Gå til innhold

kizzykazz

Medlemmer
  • Innlegg

    1 296
  • Ble med

Om kizzykazz

  • Bursdag 01. jan. 1988

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

9 784 profilvisninger

kizzykazz sine prestasjoner

13

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det var jo veldig lurt med asfaltplate der. Har du et bilde av hvordan det ser ut? Er vel to mulige løsninger og det er asfaltplate mellom to takstoler evt asfaltplate som strekker seg over flere takstoler i bredden. Men sistnevnte gir vel litt problemer lengst ned og ut mot gesims
  2. Det er valmet tak og W stoler. Blåseisolasjon er bra det men jeg må uansett gjøre en jobb med lufting (og enda mer så om jeg skal blåse-isolere, da det krever litt mer isolasjon for å oppnå samme verdi som vanlig isolasjon).
  3. Har lenge tenkt tanken og må snart trå til. Har 10-12cm isolasjon i taket fra 80-tallet, den er fin og ikke komprimert, så har planer om legge nytt lag isolasjon (20cm) på tvers. Men det er kort raftepapp så dette må fikses først, evt fikse det noen steder og bruke en duk for å hindre luft trekke ned i ny isolasjon. Det er valmet tak og W takstoler, så blir mye kutting og greier. Har en del kryssfiner liggende på loftet i sine fulle størrelser (120x240cm) så disse kan kappes til for å lage midlertidig gulv, men må nok opp med 2tom4 i tillegg. Har sett en del youtube klipp fra jobben og de som utfører har kjempegod plass på sine loft, her er det typisk jævlig trangt ut mot kiste/gesims. Hvor viktig er det med papp/papir på glavaen? Har skjønt at om lufting havner godt over isolasjon og ikke nærme så kan man bruke glava uten papp?
  4. Morningstar® Integrated Web Tools™ - Investment Report
  5. Hei, noen som har link til hvilke aksjer denne profilen er investert i? Pensjonsprofilene gjør jobben - DNB Nyheter
  6. Hei! Jeg bruker i dag jif lanse og nal fra europris. Max uttrekk på lansen og meg i gardintrapp så går dette helt okei. Men jeg kikka tilfeldig på en profesjonell som hadde en ekstra lang lanse med 45gr vinkel til feste av nal, og samme lanse for fiberkluten/fiberpølsa han vaska med. Noen som vet hvor man kan finne disse? Mange takk
  7. Sjekk ut miniventilasjon fra mitsubishi, vl 50 og 100. Jeg hadde flexit på soverom og den måtte kjøre på laveste hastighet pga støy, og den bytter da ikke ut nok luft for at to menensker kan sove der. Tilsvarende løsning fra mitsubishi fra mitsubishi har jeg mye bedre erfaring med.
  8. 199 kr for Homely. Du eier dine komponenter, veldig fornøgd. Sector alarm og Verisure skal jeg aldri ha igjen.
  9. @Nimradtakk for tips, kan skrive under på at vedkommende er veldig engasjert Satt meg på tanken om Lenovo p510 og xenon prosessor. Finnes mye bra der ute med en viss alder. Tror dog at mitt behov er langt lavere enn det som er mulig med en sånn PC. Formfaktoren har en del å si da jeg må få plass i skap, heller ikke produsere for mye varme. Men gode tips. Skal kikke litt på ebay også..
  10. Trenger ikke være så liten / mini pc. Trenger å ha plass til en HDD for lagring også. Min gamle server blir backup for den nye så data sendes dit.
  11. Det er ikke allverden den skal brukes til. Lagring av video/bilder for eget bruk, diverse smarthusløsninger, om jeg gidder plex eller noe lignende. Kanskje noe cctv monitoreringsverktøy for eks blue iris (men det kan igjen kreve egen PC). Ønsker å kjøre virtualisering ala proxmox i bunn
  12. Hei, er på jakt etter en workstation i formfaktor Dell Optiplex 7020 eller lignende, dette pga lite plass der denne skal plasseres. Ønsker å kjøpe workstation som gjerne er brukt av firma ol. siden disse har høy driftsregularitet. Hva gir mest bang for bucks? Tenker jeg vil bruke 3-5000kr ca. Har en 1TB SSD liggende klar så harddisk trengs ikke - men de følger gjerne med likevel. Har funnet noen her; https://www.planbit.no/produktkategori/stasjonaere-pc-er/?orderby=price Takk!
  13. Tenkte det kunne vere greit med ei lita oversikt. Har du innbruddsalarm, brannalarm som du betaler ein fast avgift for i mnd-en? Kor mange komponenter har du? Forsøkt å prute på prisen? Har innbruddsalarm med 2 stk røyk, 9 stk magnet. 449 i mnden hos Sector alarm. Har fått redusert pris med å bruke verisure sitt ord på at "du kan få lavare mnd-pris, det veit vi".
×
×
  • Opprett ny...