Gå til innhold

Vanskeligste spill noensinne?


Anbefalte innlegg

prince of persia må jo nevnes.. null saving, masse feller og tid på deg, pluss random levels. Nervevrak etter en runde med det.

Serious Sam på det vanskligste. Alle fiender er usynlige og du tåler ikke akkurat mye. Serious Sam er jo vanskelig nok på normal. Kommer så mye fiender mot deg at man blir helt paff. Sinnsykt spill.

 

Så har man et sykt sykt plattform spill. I wanna be the guy. Lite indie spill. Finner demoen der ute et sted, og tro meg du er flink hvis du klarer den. Alt kan drepe deg, og du får ingen advarsler på feller som lurer. Og dem er det mange av. Tenk deg at du går bortover, så kommer det en diger pigg fra taket. Yes liksom. Bare å prøve på nytt. man har ingen mulighet til å vite hva som dukker opp. Dø, pugge, loade, komme seg forbi, dø igjen, pugge osv.. og ofte er det litt mellomrom mellom save pointsene. Og bossene er det bare å glemme å prøve seg på. Ene bossen er en diger versjon av mike tyson. Etter å brukt noen timer på å komme meg til han, måtte jeg bare gi opp. Helt helt sykt stygt og slemt spill. Men morro...bør prøves, bare for å se om du er THE MAN!

 

Jeg driver med denne faenskapen nå.

Har greid to bosser, Mike Tyson og Mecha-Birdo. Har kommet noen skjermer forbi andre bossen og holder på å eksplodere. Jeg tror jeg aldri har raget så mye i hele mitt liv!

 

Vell etter jeg lærte meg og kontrollere gikk det ganske bra :) pugg litt på comboene !

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Capitalism husker jeg var veldig vanskelig, men det var kanskje fordi jeg var 10 år da det kom ut. Spilte bare demoen dog.

 

Det er til og med blitt rangert som et av de mest vanskeligste spillene ever, men det var i 2000.

 

"In the year 2000, Computer Gaming World named Capitalism among the fifteen most difficult games ever, saying: '[Capitalism is] so complicated it should come with a free MBA in every box.' The magazine has also praised the game as highly enjoyable and addictive."

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Capitalism_(c..._game)#Response

Lenke til kommentar

Dragons lair så jo bare helt vilt ut... jeg er sikker på att jeg hadde putta det spillet i mixmasteren etter hvert o.O hmmm kommer ikke på noen sinnsykt vannskelige spill, pleier stort sett å ikke runne spill fordi jeg går lei. har prøvd å runne medival total war noen ganger men gått lei, sletter det og må starte fra bunnen igjenn :D men det er temmelig vannskelig da på det hardeste.

Endret av Amaru
Lenke til kommentar
RuneScape er uten tvil det lengste spillet. :) Vanskeligste (som jeg har prøvd) må være Heroes of Might & Magic 2/3 på impossible. Det lever opp til navnet.

 

MMO teller ikke for de har teknisk sett ingen ende.

 

Når det gjelder lengde finner jeg de gode gamle Pek&klikk respektivt lange. Broken sword eller The longest journey er 2 kandidater for lange spill. Neverwinter Nights og en del andre RPG kommer på klart andreplass.

 

Når det kommer til vanskeligste spill må jeg nominere The silver Surfer til NES. Det er totalt ulogisk, frustrerende og irriterende vanskelig. Helt på trynfelge.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...