Gå til innhold

Lostkafé - generell chat om serien for USA-seere.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

EDIT: norske nettsider er tydeligvis noe treigere med å komme med nyheter...

 

Tror jeg lett kan få en nær-døden-opplevelse når de åtte episodene er over. Er nok redd du har rett i at ventetiden fort kan drøye til utpå høstparten Mahavishnu.

Endret av zonko
Lenke til kommentar

Lost gikk fra nesten for mange seere til en god del seere. Vi som har fulgt med hele veien har hatt den største gleden.

 

Er det flere enn meg som har tenkt på at Lost som serie er som skapt for mediehverdagen vi har i dag? Jeg tenker på at serien sendes på tv, gjerne i digitalt format for mange, men den også er tilgjengelig på slike sider som ligger litt på kanten av loven. Dette gjør det mulig å se gjennom en epsiode flere ganger, se viktige hendelser i en episode mange ganger, samt ta screencaps. Dette kan igjen brukes for å diskutere episoder og diskutere de uendelig mange detaljene (eastereggs) som finnes i disse episodene. Hadde det vært noen vits i å lage så detaljerte episoder. Tenker på f.eks. Jacob og Christian i stolen, øyeblikk som ihvertfall gikk så fort at ikke jeg kunne få det med med det blotte øyet. Alle andre smådetaljer, som tallene osv. er også blant disse detaljene. Hadde Lost vært det samme uten den digitale hverdagen, hadde Lost vært det samme uten disse detaljene? At det er så mange detaljer, gjør at de som følger intenst med på serien får mye ut av det, mens de som ikke gjør det faller av. Merket selv hvor mye mer interessert jeg ble etter at jeg begynte å lese og diskutere Lost på nettet. Hvordan er det med dere andre, noen som har noen tanker om dette?

Lenke til kommentar

Da har jeg fått sett siste episode ute. Har nå sett gjennom to sesonger av Lost på 4-5 dager. Så sesong 1 og halve sesong 2 når de kom ut, men som mange andre falt jeg av i sesong 2 fordi midtpartiet der er usedvanlig tregt. Men har nå sett alt, og angrer ikke akkurat. Fantastisk serie, ble helt hekta når jeg kom inn i det igjen. :D

 

Nå som streiken er slutt så er det håp om at de kan produsere litt flere episoder. Ifølge Wikipedia: "If the writers' strike ends before February 15, 2008, 4 to 6 episodes could be added to the 8 completed before, bringing the season up to 14 episodes." Men det er vanskelig å si før vi vet noe offisielt, håper virkelig ikke vi må vente lenge på resten av episodene etter de åtte, men det kan vel bli til det. Kjipt å få en lang pause midt i når det ikke var intensjonen fra skapernes side heller.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Så slutten av dagens Lost-episode på TvNorge nå. Der snakker Sayid og Ben om en episode der det har skjedd noe da Sayid var godtroende istedetfor å skyte. Kan det være denne hendelsen som gjør at Kate må ta over Aaron? Grunnen er at vi så i Desmonds syn at både Claire og Aaron kom seg på helikoteret og altså bort fra øya, noe som gjør at hennes bortgang må ha skjedd utenfor øya.

 

Legger ikke denne i spoiler da folk som ikke følger USA-sendingene antagelig skjønner at denne tråden egentlig er brukt for snakk på tvers av alle episodene, slik var de tihvertfall før. Greit?

Lenke til kommentar

Må avgårde halv 6 ! Blir vekk i 5 dager Oo so close.. :( Klarer ikke å vente etter å ha sett sneak peek og bilde!

 

Kjøpte foresten sesong 2 boksen i dag :D Jeg tror jeg har noen hull her og der med episoder jeg ikke har sett. En i begynnelsen og de to etter Michael chattet med Walt. nais

 

rakk det ! :D

Endret av Moff
Lenke til kommentar
For de som har droppet tanken på å kjøpe sesong 3-DVDen pga pris;

Nå koster den 199,- på platekompaniet! :thumbup:

Takk for tipset.

 

Noen andre her som kjøper DVDen etter å ha lastet via p2p? Føler at jeg støtter produksjonen av Lost ved å kjøpe DVD.

 

Jepp. :) Kjøpte sesong 3 for 199 på Platekompaniet. Laster ned, men vil eie Lost på dvd likevel. Er uansett mye mer stas med episodene i dvd-bokser i hylla enn som videofiler på PC-en.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har sett det meste av Lost igjen siden jeg har glemt det meste etter ulykken. Tror at jeg har fått med meg det viktigste nå men husker ikke alt. Hva er "the insident" som Marvin Candle snakker om i orientation videoen ? Har vi sett 6 stasjoner? FLERE ? Det siste vi så /hørte av Richard var at han filma niesa til Juliet ?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...