Gå til innhold

Få avataren din vurdert V2! Les regler!


Wackee

Anbefalte innlegg

Sameboe:

 

Din avatar er kul, og særlig hele tegneseriestripa den er tatt fra er morsom! Jeg liker den, selv om den er forholdsvis kjedelig i fargene (det er jo litt av poenget). Det eneste negative er at nå tror jeg du ser ut som han i avataren din. Jeg kommer til å bli kjempeskuffa hvis jeg noen gang møter deg og du ikke ser sånn ut!

 

10/10

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mora Di

 

En avatar som fortsatt er 80x80, uten å midtstille den (ved å lage en usynlig ramme). Det trekker litt ned for min del. Ellers er motivet ganske morsomt, og det minner meg om linux. Bakgrunnen er litt for intens for min del, og kvaliteten kunne vært hakket bedre, men ellers en helt grei avatar. Kanskje litt anonym.

 

5/10

Lenke til kommentar

-TuX-

 

Linux pingvin? Usikker, men har sett veeldig mange lignende før. Uansett, den er enkel, søt og passer godt inn i forumets farger. Bra du ikke har ramme. 8/10

 

EDIT: Kjapt OT spm; hvorfor er det så få som har bilde av seg selv som avatar?

Hiver inn et bilde av meg for å sjekke :p *funka dårlig*

Endret av iPlex
Lenke til kommentar

iPlex

 

Bilde av deg regner jeg med? :p

Ikke dårlig, ser få av dem. Og de fleste er som regel i dårlig kvalitet og oppløsning. Syntes sort/hvitt passet godt til, men det gjør også avataren litt kjedelig hvis du skal studere bildet. Uansett et godt bilde av deg, selvom jeg må si at jeg stusser litt på kameravinkelen. :hmm:

 

9/10

Endret av n4w
Lenke til kommentar

n4w

 

Avataren din er av god kvalitet, og den er lett gjenkjennelig. Fargene er behagelige å se på, og jeg husker denne avataren veldig godt. Det at den ble gjort om til 100x100 gjorde at den ble enda bedre. Rammen passer fint. En av de bedre avatarene her på forumet.

 

10/10

Lenke til kommentar

Mr.Graves

 

En avatar med bilde av en person med solbriller og hatt. Jeg går ut i fra at denne personen er en artist, eller en kjent person? Anyway, den røde bakgrunnen matcher bra med klærne til han på avataren, og bildet er såpass spesielt at jeg klarer å huske det. Kvaliteten på bildet er god, og rammen er stilful og passer inn :>

 

En god avatar,

 

9/10

Lenke til kommentar

Ajaco

 

En kreativ avatar. Stilig ramme og fine farger. Pluss at den har en transparent bakgrunn. Liker "flowen" i bildet, men syntes til gjengjeld at de to gule ringene i øverst høyre hjørne blir litt forstyrrende av en eller annen grunn. Men alikevel en kjempe bra avatar!

 

10/10

Lenke til kommentar

n4w:

 

av-117986.gif

 

En virkelig flott avatar. Pene fargekombinasjoner og kvaliteten er topp class. Regner med du er interessert i anime så dermed sider også avataren noe om dine interessert. Egentlig ikke så mye mer å si om denne. Skulle gjerne ha gitt den en toppkarakter, men jeg føler den mangler det lille ekstra for å gjøre den til en av forumets aller beste.

 

Vurdering: 9/10

Lenke til kommentar

CypheroN

 

+Lenin passer bra som avatar

+100x100, bra kvalitet, ramme

+Unik, jeg vet godt hvem det er når jeg ser avataren

 

-Jeg syntes bildet er litt rart å se på. Ansiktet er sett fullstending fra siden og flyr midt på en svart bakgrunn. Jeg kan ikke unngå å syntes at det kunne ha vært bedre.

 

7/10

 

Teac

 

 

+forholdsvis god kvalitet på selve bildet

-ikke ramme, ikke 100x100

-oppbrukt motiv og presenterer deg som bruker dårlig

 

3/10

Endret av Heatsink
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...