Gå til innhold

Den Store Snowskate Tråden


Voldsund

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Veldig bra tråd dette her :thumbup:

Jeg ville bare tipse dere andre om denne siden som selger snowskates billig og i tillegg er prisen i dollar som gjør at et premier tresnowskate koster 450kr!

Hvis jeg har forstått det riktig er det gratis eller veldig billig frakt også til norge :)

Jeg har fått vite av en jeg kjenner at denne siden er seriøs siden han har bestilt fra den selv.

Her er siden^^

Lenke til kommentar

idag våknet slo jeg opp øynene .. så ut og det snødde! først dro jeg til trikkestallen (skatehallen) . etter det var jeg klar for og teste snowskate for første gang!

jeg bygde meg en liten funbox/rail:P jeg begynte først forsiktig med og kjøre helt vanlig og ta noen feig out 50-50's :p .. så prøvde jeg og kjøre opp på pallen jeg hadde :) det gikk ganske bra ^^ .. etter vert begynte jeg og avansere til boardslides .. nå var jeg lei av palla :D så jeg tok en lang 15 cm høy planke som var 5 cm bred og satte bakom .. nå prøvde jeg først bare og kjøre helt normalt over . det gikk helt greit :) så prøvde jeg boardslide på planken bakom :p etter noen tryn klarte jeg det ... og da syntes jeg at jeg var ganske god ;) og etter hvert nå prøvde jeg 5-0 grinds .. det tok veldig lang tid og få til men det gikk bra til slutt :innocent: så lagde vi en liten quarter pipe i snøen vi kjørte på :D det var ganske gøy .. nå var det sent på kvelden og jeg var sliten .. så jeg kjørte ned en bakke som var en halv KM lang .. dette var min første dag på snowskate , og det er det morsomste jeg har gjort på VELDIG lenge :love:

Endret av Benjaminf
Lenke til kommentar
idag våknet slo jeg opp øynene .. så ut og det snødde! først dro jeg til trikkestallen (skatehallen) . etter det var jeg klar for og teste snowskate for første gang!

jeg bygde meg en liten funbox/rail:P jeg begynte først forsiktig med og kjøre helt vanlig og ta noen feig out 50-50's :p .. så prøvde jeg og kjøre opp på pallen jeg hadde :) det gikk ganske bra ^^ .. etter vert begynte jeg og avansere til boardslides .. nå var jeg lei av palla :D så jeg tok en lang 15 cm høy planke som var 5 cm bred og satte bakom .. nå prøvde jeg først bare og kjøre helt normalt over . det gikk helt greit :) så prøvde jeg boardslide på planken bakom :p etter noen tryn klarte jeg det ... og da syntes jeg at jeg var ganske god  ;) og etter hvert nå prøvde jeg 5-0 grinds .. det tok veldig lang tid og få til men det gikk bra til slutt  :innocent:  så lagde vi en liten quarter pipe i snøen vi kjørte på :D det var ganske gøy .. nå var det sent på kvelden og jeg var sliten .. så jeg kjørte ned en bakke som var en halv KM lang .. dette var min første dag på snowskate , og det er det morsomste jeg har gjort på VELDIG lenge  :love:

7523719[/snapback]

 

"Sounds like so muts fun!!" :thumbup:

Lenke til kommentar
hehe drit fett:D

kjørte i dag jeg også, fikk litt snø i dag så satte en lang bjelke langs bakken og hadde session på den!:D

fikk nesten til kickflip backside lip men landa for mye frem så gikk alltid på trynet:(

men skal sette det i mårra:D

7544713[/snapback]

naijs ;) snøen er smeltet vekk :cry::ermm::no:

Endret av Benjaminf
Lenke til kommentar
Du vegard, hvor lenge varte den plast snowskaten din før den knakk? og det ser jo ut som om de har en helt sjuk pop! :thumbup:

7551847[/snapback]

edit: Plastsnowskaten holdte en hel sesong så trro jeg den knakk en måned ut i neste eller noe :) Men kommer jo veldig ann på hvordan og hvor mye man bruker den.. :)

Endret av VegardSK
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...