Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan flørte på MSN?


Gjest mafister

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hei?

Skjer?

Asl?

 

Nei bare tuller :p Som sagt ikke flørt via msn du kan jo snakke med henne via msn. Men ta litt insativ til å flørte med henne i real life. Du kommer ingen vei med bare msn.

7052507[/snapback]

du kan jo starte på msn :p

finne ut hva hun liker, og prate om det, og alt mulig.

spør om hun vil finne på noe en dag. da kan du prate med henne utenom msn ;)

Lenke til kommentar
MSN er jo easy-sleazy da. Bare å hive på med komplementer osv. De kan du eventuelt tulle bort enkelt om de ikke skulle vise seg å være vellykkede osv...

7054684[/snapback]

Sant sant sant!

Bestevenninda mi ble jeg kjent med på msn, var bare sann chit chat om alt og ingenting, så plutselig fikk jeg beskjed om at loggfila mi for henne var ( < 7 mb) eller noe slikt, så ble vi kjen i real life på diverse fester og slikt

Lenke til kommentar

Holder med Berg. Er dere litt småkjent, så kan du begynne å "tulle-flørte"

Eksempel-scenario:

J: [en eller annen småflau hemmelighet]

Du: Haha! det der skal jeg fortelle til alle!

J: Det skal du ikke!

Du: Try stopping me!

J: Hvordan skal jeg klare det liksom?

Du: Vet ikke, du får vel kysse meg hver gang jeg skal til å si det, så jeg glemmer det.. ;)

 

I utallige varianter.. Lett om man prater om f.eks sex: "liker du sånn og sånn?" "Du får komme opp i senga mi å finne det ut.. ;)"

 

Og bruk _alltid_ et lurt smil, og en tone som _kan_ oppfattes som spøk. Da blir hun sjarmert, men du er på den trygge sida om noe skulle skjære seg, for du "bare tulla jo"..

Endret av toth
Lenke til kommentar

Vil gjerne hennvise til en tråd med akuratt samme navn; Hvordan flørte på MSN? og mitt svar der:

 

Hvordan flørte:

 

Begynn med et nudge (alle jenter elsker dette, trust me). Forsett så med din favoritt 'wink', hvis du har 2 så går det også bra.

 

Nå som du har jentens oppmerksomhet (tro meg, hun tenker garantert på deg nå) må du vise hvor stor e-penis du har. Dette gjør du med å vise fram din kolleksjon av smileys. VIKTIG! Ikke vis alle en etter en, det er mye bedre å bruke de i rett sammenheng. Fortell gjerne en historie om deg selv hvor du bruker smileys! Kvinnemennesket vil nå være meget imponert og vil i beste fall putte en "<3 (evt (L) [ditt navn]" i sitt nick eller personlige melding. Da er det veldig viktig at du gir respons på dette og følger opp med en oppdatering av ditt eget nick.

 

Når dere begge to viser deres kjærlighet visuelt i nickene deres er dere så godt som kjærester!

6780385[/snapback]

 

Ellers er smilefjes en viktig faktor. Gjør kvinnemennesket usikker på om du faktisk mener det du sier eller ikke ved å overdrive bruken av ":p", dette øker hvor mystisk du framstår for henne og alle jenter liker dette.

 

For vidrekommende så er det et viktig verktøy jeg ikke har tatt for meg enda, og det er webcam. Det essensielle her er å aldri vise et klart bilde av deg selv, sitt gjerne ikledd store capser, luer eller ha håret ditt forran fjeset. Vinklen må enten være fra siden, ovenfor eller under fjeset ditt, aldri rett på. Igjen er også mystikk stikkordet her. Det er flott om du klarer å slenge på noen fargefilter eller gjøre bildet svart/hvit. Også viktig å vise fram litt kropp på dette stadiet, flex muskler, blås deg opp og se generelt barsk ut.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...