security som du da får med også brannmuren. Om Norton har har tatt i bruk Sygate sin brannmurfunksjonalitet i sin egen vet jeg ikke. Ellers så er ZoneAlarm et veldig godt alternativ og selvsagt gratis, denne gir Basic Network and Program Firewall. Kjøper du en versjon av ZoneAlarm får du med Advanced Network and Program Firewall og Operating System Firewall. Hva det siste vil bety for sikkerheten er jeg ikke helt sikker på.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Til vanlig bruk så er den helt ok. Bruker den selv. Men har du masse hemmelig ting på pcen så anbefaler jeg en annen brannmur.

7232068[/snapback]

Det vil si at den ikke er så god som en oppdatert brannmur? Flere som fortsatt bruker Sygate Personal Firewall?

7234537[/snapback]

Bumper denne tråden litt..

 

Jeg bruker også fortsatt Sygate Personal Firewall, men har akkurat formatert nå.. lurer på om jeg skal legge inn Sygate på nytt, eller hva jeg skal legge inn.. !? :dontgetit:

 

Hva gjorde du?

 

Hva bruker dere andre?

 

Fortsette å bruke Sygate, eller er det noen andre Brannmurer som er bedre?

 

 

Mitt bruk er vel "vanlig"; Har jeg da behov for en KNALLGOD og BETALENDE Brannmur, eller går det Greit med Gratis og Gode Brannmurer?

 

Finnes det Brannmurer som er Knallgode OG gratis?

 

 

Takk, takk! :)

Lenke til kommentar

Synes folk er litt gniene med informasjon vedrørende Brannmurer i grunnen.. Dette er ikke den eneste posten jeg har vært innom for å høre og kikke etter hva som er det bedre/beste alternativet til Brannmur nå om dagen..

 

Før, så har jeg et godt inntrykk av at Sygate Personal Firewall Pro var det beste alternativet, men nå etter at det har gått ut av produksjon/oppdatering, så har jeg enda tilgode å se et godt svar til hva som er stas å ha nå for tiden..

 

Håper noen kan hjelpe!?

 

 

På forhånd takk!

Lenke til kommentar

Bruker også Sygate Pro firewall...Vet at Kaspersky sin firewall får skryt men det er ikke noe som jeg har erfart personlig...Tror jeg skal prøve og se hvordan den er iforhold til Sygate...Vet heller ikke hvordan den er og kjøre sammen med Nod32 AV..Egentlig veldig synd at ikke Eset Nod32 har en firewall...

 

Ellers så har vi jo en oversikt over forskjellige firewalls her....

Endret av Znoken
Lenke til kommentar

Hadde Kaspersky Internet Security, og er det klart beste antivirus, antipishing, brannmur og e-post skanner sikkerhetspakken eg nokon gong har prøvd. Full score.

 

PS: Er med meir enn antivirus, brannmur og e-post skanner, men det hugsar eg ikkje kva var. Fungerte utruleg godt, sjølv om det var eit omfattande program, brukte det veldig lite cpu og minne.

 

Skulle ønske det var ein gratisversjon av Kaspersky firewallen og antivirusen. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...