Gå til innhold

Tips til class


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

jeg syntes ikke du skal spørre om hvilken klasse som er lettest. Alle klasser er forskjellige og det spørs VELDIG på personen som spiller.

Les igjennom forklaringene på de forskjellige klassene på "Create a new character" og ta den som frister mest...

 

Da jeg startet min første syntes jeg Mage hørtes gøy ut, men jeg valgte warrior fordi folk sa så mye bra om den klassen... jeg spillte den warrioren til lvl 60... syntes det var kjedeligt og startet på en Mage i stedet... stortrives

Lenke til kommentar

Ingen av klassene er vanskelige. Noen, som hunters, er enklere, men det er ingenting du ikke bør klare. Uansett bør du ikke tenke "må komme til lvl60 nå!", ta deg heller tid og opprett characters til du finner en spillestil du _liker._ Jeg brukte over 15 chars før jeg startet på den første som endte på 60.

Lenke til kommentar
Så hunter er til å anbefale til en nybegynner. Noen tips til proffessions?

6966467[/snapback]

Du bør lese om forskjellene til hver klasse og velge hvilken som passer deg best. Mens Hunter er god (og lett) til solo PvE (spille alene mot pc-kontrollerte dyr og personer), så er Hunter også veldig vanskelig å mestre i solo PvP (1v1 kamp mellom deg og en annen spiller). Alle har sine styrker og svakheter. Etter ca. lvl 40 begynner du virkelig å forstå hvordan alt funker, uansett klasse. Så det er best å velge en som du syns virker kjekkest. Det du trenger å vite i begynnelsen av World of Warcraft er veldig lett uansett.

Når det gjelder proffesions vil jeg anbefale mining og skinning, og selge alt du får derfra på Auction House slik at du har penger til mount på lvl 40. Gode klær og våpen får du fra instancer uansett. Og så velge om du vil forsette eller prøve et crafting proffesion (Blacksmithing, Leatherworking, Alchemy, Enchanting). For at det skal gi deg mer nytte enn et gatherer proffesion (Mining, Skinning, Herbalism) så må du investere mye tid og penger i å kunne lage gode ting. Jeg bruker bare gatherer proffesions selv, og får andre folk til å lage tingene i stedet :) Men mange syns det er kjekt å bruke tiden på å få et stort arsenal av ting å kunne lage. Det kommer helt ann på spille stilen din.

Lenke til kommentar

Dersom du liker nærkamp, og det å være i sentrum, velg en warrior. Dersom du liker nærkamp, men ikke at alle fokuserer på deg i raid og slik, velg en rogue eller paladin/shaman.

 

Dersom du liker å stå litt unna og gjøre skade (fint dersom man ikke er så flink til å hoppe styre karakteren i alle mulige sprell) så velg mage eller warlock.

 

Jeg ville klart valgt warlock fremfor hunter, fordi de er mer ettertraktet i grupper og fordi de gjør minst like mye skade som en mage og en rogue (Rogue, mage, warlock gjør vanligvis mest skade).

 

Hunter kan gjøre skade både i ranged og melee (mest ranged), og med mail armour er den ikke så lett å skade som cloth wearer heller (men til gjengjeld har alle cloth wearer mange sterke egenskaper som veier opp for det skjøre cloth armour). Men det er så mange som er hunter at du kan få problemer med å komme inn i guild, raids og grupper. Jeg har en lvl 60 hunter, men den er ikke favorittklassen min.

 

Dersom du liker healer rollen velg druid eller priest. Priest er mer ettertraktet. Dersom du velger å være shadow priest når du levler, så gjør du ganske mye skade også.

 

Druid er en blandingsklasse som både kan være healer, tank og dps, men den vil aldri heale like bra som en priest, tanke like bra som en warrior eller gjøre like mye dps som en rogue. Men til gjengjeld kan den gjøre alt sammen. Litt av det samme gjelder for shaman.

 

Jeg har prøvd alle klassene. Hadde jeg vært deg ville jeg valgt en warlock eller priest eller druid. Men så liker jeg både ranged attack og healing da:)

 

Hvis du vil soloe mest, ikke velg helaer. Da kan hunter eller warlock passe. Hvis du vil være populær i grupper, velg healer eller warlock:)

 

I pvp er kanskje rogue, paladin, hunter, warlock eller shaman de beste klassene (jeg synes i alle fall det er vanskeligst å slåss mot paladin, rogue og warlock).

Endret av Nexuss
Lenke til kommentar
Warlock eller Druid. Litt særere klasser spør du meg, eneste klassene jeg har klart og levle over 30. Veldig artige begge to...

6977679[/snapback]

 

Ja, jeg har både en lvl 60 druid, lvl 60 hunter og lvl 39 warlock. Liker nok warlock og druid best av dem:) Men mage er også veldig gøy, og som priest er man jo veldig poulær og kan velge og vrake i guilder og grupper :cool:

Lenke til kommentar

Som første klasse anbefaler jeg rogue. Lett og morsom å spille, og en fin klasse å lære forskjellige mekanismer med.

 

Når man har spilt litt mere er nok warlock den letteste klassen. Så lett at det ble for kjedelig for meg :p

 

Edit:

Oppdaterer tipset mitt, litt!

Velg rogue, og Skinning, Leatherworker og First Aid som professions !

Med Leatherworking og Skinning kan du lage litt av hvert som du kan bruke selv og noe du kan prøve å selge.

First Aid er veldig praktisk, det sier vel seg selv ;)

Endret av kristteo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...