Smirnoff Skrevet 22. oktober 2006 Skrevet 22. oktober 2006 Verken majones eller kaviar. Bruker bare litt salt på. Så er det sagt.
Gjest Bruker-95147 Skrevet 23. oktober 2006 Skrevet 23. oktober 2006 Jeg pleier å ha salt 7133068[/snapback] Her mener jeg det er på tide å skille egget fra hvitten ... Hardkokte egg: Majones, laks, eller ansjos, tomat/agurk, salt og pepper. Bløtkokte egg: Nykvernet salt/pepper, og til nød litt ansjos, kan også være snadder med litt finhakket løk. Speilegg: Bacon, eller freste skinkeskiver, salt og pepper, ketchup såklart.
............... Skrevet 23. oktober 2006 Forfatter Skrevet 23. oktober 2006 PencilCase: Hvordan får du til å ha 5 innlegg i en så kort og "meningløs" tråd?
Gjest Bruker-95147 Skrevet 23. oktober 2006 Skrevet 23. oktober 2006 (endret) PencilCase: Hvordan får du til å ha 5 innlegg i en så kort og "meningløs" tråd? 7133905[/snapback] Jeg egger meg opp Edit: Jeg mener "den" egger meg osv... Edit2: For å være ærlig så er eggtilberedning en så enkel, og likevel så avansert tilberedning at den fortjener oppmerksomheten fra en gammel kokk. Endret 23. oktober 2006 av Bruker-95147
Mbang Skrevet 28. oktober 2006 Skrevet 28. oktober 2006 Kaviar hvis jeg måtte velge, men helst grillkrydder:)
Plomma2 Skrevet 28. oktober 2006 Skrevet 28. oktober 2006 Men for helvete da menn. Det er da bare to alternativer når man har egg: 1) Egg, agurk, kaviar og majones 2) Egg, tomat, salt og pepper. Så for å svare på spørsmålet ditt: Kaviar OG majones eller ingen av delene.
Flygg Skrevet 29. oktober 2006 Skrevet 29. oktober 2006 enten kaviar eller ansjos. foretrekker ansjos selv
xD^^ Skrevet 1. november 2006 Skrevet 1. november 2006 Kokt egg - majones og salt. (majones er faktisk laget av egg) Stekt egg - bacon, tomat, salt, pepper, agurk.
Zethyr Skrevet 1. november 2006 Skrevet 1. november 2006 Jeg spør igjen, hvorfor er det så in med kaviar/majones på egget? Jeg har _aldri_ hørt om det før jeg så denne tråden. Når jeg leste førstepost trodde jeg det var trolling.
xD^^ Skrevet 1. november 2006 Skrevet 1. november 2006 Jeg spør igjen, hvorfor er det så in med kaviar/majones på egget?Det er vel ikke så "in", men det er veldig godt.Jeg er født og oppvokst med det.
mikaragua Skrevet 1. november 2006 Skrevet 1. november 2006 Jeg spør igjen, hvorfor er det så in med kaviar/majones på egget? Jeg har _aldri_ hørt om det før jeg så denne tråden. Når jeg leste førstepost trodde jeg det var trolling. 7199071[/snapback] Tja, de fleste i familien min spiser det, de er alle fra Finnmark. Her i Akershus tror ikke folk på meg.
Stones_ Skrevet 1. november 2006 Skrevet 1. november 2006 Tomat, salt, pepper, krydder av andre sorter og skinkeost.
Isbilen Skrevet 1. november 2006 Skrevet 1. november 2006 Fisketing passer fint. Laks, appetittsild, kaviar etc.
supern- Skrevet 2. november 2006 Skrevet 2. november 2006 Hardkokt egg rett fra egget! Kanskje med litt salt / pepper.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå