Gå til innhold

Sony setter ned prisen på ps3


Syfer

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det er jo litt rart de gjør det ettersom de hele tiden har gitt inntrykk av at de ikke føler seg truet av MS/Nintendo. Ingen vits i å sette ned prisen da, og iallefall ikke i Japan der bare 100.000 enheter er tilgjengelig ved lansering.

6914292[/snapback]

 

Da må de ha vært blinde.

 

Jeg spiller selv 95% på PS2 fordi jeg elsker JRPG.. Elsker også Capcom spill som DMC..

 

Men prisen og arrogansen til Sony ang ps3, har nesten gjort at jeg ikke ønsker maskinen.. Men nå har de fått meg inn i varmen igjen.

 

Jeg tror de har tatt konsekvensen av alle signalene fra kundene jeg..

det er meget positivt!!

Lenke til kommentar

tror dette er rimelig bevisst jeg. De har med vilje priset konsollen høyt, så de nå kan gå ut med en mye lavere pris, og dermed a) skape blest om produktet for nte gang, og b) da faktisk senke prisen på et produkt som ikke engang er ute (les: første tilbud). Kommer til å føre til økt interesse og økt salg.. Imponert av Sony.

Lenke til kommentar
tror dette er rimelig bevisst jeg. De har med vilje priset konsollen høyt, så de nå kan gå ut med en mye lavere pris, og dermed a) skape blest om produktet for nte gang, og b) da faktisk senke prisen på et produkt som ikke engang er ute (les: første tilbud).  Kommer til å føre til økt interesse og økt salg.. Imponert av Sony.

6914352[/snapback]

 

Men da er det meget lite logisk at de bare har senket prisen i japan, og i tillegg gått ut senere å sagt at denne prisen bare gjelder for japan.

Lenke til kommentar

Eg er av dei som har meint at PS3-prisen er rimeleg i høve til maskinvara...om han blir satt ned kan eg ikkje seie anna enn at det er mykje for pengane. 5000 kroner i November for ein top-notch spelkonsoll med Bluray og Cell (begge nye og dyre teknologiar), som kan spele av film i HD, burde vere eit attraktivt tilbod for mange. Til Europa-lanseringa håpar eg prisen er redusert i høve til USA/Japan. 4500 i mars synest eg vil vere ein veldig god pris. :)

 

Novel, får ikkje skru opp forventningane. Eg ser ikkje bort ifrå at det kan vere 5500 som fortsatt blir realiteten når PS3 endeleg blir lansert her til lands.

 

Kay

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...