Gå til innhold

SK Brann - Bergens Stolthet


DrThomas

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Men er Skarsfjord mannen som kan gjøre Brann til et topplag? Jeg tror ikke det. Egentlig burde de ventet til sesongen var over før de tok avgjørelsen om å forlenge eller ikke.

 

Jeg synes han har gjort en god jobb med de forutsetningene han har. Det virker som om de forrige forestående årene er helt glemt når man opplever nedgang med et lag bestående av veldig mange unge og uetablerte krefter. Spillere som Huseklepp skuffer og to viktige spillere i forsvaret har vært ute lenge med skade. Synes ikke vi er helt forferdelig plassert på tabellen heller. Uansett hvem skulle erstattet Skarsfjord? Tom Nordlie? Nei, synes det er greit å følge en rød tråd i alt vi gjør, men det er klart - hvis denne trenden med to poeng borte på en halvspilt sesong fortsetter, så må noe gjøres.

Lenke til kommentar

Men da kunne jo vitterlig Brann ventet med å signere en ny kontrakt med Skarsfjord. Signere en ny kontrakt med han nå, midt i sesongen der Brann itillegg har hatt en nedovergående kurve er helt uforståelig.

 

Selv om dette er synsing fra min side, så tror eg Mohn sitt bidrag med 10 mill så lenge dem signerer ny kontrakt med Skarsfjord, har hatt endel med det at Brann i det hele tatt signerte med han.

 

For kan ikkje si den fotballen Skarsfjord tiltrekker seg det Bergenske publikum. Og det er tross alt supporterne som får Brann til å gå rundt. Mister dem supporterne, så mister dem en vesentlig inntektskilde.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...