Gå til innhold

begynnt og spille No one lives forever


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
NOLF 2 er absolutt noe av det beste jeg har spilt :)

Eneren fulgte med et grafikk-kort, men skremte meg bort med dårlig grafikk.

7158411[/snapback]

Nolf1 er jo eldre, så grafikken er selvfølgelig dårligere. Imidlertid er spillet etter min mening mye bedre enn 2 ern, som jeg så vidt gadd gjennomføre av ren stahet. NOLF1 er en klassiker som vil bli husket i lang tid, i likhet med Gothic-serien og Deus Ex1 (2er i Deus ex er også en gedigen nedtur). Dessverre er mange oppfølgere bare søppel som er laget kun for å melke gamle suksesser. Kun Gothic serien innfrir hele veien.

Er vi forskjellige? Ja, det er vi - og smaken er fortsatt som baken (selv om jeg selvfølgelig er overbevist om at jeg har rett :D )

Endret av Datagnomen
Lenke til kommentar

De som kjenner meg sånn noenlunde her på forumet, vet at jeg liker WoW, hm.. relativt godt (snart 8 chars på lvl60 og såntno). Pga denne tråden fant jeg frem NOLF-CD-ene i går, installerte spillet og satt fra tja, 19.00 til 05.30.

 

Nå var det bare å bli ferdig på jobb, så er det rett hjem og spille det ferdig. Det har absolutt tålt tidens tann. :)

Lenke til kommentar
hei. 

 

 

 

jeg har akkurat begynnt og spille NOLF 1. syns det er ett artig spill med mye svart humor. hehehe.

 

 

så lurer jeg på hva dere syns om NOLF serien, siden jeg ikke har spillt hværken 1ern eller 2ern, er jeg sikkret en god underholdning foran pcen?

7154644[/snapback]

 

 

Absolutt ett av de beste spillene jeg har spillt til dags dato (vet d høres ut som om jeg er helt utdatert men jeg mener det faktisk!)

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Dro nettopp fram gode gamle No One Lives Forever etter at jeg leste om det her. Jeg sliter derimot med at in-gamemovies sin clipping skjer alt for fort. Personene rekker ikke snakke ferdig før kameraet skifter til en annen, og han begynner å prate.

 

Det virker som om datamaskinen kjører for spillet for bra. Flere som har dette problemet? Jeg er helt desperat nå, in-gamemovies er jo halve spillet.

 

Det skal nevnes at min CD 1 var så oppskrapet at jeg lastet ned denne fra en torrentside. Den orginale CDen fungerer likevel så bra at jeg får kjørt det uten noen crack el. Alle forslag taes imot med takk!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...