Gå til innhold

Fredag 13 i dag


AlleDager

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

På vei fra Lillestrøm til Lørenskog med bussen i dag, kom det plutselig et klikk helt bakerst, der jeg satt. Deretter luktet det bensin/gass/nymalt/sprayboks. Tenkte egentlig ikke noe over det, men tre sekunder senere kom det gass inn rett over meg. Jeg så nesten ingenting, så jeg skrek til bussjåføren, og han stoppet bussen med en gang, og folk begynte å skrike og en tøff kar på rundt 16 år, begynte å rope «lukk opp døra, da, for faen, helvete, fort deg litt, jeg får noia», og så løp han ut av syne.

Bussjåføren sjekket det, og fikk avklart med sentralen at det hadde vært plantet en slags gassbeholder i bussen, med vilje.

Jeg ble stående der en stund, før jeg gikk opp til nærmeste bussholdeplass og tok neste buss.

Lenke til kommentar

Det er fredag den 13 idag....So what? Har alltid hørt at dette skal være en ulykkesdag, men verste ulykka som har skjedd meg på fredag den 13 må ha vært i dag, når kjedet hoppet av på sykkelen, og sitter nå fast mellom tannhjulet til pedalene, og ramma på sykkelen, og jeg blir veldig skitten av å prøve å dra det løst. Skiten går heller ikke bort med en gang jeg vasker meg :mad:

Endret av Sluven
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...